- 4 Mart 2015
- 272
- 116
- 123
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ve belikov ilk hamileliginizde bunları yaşamışsınız ve duşukle sonuçlanmış ya ondan korktumKorkma canım öle seyler qetirme aklın ainşallah hamılesındır ondan kaynaklanmıştır banada oluyo korkma moralini yüksek tut ve her ihtimale karsı dikkatli davran...
ayyyy canım benim yaa bende çok heyecanlıyım bugun halimi bir görsen :)neden öyle düşündün ki düşük bazen hiç belirtisiz de olabilir aklına getirme aynı şeyi dün ben doktoruma sordum sağ tarafımda hareket ve batma hissediyorum dedim yumurta çatlama gibi bir şeyi hissedemezsin dedi bende şaşırdım inşallah hamilesindir az kaldı senin ben bile heycanlandım
allahım yaaa daha hamile kalamadan duşuk yapma korkusu aldı bizi.yok yok gerçekten kötu şeyi getirmeyelim aklımıza.hayırlısıyla once bi hamile kalalımda.kızlar ben de bugün rüyamda hamileydim ama düşük yapıyordum, rüyada bile olsa nasıl etkilendim yaa![]()
allahım yaaa daha hamile kalamadan duşuk yapma korkusu aldı bizi.yok yok gerçekten kötu şeyi getirmeyelim aklımıza.hayırlısıyla once bi hamile kalalımda.
ya aynen önce bir hamile kalalım. düşük yapmakta çok üzücüdür ama kendi adıma önce bir hamile kalabiliyormuyum onu merak ediyorum, yoksa kısırmıyım :)))allahım yaaa daha hamile kalamadan duşuk yapma korkusu aldı bizi.yok yok gerçekten kötu şeyi getirmeyelim aklımıza.hayırlısıyla once bi hamile kalalımda.
beni ekler misiniz şekerler 27 mart iğne günümkızlar liste en son bu şekildeydi.igne gunlerimizi yazmıştık.diger arkadaşlarda igne gunlerini yazdırabilir.
Korkma canım bişey olmaz inşallah içini ferah tut bebiş qelmiştir inşallah...Doktor bana 15 gün sonra yaptır test dedi ama çıkanlarda varmıiş 10 günden sonra...sen ve belikov ilk hamileliginizde bunları yaşamışsınız ve duşukle sonuçlanmış ya ondan korktumçunku hala agrım var benim.heleki şuan sanki heran adet olucam sanki. ama benim en erken 8 nisan.
bakalım yarın ignenin 12. gunu ama yinede gidicem doktora belli olmuşmudur acaba 12. gunde.
inşallah belli olur yaaa.eger olmadıysa kendimi dinlemem sürekli.vucudum rahatlar bari.eger bu defada kalamadıysam bu sefer kesin sigarayıda bırakırım.Korkma canım bişey olmaz inşallah içini ferah tut bebiş qelmiştir inşallah...Doktor bana 15 gün sonra yaptır test dedi ama çıkanlarda varmıiş 10 günden sonra...
İnşallah canım bu siqara derdi bendede var ne olcak bilmıoruminşallah belli olur yaaa.eger olmadıysa kendimi dinlemem sürekli.vucudum rahatlar bari.eger bu defada kalamadıysam bu sefer kesin sigarayıda bırakırım.
sende içiyorsun dimi? canım sen ismini yazdırmadın listeyeİnşallah canım bu siqara derdi bendede var ne olcak bilmıorum![]()
Evet canım maalesef 28 mart iğne tarihim canım...sende içiyorsun dimi? canım sen ismini yazdırmadın listeye
sende içiyorsun dimi? canım sen ismini yazdırmadın listeye
ahh ahhh bu sigarada çok etkiliyor bizi.hatta nescafe ve türk kahveside iyi gelmez diyorlar.en sevdigim seyler.ben de içiyorum kızlar yalnız değilsinizameliyattan önce bırakmıştım 18 gün içmedim ama yine tek tük içmeye başladım kurtulamıyorum yaa
![]()
al bendende o kadar Sabah donuyorum diyordum şimdi ay ateş bastı beni diyorum ofistekilerde bana garip garip bakıyor.Kızlar ben ıyıce sasırdım bı yanıyom bı donuyom kombıyı bı açıp bı kapatıyom su kırmızlar gelecekse gelsede oh desem
geçmiş olsun canım.ben de içiyorum kızlar yalnız değilsinizameliyattan önce bırakmıştım 18 gün içmedim ama yine tek tük içmeye başladım kurtulamıyorum yaa
![]()