MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

desirrem desirrem canim hayirli olsun insallah degerin kat kat artar pazartesi

canım iğne tarihlerimiz aynı sanırım. ben bugün test yaptım öylesine ayy :p silik çizgi çıktı fakat iğnenin etkisi biliyorum .. hayırlısı hakkımızda..
Evet aynı canım bende dayanamadım yaptım iğnenin etkiside olsa silik çizgiyi görmek süper bidaha ki testi Pazartesi yapcam inşallah sonuna kadar pozitif çıkar

evet bana da Rahim kalınlıgı çok guzel dedi ultrasonda. umut vermek istemem ama bu ay gebelik olmuş olabilir dedi.kan sonucuda 10,01 işte.pazartesi yine baktırılacak kan degerine inşallah deger arttarda bende gönul rahatlıgıyla hamileyim derim yarabbim.
hala sizzler için dua ediyorum.hepimiz anne olucaz inşallahhhhhh.
Canım hadi hayırlı olsun çok sevindim çok benim senden umudum vardı zaten inşaallah kat kat artar

Oooo bu gün güzel haberler arka arkaya hadi devamı gelir inşallah

Hadi yap yap yapp :)

kızlar yüklemeyi becerebildim mi bilmiyorum..Allahını seven silik ince bir çizgi görüyorsa umutlarımı bir gün daha yeşillendirsin:KK17: yoksa hayal mi görüyorum:confused:çok silik ama yaa kesin negatif :KK42:
20150403_184209_Richtone(HDR).webp
20150403_184457.webp
20150403_184520.webp

canım tebrik ederim bugün aldığım en güzel haber..bu haberler hepimize yeni umutlar veriyor..haftasonu evdeysen hiç yorma kendini uzat ayaklarını yat..ilk haftalar önemliymiş..ben daha korkudan yapamadım ama şimdi yapıcam testi :KK17:
Canım pazar gunu tekrar kan testı yaptırıcam.degerın iğne yuzunden boyle cıkmasından korkuyorum.inşallah iğneden degıldır.test yapıcakmısın sende?

Canım ben cızgıyı goruyorum :) gebelık testı mı bu?bu arada regl olacak gıbı karnım agrıyor :KK43:

evet canım kalem tipi gebelik testi..7 sine kadar teste devam edicem..eğer daha net bir 2.çizgi görürsem p.tesi ya da salı kan testi yaptırırım..gelmedik kırmızıdan umut kesilmez dimi:KK28:Allahım olur olsun yaa:KK17: canım çoğu kişide oluyomuş adet olacakmış gibi ağrı, telaş yapma..

evet canım kalem tipi gebelik testi..7 sine kadar teste devam edicem..eğer daha net bir 2.çizgi görürsem p.tesi ya da salı kan testi yaptırırım..gelmedik kırmızıdan umut kesilmez dimi:KK28:Allahım olur olsun yaa:KK17: canım çoğu kişide oluyomuş adet olacakmış gibi ağrı, telaş yapma..
Bende gördüm canım silik çizgin var hadi hayırlısı oooo süper topik şenlendi be güzel bize moral oluyorsunuz böyle yarın sabah ilk idrarla tekrar yap ve eminim daha çok netleşecek ikinci çizgi inşaallah bizde Görelim ya

Ayyy canım benım inşallah artar canım yaaa.hepımız guzel sonuclar alalım
Dedim ben sana şenlenecek topik diye gördün mü hep olumlu düşünmeye devam ve artacak değerin inşaallah dikkat et kendine

Bende gördüm canım silik çizgin var hadi hayırlısı oooo süper topik şenlendi be güzel bize moral oluyorsunuz böyle yarın sabah ilk idrarla tekrar yap ve eminim daha çok netleşecek ikinci çizgi inşaallah bizde Görelim ya

Canım bende görüyorum silik çizgiyi inş gün geçtikçe netlesir hadi hayırlısı :)

lütfen kızlar dua edin netleşsin çizgi yaa :KK17:içim içimi yiyor, ağladım az önce..tam melankoliye bağladım, bir ağlıyor,bir gülüyorum :confused:aklımı kaçırmadan anne olabilsem bi:rolleyes:

desirrem desirrem canim sonucum 222, 20 çıktı ayin birinde pazar tekrar baktiracagim sonra carsamba bir daha

Evet aynı canım bende dayanamadım yaptım iğnenin etkiside olsa silik çizgiyi görmek süper bidaha ki testi Pazartesi yapcam inşallah sonuna kadar pozitif çıkar
amin canım inşallahhhhh... sanırım ben de öyle yapcam ;) vücudunda bi belirti filan hissediyo musun canım bi değişiklik?

inşallah netleşir diyen ağızlarınız bal yesin kızlar:KK24: hepimiz şu topickten bebişle çıkalım inşallah yeni hamiş topiclerine:KK36:

Back
X