MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

tatlisukurbaasi bu habere çoooooooooooook sevindimmmmmmmmmm. darısı başıma inşaAllahh.. bende 3 ay klomen, serephone ve letrasan kullandım. tık yok. son haftalardada eşimle beraber yurt dışındaydım yeni geldim türkiyeye. ama şu an doktora gitme işine ara verdim taaa ki eşime sprem testi yaptırmayı başarana kadar :)) erkekler kendilerinde sorun olma ihtimalini pek hazmedemiyorlar ve birçoğu sperm testinden kaçıyor. benimkide bunlardan biri. ama sanırım ikna ettim gibi. önümüzdeki ay test yaptırcaz. artık sonra ne yapacağımıza o zaman karar vereceğiz..

sağol canım darısı başına inşallah sırayla alırız hepimiz kucaklarımıza yavrularımızı biz spermiyogramı ilk doktora gidişimizde yaptırmıştık daha doğrusu doktor istemişti benim hormon testleri yapılırken..hiç istemedi mi dr? şaşırdım şimdi

doktor en başından istedide bizimkini ikna edemedim. şu ara ikna oldu gibi.. bakalım artık :))

@tatlisukurbaasi canım çok sevindim, tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, hatırladım artık ara vereceğim yazdığın mesajını insana bazen kafa dinlemekte iyi geliyor. Bu ay bende bir sürü iğne ve ilaç aldım, bugünde çatlatma iğnesi yapıldı, artık kısmet ama çok yıprandım yoruldum. bende karar aldım bu ay olmazsa birkaç ay ara vereceğim. Yeniden spora başlayacağım tatil vs. oyalanırım kendimce, bu şekilde Dr kontrolü altındayken stres yapmamak mümkün değil maalesef O yüzden bir süre Dr dan da uzak duracağım. Hayırlısı olsun yeniden tebrik ederim

sağol canım sen bi de bana sor ben nasıl sevindim çok şükür
tahmin edebiliyorum canım ne kadar sevindigini.çok uzuluyordun ama ben senden çok umutluydum :) benimde bebegimin cinsiyeti belli oldu.Erkekmiş :) paşa gelicek inşallah :) sende inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın canım.

çok teşekkür ederim canım inşallah sağ salim doğururum Rabbim isteyen herkese nasip etsin..ben psikolojik olarak tiksinmiştim doktora gitmekten ve ilaç kullanmaktan..artık eşim de isteksizleşmişti ilişki konusunda çoğu vakit..nisanda dansa başladım mayısta hamile kaldım..şimdi diyorum keşke daha önce ameliyat olsaydım da daha önce dansa başlasaydım..boşa stres yaptım aylarca..

Oğluşun hayırlı olsun canım ben de bi an önce öğrensem cinsiyetini, eli yüzü belli olsa da bi görsem bi aksilik olmadan atlatsak sağ salim doğuruversem

Ya öyle oluyor zaten geriliyor insan, ama bilemezsin hiç keşkelerle daraltma kendini daha önce belki bu seferde başka sebepler olacaktı. Vakti zamanı gelmemiş demek ki ama olmadıkça kısır döngüye giriyor insan. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...İnşallah bu ay bende müjde verebilirim. :)

Oğluşun hayırlı olsun canım ben de bi an önce öğrensem cinsiyetini, eli yüzü belli olsa da bi görsem bi aksilik olmadan atlatsak sağ salim doğuruversem
sagol canım.tabii en önemlisi saglıklı olmaları.evet yaaa daha şimdiden doğsun artık diyorum :) sigarayı bırakabildin mi?

sagol canım.tabii en önemlisi saglıklı olmaları.evet yaaa daha şimdiden doğsun artık diyorum :) sigarayı bırakabildin mi?

sabahları eşim balkonda sigara içerken kokusu bir şekilde beni buluyor ve midem bulanıyor, dumanından tiksiniyorum ama akşamları canım çekiyor, sakız filan çiğniyorum, çerez yiyorum..çok canım çekerse 1 tane yakıyorum. vicdan azabından da yarıya gelmeden söndürüyorum böyle böyle unuturum inşallah

selam kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor? çok sessiz kalmış burası

selam kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor? çok sessiz kalmış burası

slm canım, benim için biraz zor gidiyor bu haftalar önce dişim apse yaptı, tam iyileşirken kanlı akıntım oldu..riskli gebelik diye bir buçuk haftadır yatıyorum, 2 iğne yaptırdım, progesteron kullanıyorum..arada bir bulantı ve kusma var, yetmezmiş gibi sırt ve mide ağrısı..hamile olduğum için çok mutluyum ama fiziksel olarak çok kötüyüm..hamilelik bana ağır geldi, inşallah sağ salim doğururum da bugünleri unuturum

Kızlar bn klomen + catlatma iğnesi vurdurmustum adetim 2 gn gecikti ama çok yumurtalık sancım vardı bhcg verdim 10 dk sonradında adet oldm ama degerim 6.82 çıkmış bu ne demek peki bilgisi olan yazabilir mi

canımmm çok geçmiş olsun.bende girmiyorum buraya ne zamandır yeni gördum.şimdi iyisindir inşallah.hiç takma bunları kafaya.bende ilk 3 ay rahattım ama 3.aydan sonra bulantılarım başladı.bende tam ters oldu yani.bebegimin cinsiyetine erkek demişlerdi şimdi kız diyorlar.yani herşey oluyor hiç sıkma canını.

hoşbuldum :) şimdilik iyi gidiyor.pazartesi günü detaylı tarama yapılacak.inşallah sonuçlar güzel çıkar.
hadii inşallahh çok tatlıı ne güzel:)) bi de doğumunu da -sağ salim doğuma kadar gelirsiniz inşallah -anlat olur mu böyle ayrıntısıyla hislerini istiyorum çok mutlu oluyorum okurken özellikle son kucağına alınırkenkii o muhteşem hisleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…