- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
günaydın canım kimsecikler yok bi karamsarlık kaplamış burayı umutlar tükenmiş gibi yorulmuş gibi herkes...Günaydın Kızlar...
Aynen canım öle gözüküo benımde kan pıhtılaşması cıktı hamile kalınca iqneye başlanıcak işte...günaydın canım kimsecikler yok bi karamsarlık kaplamış burayı umutlar tükenmiş gibi yorulmuş gibi herkes...
ahhh o kan pıhtılaşması...4 canımı aldı benden.asla küçümseme iğne ve aspirin kullan.gerçi ben kullandımda ne oldu ama yapacak başka hiçbişey yok.yumurtlama döemimde başladım yinede fayda etmedi.umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsın.birde günde 2 defa sabah akşam yarım limon suyu iç kanı sulandırıyo.Aynen canım öle gözüküo benımde kan pıhtılaşması cıktı hamile kalınca iqneye başlanıcak işte...
Demi ya bende ondan cok korkuorum işte doktora dedim yumurtlama zamanında kullanmaya başlamam qerekmıo mu dıye yok qebeliqi öqrenınce başlarsındedi ama asprin başalayım dıorum ben normal bildiqimiz aspirin demi canım? Tamm içiyim canım cok saol..ahhh o kan pıhtılaşması...4 canımı aldı benden.asla küçümseme iğne ve aspirin kullan.gerçi ben kullandımda ne oldu ama yapacak başka hiçbişey yok.yumurtlama döemimde başladım yinede fayda etmedi.umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsın.birde günde 2 defa sabah akşam yarım limon suyu iç kanı sulandırıyo.
canım bana coraspirin verdi doktor bende bu gün başlıcam içmeye aslında bende kan pıhtılaşması olup olmadığını da bilmiyoruz ama tedbir amaçlı... bu arada evet buralar çok boş ama sebep ümitsizlik değil bence sadece buraya kimse uğramıyor artık diye başka yerlere takılıyoruz mart ayıda geçti malum kimsenin uğramaması normal başka bir başlık altında toplansak daha iyi olur aslındaDemi ya bende ondan cok korkuorum işte doktora dedim yumurtlama zamanında kullanmaya başlamam qerekmıo mu dıye yok qebeliqi öqrenınce başlarsındedi ama asprin başalayım dıorum ben normal bildiqimiz aspirin demi canım? Tamm içiyim canım cok saol..
Bende başlayım dıorum canım ama bebe aspirini mi yoksa coraspirinmi içsem bilemedim bu topik kalsın canım ama sen başka bi topik ac qeliriz istersen...canım bana coraspirin verdi doktor bende bu gün başlıcam içmeye aslında bende kan pıhtılaşması olup olmadığını da bilmiyoruz ama tedbir amaçlı... bu arada evet buralar çok boş ama sebep ümitsizlik değil bence sadece buraya kimse uğramıyor artık diye başka yerlere takılıyoruz mart ayıda geçti malum kimsenin uğramaması normal başka bir başlık altında toplansak daha iyi olur aslında
bana coraspirin verdi doktor hatta bir arkadaşımda 4 düşük yaptı oda coraspirin içiyor ama bence sen yinede doktoruna bir daanış gerçi ikisinde de amaç kanı sulandırmak ben pek anlama topik açmaktan vakit geçiriyorum işte biraz orda biraz burda bir de bu ay bebek düşünmüyorum ya oyüzden zaman geçmek bilmiyorBende başlayım dıorum canım ama bebe aspirini mi yoksa coraspirinmi içsem bilemedim bu topik kalsın canım ama sen başka bi topik ac qeliriz istersen...
Anladım canım cumartesi kendi doktoruma qidicem zaten ona sorarım bakalım o ne dıcek..Napcaksın canım bi şekilde qeçicek zaman ya öle ya böle..bana coraspirin verdi doktor hatta bir arkadaşımda 4 düşük yaptı oda coraspirin içiyor ama bence sen yinede doktoruna bir daanış gerçi ikisinde de amaç kanı sulandırmak ben pek anlama topik açmaktan vakit geçiriyorum işte biraz orda biraz burda bir de bu ay bebek düşünmüyorum ya oyüzden zaman geçmek bilmiyor
İnşaallah birşey olmaz canım ben Oğluma hamileyken ev taşıdım ve kanaman gelmişti sonra gittim bide perde Astım hadiiii bi daha geldi çok şükür Oğlumu sağlıkla aldım kucağıma endişelenme Rabbim korur inşaallah ama sen benim gibi yapma benim ki gençlikten şimdi olsa yaparmıyım... Bol bol dinlen senSelam arkadaşlar.burası çok durgunlaşmış noldu bizlere.merak ediyorum hepinizi. inşallah herkes iyidir.ben iyiyimde dun biraz temizlik yaptım çok bişeyde yapmadım ama yorulmuşumbiraz karın agrım var ve tedirgin oluyorum.yarında geçmezse doktora gidicem.inşallah iyidir bebeğim çok pişman oldum yaptığıma
ayyy canım benim sagol.aynen bende taşınıyorum.taşındıgım evin banyosunu temizledim cifledim ovdum falan.ama o kadarcık şey bile yetti bana. salı akşamı gittim doktora çok şükür gayet iyiymiş bebegim :)İnşaallah birşey olmaz canım ben Oğluma hamileyken ev taşıdım ve kanaman gelmişti sonra gittim bide perde Astım hadiiii bi daha geldi çok şükür Oğlumu sağlıkla aldım kucağıma endişelenme Rabbim korur inşaallah ama sen benim gibi yapma benim ki gençlikten şimdi olsa yaparmıyım... Bol bol dinlen sen
hadi hayırlısı canım inşallah.adetime 12 gün var aşırı kasıklarım ağrıyor arkadaşlar bu ay ilk kez klomen kullandım 3 yumurtam oluşmuştu
Çok sevindim canım Bebeğinin iyi olduğuna... Sen yinede yorma kendini eskiler hep şöyle derdi ilk üç ay ve son üç ay sakınacaksın diye gerçekten çok doğru söylemişler son ayda da ben kaynanama sinirlenince duvar silmeye Kalktım oda Sağolsun yapma kızım demedi ertesi gün doğum başladı.... Bunlar hep Tecrübe işte...ayyy canım benim sagol.aynen bende taşınıyorum.taşındıgım evin banyosunu temizledim cifledim ovdum falan.ama o kadarcık şey bile yetti bana. salı akşamı gittim doktora çok şükür gayet iyiymiş bebegim :)
canım ya çok sevindim senin adına inan çok çok mutlu oldum hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah...ben bu ay korunuyorum bir sonraki aya yeniden start vericem...kızlarr selam.. başlığı hortlatayım :) hani bilenler bilir, geçen ay ben vazgeçmiştim..doktora bile gitmemiştim, dansetmeye başlamıştım..eşimle şova bile çıktık, aşırı antrenmanlar yaptık..bahar temizliği yaptım bütün evi kaldırıp indirdim resmen ve ben HAMİLEYİMMM :))) Üstelik hiçbir ilaç, iğne vs kullanmadan ve ovülasyon takibi yapmadan bodoslama oldu :))) birkaç güne keseyi görmeye gidicem :)
canım ya çok sevindim senin adına inan çok çok mutlu oldum hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah...ben bu ay korunuyorum bir sonraki aya yeniden start vericem...
Biliyorum canım çok Ümitsizdin bir ara bu arada ben halemoon ismimi değiştirdim.. Çok şükür bir sorunum yok geçen ay kimyasal yaşadım bu ay doktorum korunmamı önerdi bende doğum kontrol ilacı kullanıyorum... Inan herşeyi denedim ve çok şükür hamile de kaldım iki sefer ama ikiside hüsranla sonuçlandı kader kısmet diyorum artık... Bir tane Evladım var Rabbim ona sağlık uzun Ömür versin... Çok dikkat et kendine gelişmelerden haberdar et olurumu...amin canım inşallah sağ salim kucağıma alırım yavrumu..sana tavsiyem, hiç düşünme..inan ki bu ay hamile kalacağıma hiç ihtimal vermedim..benim hamile kalma durumum zordu çünkü tüplerimde sıkıntı vardı..rahim ameliyatı oldum, yapışıklık riski vardı..2 aydır ağır egzersiz yapıyorum haftada 4 gün dansediyorum hoplamalı zıplamalı..eskiden ilişki sonrası bacaklarımı dikip, 1 saat yatardım..bu ay hiç yatmadım, hiç umudum yoktu çünkü..öyle şaşkın ve mutluyum ki darısı başına canım rabbim tez zamanda sana da nasip etsin, tüm isteyenlere de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?