ah bebişler ah ne hale sokuyolar bizlerial bendende o kadar Sabah donuyorum diyordum şimdi ay ateş bastı beni diyorum ofistekilerde bana garip garip bakıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah bebişler ah ne hale sokuyolar bizlerial bendende o kadar Sabah donuyorum diyordum şimdi ay ateş bastı beni diyorum ofistekilerde bana garip garip bakıyor.
bendede eşimdede sigara yoktur... ama ben türk kahvesi çok içerdim. Günde 2-3 fincan. Doktorum kısırlık yapabilir azaltman gerekiyor dedi. Şu an 2 günde 1 içiyorum ama zor dayanıyorum içmemek içinahh ahhh bu sigarada çok etkiliyor bizi.hatta nescafe ve türk kahveside iyi gelmez diyorlar.en sevdigim seyler.CanSev_Can
Ben günde 2 fincan nescafe içmezsem kendime qelemıorum bilmıorum ne olcak aslunda hiç iyi yapmıoruz ...ahh ahhh bu sigarada çok etkiliyor bizi.hatta nescafe ve türk kahveside iyi gelmez diyorlar.en sevdigim seyler.CanSev_Can
Kurtuluş yolu olsa keşke ama hamile olduqumu duyar duymaz bırakmam lazım olmaz yani öle ...ben de içiyorum kızlar yalnız değilsinizameliyattan önce bırakmıştım 18 gün içmedim ama yine tek tük içmeye başladım kurtulamıyorum yaa
![]()
ona bakarsan uyuşturucu kullananlar bile hamile kalıyor dogurup çöp kutusuna bırakıyorlararkadaşlar benim gorumcemin de bebeğı olmuyor bayada tup bebek denedıler onun beynı bebegı kabul etmıyormus tup bebekle hamıle kalıyor 10 gun sonra dusuyor o ve esıde sıgara iciyor hatta esinin kahvaltısı sigara bır buyuk bardak sade nescafe o kadar etkılı olsa doktorları soyler bırakmaya calısırlardı ama onlar hala devam edıyor suanda onlar yumurta donduruyolar kısmet bu işler
Adet tarihin nezamandı senin canım ? Niye bukadar karamsarsın kasık batmasıda hamilelik belirtisi sakin ol inşallah yarın güzel haberler vericeksin bize bukadar düşüncelerle kasma kendini rahat bırak beynini artık...kızlar ben galiba bat inden once regl olucam.kasıklarımda çok batma var ve adete bir kaç gun kala başlayan karın agrım var.yarın kontrolum var zaten. herşey belli olucak.
Aynen öle cok güzel bi duygu herseyi paylaşmak dertleşmek ne qüzel benden yanada helal olsun tabiki.. Allahım tüm isteyenerin bizlerin dualarını kabul etsin inşallah Aminn...kızlar ne olursa olsun ne guzel dertleşiyoruz.birbirimizi hiç görmesekte aynı dertler bizleri bir araya getirdi.hepinizi sanaldanda olsa tanıdıgım için çok mutluyum.birbirimize moral olduk destek olduk.kul hakkımız var benden yana helal olsun.
canım kasma bebiş yoksa sen kendını ne kadar sıksanda o olmuyacak varsada ne kadar agrın olsada ordadır rahatla canım bu saatten sonra yapacak bı seyımız yok beynımızı yormuyalımkızlar ben galiba bat inden once regl olucam.kasıklarımda çok batma var ve adete bir kaç gun kala başlayan karın agrım var.yarın kontrolum var zaten. herşey belli olucak.
benden yanada helal olsunkızlar ne olursa olsun ne guzel dertleşiyoruz.birbirimizi hiç görmesekte aynı dertler bizleri bir araya getirdi.hepinizi sanaldanda olsa tanıdıgım için çok mutluyum.birbirimize moral olduk destek olduk.kul hakkımız var benden yana helal olsun.
çok haklısın canım benden yanada helal olsun.gerçekten çok güzel bi ortam yarattık.hiç tanımadığımız birine üzülüp dua ediyoruz bu o kadar güzel bişeyki..ve bizler yaralı kadınlarız.içinde fırtınalar kopan ama dışarıya gülücükler saçan kadınlar.bazen en yakın arkadaşımıza bile içimizi dökemeyen derdimizi anlatamayan..bunu yaşamayan bilemez.bizi bizden başka kimsecikler anlayamaz.Allahım hepimizin yardımcısı olsun bizi bu dertten kurtarsın inşallah.....kızlar ne olursa olsun ne guzel dertleşiyoruz.birbirimizi hiç görmesekte aynı dertler bizleri bir araya getirdi.hepinizi sanaldanda olsa tanıdıgım için çok mutluyum.birbirimize moral olduk destek olduk.kul hakkımız var benden yana helal olsun.
kızlar ne olursa olsun ne guzel dertleşiyoruz.birbirimizi hiç görmesekte aynı dertler bizleri bir araya getirdi.hepinizi sanaldanda olsa tanıdıgım için çok mutluyum.birbirimize moral olduk destek olduk.kul hakkımız var benden yana helal olsun.
umutlanıpta uzulmek istemiyorum be canım..ama yinede hayırlısı.eger yarın hamile oldugumu duyarsam bu defa sevinçten aglar elin doktoruna sarılırım valla.adamda benim kafayı yedigimi duşunur :)Adet tarihin nezamandı senin canım ? Niye bukadar karamsarsın kasık batmasıda hamilelik belirtisi sakin ol inşallah yarın güzel haberler vericeksin bize bukadar düşüncelerle kasma kendini rahat bırak beynini artık...
haklısın canım.kızla kocan kadar konuş filmine gittiniz mi? çok komikmiş ben giderim bu haftasonu.canım kasma bebiş yoksa sen kendını ne kadar sıksanda o olmuyacak varsada ne kadar agrın olsada ordadır rahatla canım bu saatten sonra yapacak bı seyımız yok beynımızı yormuyalım![]()
buraya yazmazsak ayıp olur zaten canım benim :)kızlar bu topikten sonrada sizi çok merak ederim... hamile kaldınızmı diye muhakkak beni bilgilendirin tamammmı:))