- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 333
- 42
canım senin değerinde ki yükselme nasıldı rabbim sabır versin inan çok zor böyle olması hiç adet gecikmese heveslenmesek daha iyi olacağız... inan şuan hiçbirşey düşünemiyorum
inşallah canım inşallah.umarım sonuçların tertemiz çıkar.bende yumurtlama döneminde başladım canım ama olmadı..Çok zor canım ya Allah yardım etsin inan cok üzüldüm ben birtane bebek düşürdüm 6 ay oldu hala etkisindeyim inan senin halini düşünemıorum inşallah en kısa zamanda qelir bebeqinde sıkı sıkı tutunur sana...Bende yaptırdım genetikte bütün testleri 1,5 aydır çıkmasını beklıorum çıkmış 25 mayısta qidicem bakalım sonuçlara ne olmuş ne bitmiş inşallah yoktur bişey..Bide canım benim bı arkadaşım var ondada var pıhtılaşma o yumurtlama zamanında baslıo iqneleri vurmaya sen nasıl yapıosun...
aynen canım bende kimyasal yaşadım değerim 3 bu gün ama hala adet olmadımCanım ne oldu ya ? Kan testi yaptırdın mı? İnşallah meleğin seninledir. Haber ver mutlaka... Bende 3 gün gecikmeli oldum. Var olan çizgiler gitti muhtemelen yine kimyasal oldu. Bu bildiğim 3. kimyasal artık bilmediğim kaç tane var acaba ? Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah, beni de haberdar et mutlaka..
canım bu ay da kimyasal gebelikle geçti değerim düşmüşsağol canım.ewet yaptırdım kan pıhtılaşması var iğnede kullandım ama sonuç yine bu...ne yapıcamı falan şaşırdım artık..
Anladım canım Allah yardım etsininşallah Amin canım cok saol...inşallah canım inşallah.umarım sonuçların tertemiz çıkar.bende yumurtlama döneminde başladım canım ama olmadı..
Geçmiş olsun canım ya üzüldüm qercekten...aynen canım bende kimyasal yaşadım değerim 3 bu gün ama hala adet olmadım
Hadi yaa çok üzüldümcanım bu ay da kimyasal gebelikle geçti değerim düşmüş
yok canımsöylemedim oğluma zaten kendime bile söyleyemiyordum korkudan ve herzman ki gibi korktuğum başıma geldi inşallah hemen başlar adetimHadi yaa çok üzüldümÜzme kendini sakın bu kimyasal illeti geçici 2 tane arkadaşım kimyasaldan sonraki 2 ay içinde hamile kaldılar. Nolmalde geçici bir durum yani hayırlısı olsun canım, oğluna söylememiştin değil mi?
İnşallah canım değer sıfırlanınca başlar muhtemelen kendi kendine gitmeside bir şey gerçekten, ben iğne ilaç kürtaj bile olmak zorunda kalmıştım. Belki geçen ayda olmuştu senin, kanda baktırmadan bilemiyoruz. Ben eminim bu ay dr a gidip ya da o çizgilere güvenip kanda baktırsaydım benim için malumun ilanı olacaktı. Hayırlısı Allahtan inşallah en kısa zamanda gelir bebişler ben bu ay zorunlu ara vermiş oluyorum. Eşim şehir dışında olacak geldiğinde de yumurtlama günü vs geçmiş olacak artık önümüzdeki ay ne olur bilmem kısmet canım be sakın üzme kendini o kısır döngüye girme biliyorum insan çok yıpranıyor. Dün regl olunca yine de üzüldüm, içimden birşeyler aktı yine bir oğluma baktım hem şükrettim hemde belki de hayırlısı böylesi belki de onun tek olması gerekiyor dedim. Sakın üzme kendini biz elimizden gelenden fazlasını yapıyoruz, artık gerisi Allah a kalmış.yok canımsöylemedim oğluma zaten kendime bile söyleyemiyordum korkudan ve herzman ki gibi korktuğum başıma geldi inşallah hemen başlar adetim
kesinlikle çok haklısın dün biraz kötü oldum ama bu gün daha iyiyim şükür çok şükür rabbime evladım var bir tane Allah ona sağlıklı uzun ömür versin yuvamızın tadını bozmasın anne baba olarak onun hep yanında olalım... İnşaallah bu günleride atlatırız en az hasarla tabi ki... benim adetim hala gelmedi hafif lekelnmem var doktora görünsen mi acaba bilemedimİnşallah canım değer sıfırlanınca başlar muhtemelen kendi kendine gitmeside bir şey gerçekten, ben iğne ilaç kürtaj bile olmak zorunda kalmıştım. Belki geçen ayda olmuştu senin, kanda baktırmadan bilemiyoruz. Ben eminim bu ay dr a gidip ya da o çizgilere güvenip kanda baktırsaydım benim için malumun ilanı olacaktı. Hayırlısı Allahtan inşallah en kısa zamanda gelir bebişler ben bu ay zorunlu ara vermiş oluyorum. Eşim şehir dışında olacak geldiğinde de yumurtlama günü vs geçmiş olacak artık önümüzdeki ay ne olur bilmem kısmet canım be sakın üzme kendini o kısır döngüye girme biliyorum insan çok yıpranıyor. Dün regl olunca yine de üzüldüm, içimden birşeyler aktı yine bir oğluma baktım hem şükrettim hemde belki de hayırlısı böylesi belki de onun tek olması gerekiyor dedim. Sakın üzme kendini biz elimizden gelenden fazlasını yapıyoruz, artık gerisi Allah a kalmış.
öyloldu canım kısmetimizde bu da varmış... sen nasıl oldun doktor korunma verdi mi ben daha doktora görünmedim adetim başlar diye umuyorumEnfal97 canim gecmis olsun hayirlisiyla en kisa zamanda olur insallah uzuldum cok sevinmistim senin adina nasip degilmis canim vardir bi hayir
Günaydın canım,kesinlikle çok haklısın dün biraz kötü oldum ama bu gün daha iyiyim şükür çok şükür rabbime evladım var bir tane Allah ona sağlıklı uzun ömür versin yuvamızın tadını bozmasın anne baba olarak onun hep yanında olalım... İnşaallah bu günleride atlatırız en az hasarla tabi ki... benim adetim hala gelmedi hafif lekelnmem var doktora görünsen mi acaba bilemedim
haklısın canım ama inan doktor kelimesi bile beni strese sokuyor için psikolojim alt üst oldu ben bu günüde bekleyeyeyim yarına kadar olmazsam ararım inşaallahbenim değerim 15 di ama 4 gündür lekelnmem var iki gündür biraz daha arttı ama adet gibi değil çok can sıkıcı bir durum gerçektenGünaydın canım,
Değer sıfırlandıktan sonra gelir zaten kimyasaldan sonra ufak bir bozulma oluyor günün değişiyor ya ondan Dr unu ara bence bilgi iste çağırırsa gidersin, çünkü bir şey göremeyecektir, değer de 3 e düşmüş ama ara ara baktırman gerekebilir, sıfır oluncaya kadar benim ilkinde değer 700 lerden indiği için sıfırlandıktan 15 gün sonra regl olmuştum, diğerinde regl olurken HCG 48 di dolayısı ile sana pek doğru bilgi veremeyebilirim. Bence gitmek yerine ara için rahat etsin.
Kan testi yaptırsana canım, çıkar diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun. İnşallah bebiş yoldadır :)Günaydın Kızlar adetim 2 gün geçti
Amin canım inşallah cok saol içim içimi yiyo aslında ama kan deqeri yükseldimi stresi de cok yoruyor insanı onun için haftasonuna kadar bekleyim dıorum...Kan testi yaptırsana canım, çıkar diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun. İnşallah bebiş yoldadır :)
Öyle canım maalesef çok sinir bir durum o yüzden bir kez kimyasal yaşayınca emin olamıyor insan artsın diye dua ettiğin değer düşsün diye dua eder hale geliyorsun... Çok ama çok sinir bir durum gerçekten...DÜn gece rüyamda oğlumu gördüm o kadar içime işlemişki onun kardeş isteği ağlayarak dua ediyordu Allah'ım nolur benimde kardeşim olsun diye, rüyamda bile onu ikna etmeye çalışıyordum. Gözlerim dolu dolu uyandım ve uyandığıma sevindim desem yalan olmaz herhalde, Allah hakkımızda hayırlısını versin canım...haklısın canım ama inan doktor kelimesi bile beni strese sokuyor için psikolojim alt üst oldu ben bu günüde bekleyeyeyim yarına kadar olmazsam ararım inşaallahbenim değerim 15 di ama 4 gündür lekelnmem var iki gündür biraz daha arttı ama adet gibi değil çok can sıkıcı bir durum gerçekten
Bence de bekle hatta pazartesiyi bekle mümkünse çünkü o ikiye katladı mı katlamadı mı süreci daha gıcık haftaya eper geçmiş olur kese bile görünür olur inşallah, içime mi doğdu ne :)Amin canım inşallah cok saol içim içimi yiyo aslında ama kan deqeri yükseldimi stresi de cok yoruyor insanı onun için haftasonuna kadar bekleyim dıorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?