MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

ahh ahhh bu sigarada çok etkiliyor bizi.hatta nescafe ve türk kahveside iyi gelmez diyorlar.en sevdigim seyler. CanSev_Can CanSev_Can
bendede eşimdede sigara yoktur... ama ben türk kahvesi çok içerdim. Günde 2-3 fincan. Doktorum kısırlık yapabilir azaltman gerekiyor dedi. Şu an 2 günde 1 içiyorum ama zor dayanıyorum içmemek için :(

arkadaşlar benim gorumcemin de bebeğı olmuyor bayada tup bebek denedıler onun beynı bebegı kabul etmıyormus tup bebekle hamıle kalıyor 10 gun sonra dusuyor o ve esıde sıgara iciyor hatta esinin kahvaltısı sigara bır buyuk bardak sade nescafe o kadar etkılı olsa doktorları soyler bırakmaya calısırlardı ama onlar hala devam edıyor suanda onlar yumurta donduruyolar kısmet bu işler

kızlar ben galiba bat inden once regl olucam.kasıklarımda çok batma var ve adete bir kaç gun kala başlayan karın agrım var.yarın kontrolum var zaten. herşey belli olucak.

arkadaşlar benim gorumcemin de bebeğı olmuyor bayada tup bebek denedıler onun beynı bebegı kabul etmıyormus tup bebekle hamıle kalıyor 10 gun sonra dusuyor o ve esıde sıgara iciyor hatta esinin kahvaltısı sigara bır buyuk bardak sade nescafe o kadar etkılı olsa doktorları soyler bırakmaya calısırlardı ama onlar hala devam edıyor suanda onlar yumurta donduruyolar kısmet bu işler
ona bakarsan uyuşturucu kullananlar bile hamile kalıyor dogurup çöp kutusuna bırakıyorlar :( olcak olduktan sonra her türlü oluyor ama bizde olmadı işte henuz.

kızlar ne olursa olsun ne guzel dertleşiyoruz.birbirimizi hiç görmesekte aynı dertler bizleri bir araya getirdi.hepinizi sanaldanda olsa tanıdıgım için çok mutluyum.birbirimize moral olduk destek olduk.kul hakkımız var benden yana helal olsun.

kızlar ben galiba bat inden once regl olucam.kasıklarımda çok batma var ve adete bir kaç gun kala başlayan karın agrım var.yarın kontrolum var zaten. herşey belli olucak.
Adet tarihin nezamandı senin canım ? Niye bukadar karamsarsın kasık batmasıda hamilelik belirtisi sakin ol inşallah yarın güzel haberler vericeksin bize bukadar düşüncelerle kasma kendini rahat bırak beynini artık...

kızlar ne olursa olsun ne guzel dertleşiyoruz.birbirimizi hiç görmesekte aynı dertler bizleri bir araya getirdi.hepinizi sanaldanda olsa tanıdıgım için çok mutluyum.birbirimize moral olduk destek olduk.kul hakkımız var benden yana helal olsun.
Aynen öle cok güzel bi duygu herseyi paylaşmak dertleşmek ne qüzel benden yanada helal olsun tabiki.. Allahım tüm isteyenerin bizlerin dualarını kabul etsin inşallah Aminn...

canım kasma bebiş yoksa sen kendını ne kadar sıksanda o olmuyacak varsada ne kadar agrın olsada ordadır rahatla canım bu saatten sonra yapacak bı seyımız yok beynımızı yormuyalım :KK49:

çok haklısın canım benden yanada helal olsun.gerçekten çok güzel bi ortam yarattık.hiç tanımadığımız birine üzülüp dua ediyoruz bu o kadar güzel bişeyki..ve bizler yaralı kadınlarız.içinde fırtınalar kopan ama dışarıya gülücükler saçan kadınlar.bazen en yakın arkadaşımıza bile içimizi dökemeyen derdimizi anlatamayan..bunu yaşamayan bilemez.bizi bizden başka kimsecikler anlayamaz.Allahım hepimizin yardımcısı olsun bizi bu dertten kurtarsın inşallah.....

benden yana da helal olsun canım :KK54:

kızlar bu topikten sonrada sizi çok merak ederim... hamile kaldınızmı diye muhakkak beni bilgilendirin tamammmı:))

bu arada benim artık hiçbir belirtim kalmadı..ağrılar bitti tamamen:KK42: akıntım geliyor beyaz..dün de çok üşüdüm, hasta olmadan önce hep üşürüm ben..yarından sonra test yapıcam:KK17:

Adet tarihin nezamandı senin canım ? Niye bukadar karamsarsın kasık batmasıda hamilelik belirtisi sakin ol inşallah yarın güzel haberler vericeksin bize bukadar düşüncelerle kasma kendini rahat bırak beynini artık...
umutlanıpta uzulmek istemiyorum be canım..ama yinede hayırlısı.eger yarın hamile oldugumu duyarsam bu defa sevinçten aglar elin doktoruna sarılırım valla.adamda benim kafayı yedigimi duşunur :)

canım kasma bebiş yoksa sen kendını ne kadar sıksanda o olmuyacak varsada ne kadar agrın olsada ordadır rahatla canım bu saatten sonra yapacak bı seyımız yok beynımızı yormuyalım :KK49:
haklısın canım.kızla kocan kadar konuş filmine gittiniz mi? çok komikmiş ben giderim bu haftasonu.

Back
X