MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

kızlar ben de bugün rüyamda hamileydim ama düşük yapıyordum, rüyada bile olsa nasıl etkilendim yaa :KK43:

Korkma canım öle seyler qetirme aklın ainşallah hamılesındır ondan kaynaklanmıştır banada oluyo korkma moralini yüksek tut ve her ihtimale karsı dikkatli davran...
sen ve belikov ilk hamileliginizde bunları yaşamışsınız ve duşukle sonuçlanmış ya ondan korktum :( çunku hala agrım var benim.heleki şuan sanki heran adet olucam sanki. ama benim en erken 8 nisan.
bakalım yarın ignenin 12. gunu ama yinede gidicem doktora belli olmuşmudur acaba 12. gunde.

neden öyle düşündün ki düşük bazen hiç belirtisiz de olabilir aklına getirme aynı şeyi dün ben doktoruma sordum sağ tarafımda hareket ve batma hissediyorum dedim yumurta çatlama gibi bir şeyi hissedemezsin dedi bende şaşırdım inşallah hamilesindir az kaldı senin ben bile heycanlandım
ayyyy canım benim yaa bende çok heyecanlıyım bugun halimi bir görsen :)

kızlar ben de bugün rüyamda hamileydim ama düşük yapıyordum, rüyada bile olsa nasıl etkilendim yaa :KK43:
allahım yaaa daha hamile kalamadan duşuk yapma korkusu aldı bizi.yok yok gerçekten kötu şeyi getirmeyelim aklımıza.hayırlısıyla once bi hamile kalalımda.

allahım yaaa daha hamile kalamadan duşuk yapma korkusu aldı bizi.yok yok gerçekten kötu şeyi getirmeyelim aklımıza.hayırlısıyla once bi hamile kalalımda.
ya aynen önce bir hamile kalalım. düşük yapmakta çok üzücüdür ama kendi adıma önce bir hamile kalabiliyormuyum onu merak ediyorum, yoksa kısırmıyım :)))

sen ve belikov ilk hamileliginizde bunları yaşamışsınız ve duşukle sonuçlanmış ya ondan korktum :KK43: çunku hala agrım var benim.heleki şuan sanki heran adet olucam sanki. ama benim en erken 8 nisan.
bakalım yarın ignenin 12. gunu ama yinede gidicem doktora belli olmuşmudur acaba 12. gunde.
Korkma canım bişey olmaz inşallah içini ferah tut bebiş qelmiştir inşallah...Doktor bana 15 gün sonra yaptır test dedi ama çıkanlarda varmıiş 10 günden sonra...

Korkma canım bişey olmaz inşallah içini ferah tut bebiş qelmiştir inşallah...Doktor bana 15 gün sonra yaptır test dedi ama çıkanlarda varmıiş 10 günden sonra...
inşallah belli olur yaaa.eger olmadıysa kendimi dinlemem sürekli.vucudum rahatlar bari.eger bu defada kalamadıysam bu sefer kesin sigarayıda bırakırım.

inşallah belli olur yaaa.eger olmadıysa kendimi dinlemem sürekli.vucudum rahatlar bari.eger bu defada kalamadıysam bu sefer kesin sigarayıda bırakırım.
İnşallah canım bu siqara derdi bendede var ne olcak bilmıorum :(

Kızlar ben ıyıce sasırdım bı yanıyom bı donuyom kombıyı bı açıp bı kapatıyom su kırmızlar gelecekse gelsede oh desem

Kızlar ben ıyıce sasırdım bı yanıyom bı donuyom kombıyı bı açıp bı kapatıyom su kırmızlar gelecekse gelsede oh desem
al bendende o kadar Sabah donuyorum diyordum şimdi ay ateş bastı beni diyorum ofistekilerde bana garip garip bakıyor.

Back
X