- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
Canım hayırlısı olsun durmak yok yola devam mutlaka vardır bunda da bir hayır inşaallah bidaha ki aya belkide hamilesindir belli olmaz daha tam gelmemişti adetin çünküevet bendede öyle olmuştu çok önemsememiştim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlısı olsun durmak yok yola devam mutlaka vardır bunda da bir hayır inşaallah bidaha ki aya belkide hamilesindir belli olmaz daha tam gelmemişti adetin çünküevet bendede öyle olmuştu çok önemsememiştim ben
Ay kendim gibisini buldum sonunda kimse anlamıyor bu kadar is ve bebek istediğimi. Isi de çok kafaya taktığımdan olmuyo bence bebek. kaç yaşındasin canımsende benım gıbıymıssın tatlım hem ıs hemde bebış ıstıyomm
25.5 temmuzda 26 olacam canım sen kaç yasındasın nerden mezunsunAy kendim gibisini buldum sonunda kimse anlamıyor bu kadar is ve bebek istediğimi. Isi de çok kafaya taktığımdan olmuyo bence bebek. kaç yaşındasin canım
Daha ay yeni başladı ve Çoğumuzun daha günü gelmedi neden bu kadar ümitsizsin ki Mart atında iğne yaptırdık nisanda alcaz sonucu 8 mm neden çok hızlı geldi ki sana ben ilaç bittikten 4 gün sonra gittim 22 mm olmuştu bilemedim yanlış mı anladımBu ay kimseden mutlu haberi alamadık burda dimiBenimde geçen ayki klomen ovitrelle boşa gitmişdi 26 sinde regl oldum. 2. klomene başladım ve o da bitti doktora gittim. Bugün 8. gün yine 2 yumurtam var 12mm civarında.Bana çok hızlı büyüyor gibi geliyor ama hadi hayırlısı..İnşallah bekleyenlerden güzel haberleri alırız da bize de moral olur yaa...
Aynıyiz ya bende 26 cnm :) Uşak mezunuyum sen? kaç yıllık evlisin25.5 temmuzda 26 olacam canım sen kaç yasındasın nerden mezunsun
Ben Konya ıktısat mezuyum 4 .sınıftayken evlenmıstım okurken yanı ardından kpss fılan 10 aydır da bebıs ıstıyom 2.5 yıllık evlıyım cnmAynıyiz ya bende 26 cnm :) Uşak mezunuyum sen? kaç yıllık evlisin
ben mart in 12 sinde igne olmustum benimle baslayan bi kaç arkadas vardi aslında ben onları kast ederek söylemiştim.sizler için tabiki ümitliyim bunuda söyledim zaten moral olur benim gibilere diye.zaten bende 2. Tedaviye başladım haftabasi bende önemli günlere giricem kendimden ümitliyim ayrıca.8. Gün için 12 mm hızlı geldi bana tabi bilmiyomda bebek yatağı geçen ay çok gelişmemisti bejim belki korkum ondanDaha ay yeni başladı ve Çoğumuzun daha günü gelmedi neden bu kadar ümitsizsin ki Mart atında iğne yaptırdık nisanda alcaz sonucu 8 mm neden çok hızlı geldi ki sana ben ilaç bittikten 4 gün sonra gittim 22 mm olmuştu bilemedim yanlış mı anladım
canım ben Rahim filmi çektirdim ama filmi ve digger tahlilleri ilk muayeneye gittigimde istemişti doktorum.sonra yaştan dolayı acele ettigim için hemen klomen başladık.filmde adetin hemen bitiminde çekiliyor.gebelik olmadıgına emin olununca yani.kızlar bı sey soracam eşimle de konustuk durmak yok yola devam kararı aldıkta bu ay rahım filmi çektırecem aynı anda klomende kullanabılıyormuyum?
canım aynen dedigin tarihlerde yapıyorum. popomun altına yastık koymak yerine bacaklarımı duvara dayayıp yarım saat yatıyorum.hatta bacaklarımı bile sallıyorum ama olmayınca olmuyor.nasipte ne zaman varsa artık.allah evladına saglıklı guzel ömur versin.Bu arada o takvimide vereyim adetinizin başladığı günü ilk gün olarak alıyorsunuz 9. 10. 11. 12. 13. 14. Gün önemli günler bi gün ilişki bi gün yok demişti bana hergün olursa sperm kalitesi düşermiş o ay hamile kaldım hatta arkadaşımla aynı durumdaydık onada söylemiştim o da uygulamış o ay ikimizde hamile kaldık benden 10 gün sonra o doğum yaptı :) haa bide doktorumun tavsiyesi ilişkiden sonra hemen kalkmayın poponuzun altına yastık koyup yatın
aynen canım zaten igneleri mart ayında vurulduk.nisan bizim ayımız olacak allahın izniyle.baharla birlikte bizlerde yenilenecegiz.belki hepimizin olmayacak ama içimizden elbet yuzu gulen arkadaşlarımız çıkacak.onlarla birlikte bizde mutlu olucaz ve bize umut olacaklar inşallah.rabbim bu kadar guzel bir duygu yaşamayı isteyen kullarının sesini mutlaka duyar.Daha ay yeni başladı ve Çoğumuzun daha günü gelmedi neden bu kadar ümitsizsin ki Mart atında iğne yaptırdık nisanda alcaz sonucu 8 mm neden çok hızlı geldi ki sana ben ilaç bittikten 4 gün sonra gittim 22 mm olmuştu bilemedim yanlış mı anladım
hayırlısı olsun canım.inşallah hepimizin dunya tatlısı kızları oğluşları olur :)ben mart in 12 sinde igne olmustum benimle baslayan bi kaç arkadas vardi aslında ben onları kast ederek söylemiştim.sizler için tabiki ümitliyim bunuda söyledim zaten moral olur benim gibilere diye.zaten bende 2. Tedaviye başladım haftabasi bende önemli günlere giricem kendimden ümitliyim ayrıca.8. Gün için 12 mm hızlı geldi bana tabi bilmiyomda bebek yatağı geçen ay çok gelişmemisti bejim belki korkum ondan
inşallah canım inşallah dualarımızdasın .Günaydınlarrr. kızlar bugun 12 de randevum var.Dualarınıza ihtiyacım var.Allahım inşallah hayırlısıyla tutmuştur ya rabbim.Nolur hepimizin yüzü gülsün inşallah.
gunaydın canım hadi inşallah o oltaya guzel bir balık gelir :) şimdi sen çok rahat oluyorsun.kafanı bişeye takmıyorsun.başarabilirsen sanki hiçççç bu taraklarda bezin yokmuş gibi davran.akşamları vaktin varsa kitap okumanı tavsiye ederim.benim okurken aklıma hiçbişey gelmiyor.hayırlısı olsun canım.günaydınn arkadaşlar.bizim çalışmalar bitti bakalım oltayı attık bekliyoruz :) rabbim hayırlısını versin.kan sulandırıcı iğneyede başladım her akşam yapıyorum.inşallah güzel sonuçlar alırız..
takmamaya çabalıyorum canm.gündüz işteyim zaten burayada takılıyorum ne güzel dertleşiyoruz kafam dağılıyo.akşamda kocişle film izliyoruz.unutursam fısılda'yı izleyememiştim onu izledik güzelmiş.en çok uyumaya çalışırken düşünüyorum onada müzikle çözüm buldum.müzik dinlerken uyuyup gidiyorum...gunaydın canım hadi inşallah o oltaya guzel bir balık gelir :) şimdi sen çok rahat oluyorsun.kafanı bişeye takmıyorsun.başarabilirsen sanki hiçççç bu taraklarda bezin yokmuş gibi davran.akşamları vaktin varsa kitap okumanı tavsiye ederim.benim okurken aklıma hiçbişey gelmiyor.hayırlısı olsun canım.
İnşallah güzel haberlerle gel canım dualarımız seninle...Günaydınlarrr. kızlar bugun 12 de randevum var.Dualarınıza ihtiyacım var.Allahım inşallah hayırlısıyla tutmuştur ya rabbim.Nolur hepimizin yüzü gülsün inşallah.