MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Karnın aqrıomu senin canım ?
yok canım ağrımıyor ama kasıklarımda batma var ve akıntı baya arttı ama beyaz bu genelde hamileyken böyle oluyor bende sanki adet oldum sanıyorum bir bakıyorum beyaz akıntı göğüslerim iki gündür hasssas ve baş ağrısı aşırı uyku hali fırsat buldukça uyumak istiyorum ve rüyalar genelde benim rüyama girer iki hamileiğimden önce rüyada görmüştüm ama bilemiyorum belkide negatiftir o ihtimalide göz önünde bulundurup pozitif testlerden kimseye eşime bile bahsetmiyorum

yok canım ağrımıyor ama kasıklarımda batma var ve akıntı baya arttı ama beyaz bu genelde hamileyken böyle oluyor bende sanki adet oldum sanıyorum bir bakıyorum beyaz akıntı göğüslerim iki gündür hasssas ve baş ağrısı aşırı uyku hali fırsat buldukça uyumak istiyorum ve rüyalar genelde benim rüyama girer iki hamileiğimden önce rüyada görmüştüm ama bilemiyorum belkide negatiftir o ihtimalide göz önünde bulundurup pozitif testlerden kimseye eşime bile bahsetmiyorum
Banada adet olcakmsıım gibi gelıo karnım kasıkalrım aqrıo sarı akıntım var bılmıorum hayırlısı olsun ya :(

Banada adet olcakmsıım gibi gelıo karnım kasıkalrım aqrıo sarı akıntım var bılmıorum hayırlısı olsun ya :KK43:
iğne tarihin 27 martmıydı seninde öyle canım olmazsada yapacak bişey yok boşuna tealş yapmayalım iki gün sonra herşey belli olur zaten

cuma kan vercen mi sen canım?
cuma günü sabah eğer hala pozitif çıkar ve adet olmazsam öyle kan vercem yoksa vermicem yani benim idrarda çıkıyor genelde gebeliklerim idrar da varsa kan veririm diye düşünüyorum ama doktora gitmicem sen ne yapacaksın

anladım cnm. ben de cuma tekrar idrar testi yapcam eğer silik çıkar ise giderim ben de kan vermeye can fakat cıkmazsa gitmicem adetimi beklicem..

bugün adetimin 6. günüydü. doktoda daha önce gitmem gerektiğini biliyordum ama yarım saat bile fırsat ayıramadım. az önce gittim doktoruma. serophene isminde klomene benzer bir ilaç verdi. 1-2 gün erken gelseydin daha iyi olurdu dedi. ben bu ay geç gitmekle zaten yenik başladım. ama pes etmek yok, yola devam :))
kesinlikle pes etme.ne olacagı hiç belli olmaz.her işte bir hayır vardır.belki geç gitmen işe yarar belli mi olur :) önumuzdeki ay inşallah seninde guzel haberini alıcaz canım :)

kesinlikle pes etme.ne olacagı hiç belli olmaz.her işte bir hayır vardır.belki geç gitmen işe yarar belli mi olur :) önumuzdeki ay inşallah seninde guzel haberini alıcaz canım :)
Sen kan vericekmısın canım buqün ?

kızlar kan sonucumu aldım.doktorumla konuştum :) degerim 111 olmuş ve doktorum artık hamilesin dedi nihayet :)
artık gönul rahatlıgı ile söyluyorum ki HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMM :)
ALLAHIM HEPİNİZE BU DUYGUYU YAŞATSIN ÇOK ŞUKUR ALLAHIMA BUGUNLERİ GÖRDUM :)

kızlar kan sonucumu aldım.doktorumla konuştum :) degerim 111 olmuş ve doktorum artık hamilesin dedi nihayet :)
Canım benim çok sevindim qerçekten Allahım saq salim kucaqınada almayı nasip etsin inşallah ;)

ayyyy çok sewindim canımm yaa sağlıcakla kucağınada al inşallah bizede dua et

ayyyy çok sewindim canımm yaa sağlıcakla kucağınada al inşallah bizede dua et
çok sagol canım amin inşallah saglıkla devam eder herşey ve kucagıma almak nasip olur.hepiniz için gönulden dua ediyorum.benim olduysa hepinizin olur hiç merak etmeyin.

ohh be çok sevindim canım, kendim olmuş gibi..:KK9:tebrik ederim, darısı başımıza:KK71:

ohh be çok sevindim canım, kendim olmuş gibi..:KK9:tebrik ederim, darısı başımıza:KK71:
canım benim çok teşekkür ederim :) darısı başınıza inşallah.hepinizden guzel haberler bekliyorum :) canım igne gunlerimiz aynı.bugun seninde 16.gunun yok mu hala bişey? @lamb-h canım seninde 16.gunun.kızlar hadi nolur sizde guzel haberler verin bana.

Tebrikler, hayırlısı ile tamamlarsın inşallah, kuzunu kucağına alırsın inşallah. Benimde iğneden sonraki 12. günüm bekliyorum bakalım yarın sabah test yapmayı planlıyorum ama pek umutlu değilim regl belirtileri başladı :(

Tebrikler, hayırlısı ile tamamlarsın inşallah, kuzunu kucağına alırsın inşallah. Benimde iğneden sonraki 12. günüm bekliyorum bakalım yarın sabah test yapmayı planlıyorum ama pek umutlu değilim regl belirtileri başladı :KK43:
sagol canım çok teşekkür ederim.inşallah hayırlısıyla tamamlarım ve bebegimi kucagıma almak kısmet olur.
ben igneden sonra 12.gun kan tahlili yaptırmıştım.adet sancılarına bakıp karar verme ben şuan deli gibi adet sancısı çekiyorum :)

Back
X