MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

gunaydın kızlar hayırlı cumalar allahtan gonlumuzden gecen herseyı verecek guzel bı gun dılıyorum

takmamaya çabalıyorum canm.gündüz işteyim zaten burayada takılıyorum ne güzel dertleşiyoruz kafam dağılıyo.akşamda kocişle film izliyoruz.unutursam fısılda'yı izleyememiştim onu izledik güzelmiş.en çok uyumaya çalışırken düşünüyorum onada müzikle çözüm buldum.müzik dinlerken uyuyup gidiyorum...
çok guzel hadi bakalım inşallah canım

aynen canım zaten igneleri mart ayında vurulduk.nisan bizim ayımız olacak allahın izniyle.baharla birlikte bizlerde yenilenecegiz.belki hepimizin olmayacak ama içimizden elbet yuzu gulen arkadaşlarımız çıkacak.onlarla birlikte bizde mutlu olucaz ve bize umut olacaklar inşallah.rabbim bu kadar guzel bir duygu yaşamayı isteyen kullarının sesini mutlaka duyar.
çok güzel söylemişsin koskoca bir ammiiiiiiin

ben mart in 12 sinde igne olmustum benimle baslayan bi kaç arkadas vardi aslında ben onları kast ederek söylemiştim.sizler için tabiki ümitliyim bunuda söyledim zaten moral olur benim gibilere diye.zaten bende 2. Tedaviye başladım haftabasi bende önemli günlere giricem kendimden ümitliyim ayrıca.8. Gün için 12 mm hızlı geldi bana tabi bilmiyomda bebek yatağı geçen ay çok gelişmemisti bejim belki korkum ondan
peki senin iğnenin kaçıncı gününde adetin başladı ikinci tedavin hayırlı olsun ozaman inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır bu arad biliyorsudur belki ikinci ayda hamile kalma oranı daha da artıyormuş

Günaydınlarrr. kızlar bugun 12 de randevum var.Dualarınıza ihtiyacım var.Allahım inşallah hayırlısıyla tutmuştur ya rabbim.Nolur hepimizin yüzü gülsün inşallah.
inşallah canım güzel haberlerle gelirsin ve bize hemen yaz merakta koyma bizi sonuç olumsuz da olsa sakın moralini bozma vakti saati gelmemiştir demek ki sen elinden geleni yaptın çünkü önümüzdeki aya umutla bakcaz ve inşallah olumlu olur nolur nolur nolur pozitf olsuuun

canım benim adet söküldü dün akşam. inşaAllah senden gelir ilk güzel haber :))
canım senin için hayırlısı olsun diyorum.ama bence bırakma bu kadar ilaç alıyoruz onlar eninde sonunda faydasını gösterecek.ne kadar yurtdışı seyahatlerinde olsa yumurtlama gunlerine gore ayarlamak madem senin elindeymiş o şekilde ayarla.inşallah canım bende surekli dua ediyorum çokda heyecanlıyım.bazı şeyler var ama psikolojiktir diye konduramıyorum.negatifse çok uzulucem biliyorum ama takdir allahın.

inşallah canım güzel haberlerle gelirsin ve bize hemen yaz merakta koyma bizi sonuç olumsuz da olsa sakın moralini bozma vakti saati gelmemiştir demek ki sen elinden geleni yaptın çünkü önümüzdeki aya umutla bakcaz ve inşallah olumlu olur nolur nolur nolur pozitf olsuuun
ayyyy canım benim inşallah inşallahhhh :) evet olumsuzda olsa yazıcam haber vericem sizlere.çok haklısın ben elimden geleni yaptım inşallah allahım dualarımı duymuştur ve bu ay yuzumu guldurur.moralimi bozmıcam desemde uzulucem biliyorum ama yapacak bişey yok.hayırlısı inşallah.egerki pozitif olursa valla ayagımı sürüyecemki arkamdan hepiniz gelin diye :)

canım senin için hayırlısı olsun diyorum.ama bence bırakma bu kadar ilaç alıyoruz onlar eninde sonunda faydasını gösterecek.ne kadar yurtdışı seyahatlerinde olsa yumurtlama gunlerine gore ayarlamak madem senin elindeymiş o şekilde ayarla.inşallah canım bende surekli dua ediyorum çokda heyecanlıyım.bazı şeyler var ama psikolojiktir diye konduramıyorum.negatifse çok uzulucem biliyorum ama takdir allahın.
“Göklerin ve yerin hâkimiyeti Allah’ındır. O dilediğini yaratır. Dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir. Veya erkek ve kadın olarak onları evlendirir de onlardan dilediğini kısır bırakır. O her şeyi en iyi bilir, dilediği her şeye kadirdir.”(Şura suresi, 42/49-50)

bize çok laf düşmüyor canım. sonuç ne olursa olsun için rahat olsun...

ayyyy canım benim inşallah inşallahhhh :) evet olumsuzda olsa yazıcam haber vericem sizlere.çok haklısın ben elimden geleni yaptım inşallah allahım dualarımı duymuştur ve bu ay yuzumu guldurur.moralimi bozmıcam desemde uzulucem biliyorum ama yapacak bişey yok.hayırlısı inşallah.egerki pozitif olursa valla ayagımı sürüyecemki arkamdan hepiniz gelin diye :)
inşallah gelelim canım ya bende pazartesiye kadar dayanabilirim ancak test yapmamaya pazartesi başlıcam kafaya koydum

“Göklerin ve yerin hâkimiyeti Allah’ındır. O dilediğini yaratır. Dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir. Veya erkek ve kadın olarak onları evlendirir de onlardan dilediğini kısır bırakır. O her şeyi en iyi bilir, dilediği her şeye kadirdir.”(Şura suresi, 42/49-50)

bize çok laf düşmüyor canım. sonuç ne olursa olsun için rahat olsun...
içimiz hep rahat olsun yapılan dualar mutlaka ki duyulur ve bazen rabbbim bazı kullarının sesini çok severmiş o yüzden onların daha çok dua etmesini istermiş biz her daim el açmaya devam edicez olumsuzda olsa olumlu da olsa

günaydın arkadaşlar
bende yumurta takibi yaptırmak istiyorum bugün reglimin birinci günü pazartesi 4. günü olacak pazartesi günü için drdan randevu aldım sizce geç kalmış olurmuyum
anlatabilirmisiniz nasıl oluyo

günaydın arkadaşlar
bende yumurta takibi yaptırmak istiyorum bugün reglimin birinci günü pazartesi 4. günü olacak pazartesi günü için drdan randevu aldım sizce geç kalmış olurmuyum
gunaydın canım.bende reglimin 4.gunu gitmiştim.yumurtalarımın boyutuna baktı alttan.aynı gun klomene başlattı.gunde iki tane beş gun kullandım.ilacın bittiğinin ertesi gunu için kontrole çagırdı ve tekrar yumurtaların boyutuna baktı.son control cumartesi gunuydu hesapladı ve pazartesi gunu Sabah saat 10 da çatlatma ignesini vur dedi.sonra 3 gun ust uste ilişki olsun dedi.sureç böyle devam ediyor canım.hayırlısı olsun inşallah.

Hımm.bende 10 aydır falan istiyorum ama işte çok sabredemiyorum hemen olsun istiyorum.
bende sabredemıyorum artık ama bunda da vardır bı hıkmet dıyorum ama su da soylemek ıstıyorum aslında herkes bıraz cocuk aramalı hemen ıstedıklerı anda olunca kıymetlerını bılemıyorlar bebegın ne kadar mucize bı sey oldugunu fark edemeden yetıstırıyolar her seyı fark etmeden yasıyoruz

günaydın arkadaşlar
canım profılınde 2011 kayıt dıyor o zamandan beridir mi istiyorsun herhangi tedavi görmedin mi

gunaydın canım.bende reglimin 4.gunu gitmiştim.yumurtalarımın boyutuna baktı alttan.aynı gun klomene başlattı.gunde iki tane beş gun kullandım.ilacın bittiğinin ertesi gunu için kontrole çagırdı ve tekrar yumurtaların boyutuna baktı.son control cumartesi gunuydu hesapladı ve pazartesi gunu Sabah saat 10 da çatlatma ignesini vur dedi.sonra 3 gun ust uste ilişki olsun dedi.sureç böyle devam ediyor canım.hayırlısı olsun inşallah.
sağol canım peki sen hamile kaldın mı
bende pazartesi günü gidicem
çatlatma iğnesini vurulduğunda kaçıncı günündü ben 24 günde adet oluyorum biraz erken yumurtluyorum

bende sabredemıyorum artık ama bunda da vardır bı hıkmet dıyorum ama su da soylemek ıstıyorum aslında herkes bıraz cocuk aramalı hemen ıstedıklerı anda olunca kıymetlerını bılemıyorlar bebegın ne kadar mucize bı sey oldugunu fark edemeden yetıstırıyolar her seyı fark etmeden yasıyoruz
Çok doğru diyorsun canım benim de hemen olsaydı bukadar kıymetini anlamazdim. Şimdi daha iyi farkındayım herseyin. hayırlısı olsun napalım bekleyecem

Back
X