Test yaptırdım negatif hafta ici salı yada çarşamba gidicem doktoraEvet canım benim idrarda çıkmıştı ozaman Kafanı bence fazla yorma yarın git bi kan ver eğer negatifse kadın doktoruna gider bi muayene olursun inşaallah kist değildir bebektir
öyle canım ama önemli bu gün doktora gitmiyormusun çatlatma iğnesi olmadın mı doktor genelde söyle birlikte olacağın günleriay ya eşim çalışıyo bu gece canım malesefnasip bakalım hayırlısı..
hayırlısı olsun ozaman bekliyoruz artık günler geçmek bilmiyor bir türlüTest yaptırdım negatif hafta ici salı yada çarşamba gidicem doktora
canım iğneyi 2 gün önce oldum..doktor gün aşırı ilişki demişti..öyle canım ama önemli bu gün doktora gitmiyormusun çatlatma iğnesi olmadın mı doktor genelde söyle birlikte olacağın günleri
aynı gün olmuşuz bende 27 martta oldum birlikte bekliyoruz ozaman bu arada bana doktor hergün bir hafta boyunca birliktelik dedi çarşambada gel dedicanım iğneyi 2 gün önce oldum..doktor gün aşırı ilişki demişti..
inşallah hayırlı sonuçlar alırız ikimizde canımaynı gün olmuşuz bende 27 martta oldum birlikte bekliyoruz ozaman bu arada bana doktor hergün bir hafta boyunca birliktelik dedi çarşambada gel dedi
bazen ara ara oluyor canım ve midem bulanıyor ben çok hassasımdır her ilaç kötü yapar beni ve iğne gerçekten çok yordu beni o gün özellikle ateş basması üşüme oldu ve ağrıdı iğne yapılan tarafım inşallah olumlu sonuç alırız ve günler hemen geçerinşallah hayırlı sonuçlar alırız ikimizde canımsen de kasık ağrısı filan oluyo mu iğneden sonra canım var mı bi belirti, ben de pek yok gibi şuan bir şey.. iğne yapıyo demişler ağrı da şimdilik bi şey yok ben de
iğnedn sonra kaçıncı günündesin canım inşallah geçmiştir etkisi ama gebelik belirtisi gibi sanki hepsi de bu arada progeston yapmıştı bende bunları sen kullanıyor musunArkadaşlar ateşim 36.7 düşmüyor göğüslerimde yeşil damarlar belirdi kahverengi bölümlere kadar sizce hormon ilaçlarının etkisi varmıdr yada hamilelik belim feci ağrıyor basım ara ara Dönüyor ve her an bulantım oluyo sizce hormon ilaçlarmı yapıyor
canım ben iğne olmadım daha ilk demem klomen kullandım yumurtam ovulasyon testine göre1hafta önce çatladı yumurtam öle umuyorum yani devamlı çalıştık ama dediğim gbi bu belirtiler başladı ateşim 36.7düşmüyor hiçiğnedn sonra kaçıncı günündesin canım inşallah geçmiştir etkisi ama gebelik belirtisi gibi sanki hepsi de bu arada progeston yapmıştı bende bunları sen kullanıyor musun
inşallah hamilesindir ozaman adetin yaklaştıysa test yap ozaman çatlatma iğnesi yaptırmadıysanda testin yanlış pzitif verme ihtimali deyokcanım ben iğne olmadım daha ilk demem klomen kullandım yumurtam ovulasyon testine göre1hafta önce çatladı yumurtam öle umuyorum yani devamlı çalıştık ama dediğim gbi bu belirtiler başladı ateşim 36.7düşmüyor hiç
evet işte progestan nın yan etkilerine bir bak istersen bu belirtiler bende de oldu çünkü geçen sene progestan kullanırken bu sefer kullanmıyorum iğneyi yaptırdım bekliyorumProgestan ve folic asit kullanıyorum canım söylemiş unutmuşum
canım bas Dönmesi ve uyku yazıyor baktım ateştir gögüslerdeki damardır bel ağrıları sabah aksam gece Yarısı bulantı kusma derecesinde değil ama rahatsiz edecek derecede bilmiyorum inş hamileyimdir Allah hepimize nasip etsin inşallahevet işte progestan nın yan etkilerine bir bak istersen bu belirtiler bende de oldu çünkü geçen sene progestan kullanırken bu sefer kullanmıyorum iğneyi yaptırdım bekliyorum
inşallah canım hamilesindir belirtiler sonradan başlamışzaten öyle olsaydı ilaca başlar başlamaz başladır hadi inşallah bizede ümit olur topiğimiz şenlenir nezman test yapacaksıncanım bas Dönmesi ve uyku yazıyor baktım ateştir gögüslerdeki damardır bel ağrıları sabah aksam gece Yarısı bulantı kusma derecesinde değil ama rahatsiz edecek derecede bilmiyorum inş hamileyimdir Allah hepimize nasip etsin inşallah
test yapmaya korkuyorum desem inanırmısın:) adetime 7 8gün teste çıkarmı bilmiyorum inş hepimiz teker teker güzel haberler veririz birbirimize sonrada cocuklarımızdan dert yanarız çok yaramazlar diye inşinşallah canım hamilesindir belirtiler sonradan başlamışzaten öyle olsaydı ilaca başlar başlamaz başladır hadi inşallah bizede ümit olur topiğimiz şenlenir nezman test yapacaksın
bende de ateş basması ara ara oluyo canım.. iğneden kaç gün sonra gebelik belli olur acababazen ara ara oluyor canım ve midem bulanıyor ben çok hassasımdır her ilaç kötü yapar beni ve iğne gerçekten çok yordu beni o gün özellikle ateş basması üşüme oldu ve ağrıdı iğne yapılan tarafım inşallah olumlu sonuç alırız ve günler hemen geçer
inşallah ben oğluma kardeşistiyorum canım bi tane yaramazım var inşallah abi olması nasip olur bece daha erken test yapmak için ama yinede sen bilirsintest yapmaya korkuyorum desem inanırmısın:) adetime 7 8gün teste çıkarmı bilmiyorum inş hepimiz teker teker güzel haberler veririz birbirimize sonrada cocuklarımızdan dert yanarız çok yaramazlar diye inş
iğneden 12 gün sonra etkisi geçiyormuş iğnenin yani pozitif çıkarsa gerçekten pozitiftir inşaallahbende de ateş basması ara ara oluyo canım.. iğneden kaç gün sonra gebelik belli olur acaba
amin inşallah abi olmak nasip olur oglucuguna Rabbim yardım eder hiç şüphesizinşallah ben oğluma kardeşistiyorum canım bi tane yaramazım var inşallah abi olması nasip olur bece daha erken test yapmak için ama yinede sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?