MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

kizlar sabirli olun insallah hayirli haberleriniz gelir bide bana bakin martin 17 sinden bu yana belirsizliklerle mucadele ediyorum
Gerçekten çok zor belirsizlik benim içinde önümüzdeki hafta Geçmek bilmeyecek eğer adetim gelmezse inşaallah gelmez cumaya kadar gitmeyeceğim kan vermeye bakalım kısmet ama zaman geçsin lütfeeen

Bu hafta sonu yoğunluktan çok takip edemedim bi baktımki güzel haberlerle dolmuş burası maşallah masallah böyle devam inşallah;))

Kızlar gunaydın.kan testıne gıdıyorum dua edın nolur.hamılelıgın ılk belırtılerıde adet olacak gıbıymıs o yuzden umudumuzu kaybetmeyelım

desirrem desirrem hadi hayırlısı olsun bizlerede haber ver hayırlı haberle gel inşallah

Kızlar gunaydın.kan testıne gıdıyorum dua edın nolur.hamılelıgın ılk belırtılerıde adet olacak gıbıymıs o yuzden umudumuzu kaybetmeyelım
Hadi hayırlısı canım bize haber vermeyi unutma bende iki gündür rüyamda ikiz çocuklar görüyorum ve her an adet olacakmışım gibi Ağrı var bacaklarım ağrıyor ve çok üşüyorum bu gün 10. Gün yarın sabah test yapıcam

Hadi hayırlısı canım bize haber vermeyi unutma bende iki gündür rüyamda ikiz çocuklar görüyorum ve her an adet olacakmışım gibi Ağrı var bacaklarım ağrıyor ve çok üşüyorum bu gün 10. Gün yarın sabah test yapıcam
İnşallah canım.hayırlısı olsun.yaaa bende bır usuyorum bır ates basıyor.agrı bendede vardı yazıyordum ama suan agrım yok.aksam tam yattım sol kasıgıma fena bır sancı gırdı.kan verdım az once 2 saat sonra bellı olur ınsallah.ben 12.gun kan verdım bılıyorsun dr bugunde vermemı soyledı sonucu mesaj atıcam dr a.zaten deger 10 un ustunde cıkarsa cok guzel olucak

İnşallah canım.hayırlısı olsun.yaaa bende bır usuyorum bır ates basıyor.agrı bendede vardı yazıyordum ama suan agrım yok.aksam tam yattım sol kasıgıma fena bır sancı gırdı.kan verdım az once 2 saat sonra bellı olur ınsallah.ben 12.gun kan verdım bılıyorsun dr bugunde vermemı soyledı sonucu mesaj atıcam dr a.zaten deger 10 un ustunde cıkarsa cok guzel olucak
Evet canım biliyorum inşallah 30 veya 40 larda çıkar herşey yolundadır inşaallah ben kan vermek için cumayı beklemeyi düşünüyorum malum mübarek gün inşaallah ozamana adet olmazsam tabi az kaldı seninde bu gün netleşir inşallah hamileliğim

ay hadi inşallah canım:rolleyes:çıksın artık bi hamiş:anneadayı: geçmez şimdi sana bu dakikalar:KK71:

Evet canım biliyorum inşallah 30 veya 40 larda çıkar herşey yolundadır inşaallah ben kan vermek için cumayı beklemeyi düşünüyorum malum mübarek gün inşaallah ozamana adet olmazsam tabi az kaldı seninde bu gün netleşir inşallah hamileliğim
Ayyyy canım benım ınşallahhhhh.ben 11 e bıle razıyım nerdeyse :) canım ınsallah sende yuksek bır deger alırsın.hepımız hamıle olalım yaaaa.cuma kacıncı gunu olacak ıgnenın?

ay hadi inşallah canım:rolleyes:çıksın artık bi hamiş:anneadayı: geçmez şimdi sana bu dakikalar:KK71:
Insallahhhhh. Gecmıyor valla gozum saatte.cuma gunu korkumdan sevınemedım ama bugun inşallah sevınırım.yaa ıgnenın 14. Gunu adet olan varmıs bende adet belırtısı agrısıda yok suan

Ayyyy canım benım ınşallahhhhh.ben 11 e bıle razıyım nerdeyse :) canım ınsallah sende yuksek bır deger alırsın.hepımız hamıle olalım yaaaa.cuma kacıncı gunu olacak ıgnenın?
Yok canım öyle deme dua yerine geçer inşaallah en az 20 olur benimde cuma15. Günü olacak hadi artık çıksın sonucun

desirrem desirrem bencede inşallah kat kat yüksek olur öyle dua et 11 neymiş hadi daha çıkmadı mı sonuc hemm;))

Malesef kırmızıları gördümm... bu ay yine hüsran dün bütün gece dua etmiştimmm allah vakti zamanını biliyordur isyan etmek istemiyorumm umarım sizler güzel haberler alırsınız

Enfal97 Enfal97 Saye- Saye- kızlar sagolun inşallah 30-40 boyle yuksek cıksın. Canım 15. Gun test ıcın en ıdeal gun bence.ben acele ettım sabırsız davrandım.insallah senınde yuksek bır deger cıkar. Saye- Saye- senın durum hala netlık kazanmadı mı oysakı degerın bayagı yuksek masallah.az once aradım daha cıkmamıs sonuc aksam 18:30 dedı.ama daha once 2 saatte almıstım dedım bırazdan ararız dedıler beklıyorum.beklemek zor bende temizlıge vurdum kendımı zaman gecsın dıye ama gecmıyor

Malesef kırmızıları gördümm... bu ay yine hüsran dün bütün gece dua etmiştimmm allah vakti zamanını biliyordur isyan etmek istemiyorumm umarım sizler güzel haberler alırsınız
İsyan etme canım.husran deme rahat bırak vucudunu bak o zaman hıc anlamayacaksın bıle hamıle kaldıgını.hayırlısı onumuzdekı aylar ınsallah

Kızlar sımdı yıne aradım saat 18:30 da sonuc cıkacakmıs.nasıl dayanıcam o saate kadar :( ınsaalh guzel haber alırımda bu kadar bekledıgıme deger :) rabbım hepımıze hayırlısını versın ınsallah

Kızlar sımdı yıne aradım saat 18:30 da sonuc cıkacakmıs.nasıl dayanıcam o saate kadar :KK43: ınsaalh guzel haber alırımda bu kadar bekledıgıme deger :) rabbım hepımıze hayırlısını versın ınsallah
Beklemek zor gerçekten ama başka çaresi yok başka şeylerle Uğraş gez dolaş geçer hemen ben olsaaaam uyursun kesin uyuyunca zaman çabuk geçiyor sanki hadi az kalmış sabır az daha

Back
X