MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Amin canım inşallah cok saol içim içimi yiyo aslında ama kan deqeri yükseldimi stresi de cok yoruyor insanı onun için haftasonuna kadar bekleyim dıorum...

canım 2. kan testini yaptırdın mı ? bu kimyasal dediğiniz şey nasıl oluyo benim de kafama takıldı şimdi.. ben de ilk ayımda kan testi yaptırmadım ama gebelik testi yapmıştım 1 er gün ara ile ikisinde de belirgin 2. çizgiyi görmüştüm cok da sevinmiştim ama bi kaç gün sonra regl olmuştum malesef.. bende de öyle bi kimyasal durum olmuş olabilir mi ki..bu kimyasal olayında döllenme oluyo fakat tutunamıyo mu öyle mi oluyo acaba..

Bence de bekle hatta pazartesiyi bekle mümkünse çünkü o ikiye katladı mı katlamadı mı süreci daha gıcık haftaya eper geçmiş olur kese bile görünür olur inşallah, içime mi doğdu ne :)
Amin canım inşallah öle olmuştur :)

Günaydın Kızlar adetim 2 gün geçti
canım hayırlısı olur inşallah evde test yapmadın mı bence ev testleri güvenilir bilgi veriyor bundan sonra ben kan vermeye kolay kolay gitmem iki üç gün yap eğer günden güne koyulaşırsa olumludur inşaallah

canım eğer çatlatma iğnesi yaptırdıysan adet gününe kadar pozitif çıkabiliyor buna pek kimyasal diyemeyiz adet günüm geçti ve idrar testi pozitif çıktı gittim kan verdim oda pozitf çıktı ama bir kaç gün sonra değer düştü yani vücut döllenmek üzere olan ama döllenmeyi beceremeyen yumurtayı atmaya hazırlanıyor değer 0 a düşüncede adetle birlikte atılıyor yani bir nevi kolay düşük oluyor

canım inan şuan seni okadar çok iyi anlıyorum inan içim parçalnıyor anne küçülenlerimi kaldırma kardeşm olunca giyer dediğinde çok kötü oluyorum inşallah annecim diyorum inşallah canım rabbim bizlerede o günleri gösterecektir... biz istemeye devam edelim inşallah.. ümitsizliğe düşmeyelim elimizden geleni yapalım...

anladım canım yaa geçmiş olsun sana da hayırlısı olsun.. benm ilk ay da muhtemelen öyle oldu canım iğne filan yaptrmamıştım adet e bi kaç gün kalarak yapmıştım testleri.. hayırlısı hakkımızda..

öyle canım ya nasipte beklemek var demekki bizde bekliyoruz bizim için uygun zamanı o zaman inşallah gelecek ve bizde o güzel haberi gerçekten verebileceğiz...ilk düşüğümü yaşamasaydım önümüzde ki ay doğum yapacaktım şimdi doğum izninde olacaktım bu kimyasal olmasaydı ocak ayında doğum yapacaktım ve böyle geçiyor zamanlar inşallah bir daha ki testte pozitifi görünce kucağıma almak nasip olur

İnşallah canım cok saol..Bende öle düşünüorum canım yarında beklerım diqer qün yaparım umarım bu sefer hüsran olmaz...

İnşallah canım cok saol..Bende öle düşünüorum canım yarında beklerım diqer qün yaparım umarım bu sefer hüsran olmaz...
Inşallah canım bende daha adet olamadım sağlıkçı bir arkadaşla görüştüm yarın doktora gitmem gerektiğini söyledi o ilgilenecek yarın kontrolüm var yani

Öyle kötü ki seni bu kadar iyi anlamak aynı duyguyu bende yaşıyorum ya aklımdan çıkmıyor işte ilk kimyasal olan doğmuş olacaktı Şubat tatilinde ikinci ise 16 Haftasını bitirmiş olacaktı... Geçen sene bu Günler'de hamile kalmıştım aslında çok bir şey değil istediğimiz ama vardır bir hayır deyip geçiyoruz işte

öyle canım bu arada ben hala adet olmadım leke de çok azıldı ebe hemşire arkadaşımla görüştüm bu gün bi kontrole gitmelisin dedi bende öğlen den sonra gidiyorum kontrole adet olsaydım inan çok rahatlıyacaktım ama 10 gün gecikti

Benimde 3.gününde qeldi kırmızılar yine hüsran yani bu ay rahim flimi şart oldu bana...

Benimde 3.gününde qeldi kırmızılar yine hüsran yani bu ay rahim flimi şart oldu bana...
ben geçen sene çektirdim canım çok sıkıntılı geçti benimkisi inşallah senin öyle olmaz çok şükür bir sorun çıkmadı ama sonuç da alamadık... benn daha adete başlayamadım bile....

Canım üzülme sakın var demek ki daha zamanı insan teselli ederken çok rahat davranabiliyor ne yazık ki çektir mutlaka rahim filmini inşallah sonuç temiz çıkar ve hemen sonuç alırsın canım.

Ya evet çok sinir bir durum maalesef değer yeniden yükselmeye başlamış olabilir. tabii bu gebelik lehine anlamında demiyorum ama kimyasal düşükten beter oluyor. Benim bütün düzenimin şaşmasına yol açan odur. O zamandan beri ne regl günüm normale döndü ne de diğer vücut dengem. Tabi herkes de böyle olmuyor. Kimyasaldan hemen sonra hamile kalan bir sürü insan var. Bende şans yok. İnşallah sorunsuz geçer kontrolün bana da haber ver mutlaka.

ben geçen sene çektirdim canım çok sıkıntılı geçti benimkisi inşallah senin öyle olmaz çok şükür bir sorun çıkmadı ama sonuç da alamadık... benn daha adete başlayamadım bile....
Bende ondan korkuorum canım ama dıorum acaba kürtajdan sonra bi sıkıntı olmuş olabilirmi içimde kalmasın dayancam artık napıyım...

Canım üzülme sakın var demek ki daha zamanı insan teselli ederken çok rahat davranabiliyor ne yazık ki çektir mutlaka rahim filmini inşallah sonuç temiz çıkar ve hemen sonuç alırsın canım.
Evet dün bi fasıl aqlama krizi qeçirdim ama fazla hırpalamıorum artık kendimi eşimde cok üzülüo beni aqlarken qörünce daha 8 aylık evliyiz bi bebek kaybettik bi bebek peşine düştük bu bizi cok yıprattı onun için şu rahim flimide çektiriyim artık hiçbirşey yapmıycam en azındn 2 ay bi tatile falan gidelim belki iyi qelir...

Kesinlikle iyi gelir canım, dur daha çok yeni evlisin. Evliliğinin tadını çıkar, eşinle birbirinize zaman ayırın çok kıymetli zamanlar bunlar, ben 3 yıl çocuk düşünmedim. Üstelik başka başka sıkıntılarım olduğu halde o zaman bu kadar bilmiyordum yok, yumurtlama günü, yok ovulasyon takibi, korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım. 4 dr olmaz çok zor dediği halde kaldım. Demek ki rahattı kafam diyorum, kasmıyordum, nasılsa olmuyor fikri vardı, olursa olur diyordum. Kendine bu kadar acımasız davranma, biraz zaman tanı, eğer bir sağlık sorunun yoksa bir kaç ay ertele bu konuyu tatile git, kendine başka bir uğraş bul, artık bende öyle yapardım ama benden yaş gidiyor üstelik bilinmeyen bir sorun var kimyasala dönüyor. Buna rağmen 1-2 ay bende hiç bir şekilde dr vs. görmek istemiyorum tedavi amaçlı yani, Pazartesi günü gideceğim, kist gitmiş mi diye sonrasında bayram sonrasına kadar gitmeyi düşünmüyorum. Hayırlısı olsun canım.

Bende ondan korkuorum canım ama dıorum acaba kürtajdan sonra bi sıkıntı olmuş olabilirmi içimde kalmasın dayancam artık napıyım...
hiç korkma 5 dakikalık bir şey katlanamıyacağın bir acı değil inşallah bir sorun çıkmaz sorun çıksada artık onada güvenmiyorum arkadaşımın rahim filminde tek tüpü tıkalı çıktı laparoskopi de tıkalı değilmiş dediler insan neye güveneceğini bilemiyor çok zor bir süreç...nasipten öte köy yok

inşallah öyle bişey olmamıştır bu korkularımı yenmek içim de doktora gitmem lazım hep iyi birşeyler beklerken dah zoruyla karşılaşmak çok zormuş gerçekten sanada yazarım öğleden sonraki gelişmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…