MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Merhaba arkadaşlar malesef adet oldum üstelik çatlatma iğnesinin 13. Günü oldum halbuki 15. Gün kan tahlili yaptırmayı düşünüodum
Bu ayki maceramız da böylece bitmiş oldu :(

Bende adet olucam sanırım artık kahverengi yapışkan bi akıntı geldi devamı da gelir büyük ihtimal çok feci ağrım var

Ya bu ay çok da güzel olmadı sanki bu topik de daha Müjde veren olmadı inşaallah bundan sonra bekleyenlerden bari güzel haber alırız ve adet olanlar bir daha adet falan olmazlar son olur

Ya bu ay çok da güzel olmadı sanki bu topik de daha Müjde veren olmadı inşaallah bundan sonra bekleyenlerden bari güzel haber alırız ve adet olanlar bir daha adet falan olmazlar son olur

dur bakalım daha nisanda çıkacak güzel haberler:) çoğumuz beklemedeyiz :))

Evet canım aynen öyle sen bat tarihini bekleyecekmisin benim 12 Nisan bat inşaallah gelmez iğneyi en son yaptıran benim herhalde

benim bat 7 nisan ama ben dayanamayıp 4 ya da 5 i gibi yaparım heralde..3 tane test alırım 7 sine kadar her gün yaparım artık çıkcak mı diye :)))

Kızlar dün yazmıştım catlatmamin 16. Günü test negatif ve dün kahve bi akıntı geldi adet oluyorum sandım ama tık yok bu ne şimdi ya :( kafam çok karisti

Kızlar dün yazmıştım catlatmamin 16. Günü test negatif ve dün kahve bi akıntı geldi adet oluyorum sandım ama tık yok bu ne şimdi ya :KK43: kafam çok karisti
Aaa hadi inşallah hamilesindir Oğluma hamile kaldığımda benimde öyle olmuştu adet oldum sandım üzüldüm test yaptım hemen çıktı inşallah seninde öyle olur

benim bat 7 nisan ama ben dayanamayıp 4 ya da 5 i gibi yaparım heralde..3 tane test alırım 7 sine kadar her gün yaparım artık çıkcak mı diye :)))
Aynen bende Öyleyim benimde bat 12 Nisan bende en az üç gün önce eğer adet olmazsam başlarım test yapmaya inşaallah olumlu olur

Aaa hadi inşallah hamilesindir Oğluma hamile kaldığımda benimde öyle olmuştu adet oldum sandım üzüldüm test yaptım hemen çıktı inşallah seninde öyle olur
Ama ben idrar testi yaptım negatif çıktı senin idrardami cikmisti ben kist mi oldu acaba diye dusunuyorum

arkadaşlar aranızda ovulasyon testlerinden kullanan var mı.. ben kullanıyorum d a pek anlamadım bi sorum olcak. bu ay günde 3 tane klomen hap aldım iki gün önce de iğne yaptırdım.. bugün ki ovulasyon testim çok koyu çizgi çıktı.. şimdi benim yumurtlama olayı devam mı ediyo ki anlamadım. yoksa yaptırdıgım iğnenin etkisinden mi öylebi sonuç çıktı sizce..

arkadaşlar aranızda ovulasyon testlerinden kullanan var mı.. ben kullanıyorum d a pek anlamadım bi sorum olcak. bu ay günde 3 tane klomen hap aldım iki gün önce de iğne yaptırdım.. bugün ki ovulasyon testim çok koyu çizgi çıktı.. şimdi benim yumurtlama olayı devam mı ediyo ki anlamadım. yoksa yaptırdıgım iğnenin etkisinden mi öylebi sonuç çıktı sizce..

canım yaptığın iğnenin etkisinden mi bilemem ama ıkı koyu çizgi çıkması yumurtanın 24-36 saat içerisinde çatlıyacağını haber veriyor..

Ama ben idrar testi yaptım negatif çıktı senin idrardami cikmisti ben kist mi oldu acaba diye dusunuyorum
Evet canım benim idrarda çıkmıştı ozaman Kafanı bence fazla yorma yarın git bi kan ver eğer negatifse kadın doktoruna gider bi muayene olursun inşaallah kist değildir bebektir

Ben kullandım bir kaç ay ama bu ay hiç denemedim zaten okadar ilaç iğne hormon takviyesi varken olumlu sonuç vermez diye düşündüm bu arada bu testlerde önemli olan iki çizgininde aynı derecede koyu olması yumurtlamanın başladığını Gösterir biri silikse değil zaten her halukarda ikinci hep silikçıkar

canım yaptığın iğnenin etkisinden mi bilemem ama ıkı koyu çizgi çıkması yumurtanın 24-36 saat içerisinde çatlıyacağını haber veriyor..
hı öyle mi, anladım canım. benim 1 tane gelişmiş yumurta vardı işte sonra iğne verdi doktor. demek oluyor ki o yumurta çatlama aşamasında o zaman inşalllah.. yanlış anlamadım di mi cnm

Ben kullandım bir kaç ay ama bu ay hiç denemedim zaten okadar ilaç iğne hormon takviyesi varken olumlu sonuç vermez diye düşündüm bu arada bu testlerde önemli olan iki çizgininde aynı derecede koyu olması yumurtlamanın başladığını Gösterir biri silikse değil zaten her halukarda ikinci hep silikçıkar
doğrudur canım ben bi haftadır her gün yapıyorum diğerleri hep silik idi ama bugünki tam koyu ikisi de denk çizgi çıktı birbirine..

doğrudur canım ben bi haftadır her gün yapıyorum diğerleri hep silik idi ama bugünki tam koyu ikisi de denk çizgi çıktı birbirine..
tamam o zaman bu günden itibaren yumurtan çatlıyor bu gün ve yarını değerlendireceksiniz demek oluyor

Back
X