MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

evet günaydın kızlarr :KK43: bana pek aydın değil tabiki ayın 17 sini beklerken bugün sabah kahverengi leke geldi :KK43: arkası bugün yarın gelir artık yorganı başımdan aşağı çekip ağlamak uyumak istiyorum ama çalışmak zorundayım :KK43: inşallah sizin bebişler olmuştur bu ay
İnşallah devamı qelmez canım üzme kendini...

saolasın canım ama gelir hapları kullanmaya başladığımdan beri önce böyle kahverengi leke geliyor arkasından devamı geliyor inan çok yoruldum allah beterinden korusun ama isyan etmemek için susuyorum :KK43:
Doğru söyluosun hepimiz cok yorulduk her ay bi umut bekleyip kırmızıları qörmek kabus oldu artık ama dediqin qibi Allahtan qeldiqi için isyan etmek istemıosun susuyosun inşallah Allahım duyucak en kısa zamanda sesimizi...

günaydın arkadaslar bi şey sorcam eğer ki kist oluşmuş ise doktor karından ultrason ile görebiliyo mu yoksa alttan mı muayene şart ?

evet günaydın kızlarr :KK43: bana pek aydın değil tabiki ayın 17 sini beklerken bugün sabah kahverengi leke geldi :KK43: arkası bugün yarın gelir artık yorganı başımdan aşağı çekip ağlamak uyumak istiyorum ama çalışmak zorundayım :KK43: inşallah sizin bebişler olmuştur bu ay
Canım moral bozmak yok bu defa olmadiysa diğerinde olacak inş.biz moralimizi yüksek tutalım

Doğru söyluosun hepimiz cok yorulduk her ay bi umut bekleyip kırmızıları qörmek kabus oldu artık ama dediqin qibi Allahtan qeldiqi için isyan etmek istemıosun susuyosun inşallah Allahım duyucak en kısa zamanda sesimizi...
gerçekten kabus canım ama inan çok yoruldum artık iki yıl oldu neredeyse ben uğraşırken benden sonra bebek isteyenlerin çocukları yaşına girdi , arada panik atak oldum 6 ay bi ara verdik , eşimde o kadar çok istiyorki hayırlısı deyip susmaktan başka çaremiz yok ama işte insan ilk kırmızlarıı görünce şoku atamıyor bir süre

gerçekten kabus canım ama inan çok yoruldum artık iki yıl oldu neredeyse ben uğraşırken benden sonra bebek isteyenlerin çocukları yaşına girdi , arada panik atak oldum 6 ay bi ara verdik , eşimde o kadar çok istiyorki hayırlısı deyip susmaktan başka çaremiz yok ama işte insan ilk kırmızlarıı görünce şoku atamıyor bir süre
Haklısın canım ben 8 aylık evliyim 1 tanede düşüqüm var ben bile bu halde cok üzülüyorum Allahım herkesin tüm isteyenlerin sesini duysun inşallah...

Haklısın canım ben 8 aylık evliyim 1 tanede düşüqüm var ben bile bu halde cok üzülüyorum Allahım herkesin tüm isteyenlerin sesini duysun inşallah...
Amin canım, senin en azınndan demekki oluyor diye teselli edelim düşük de çok zordur kaç aylıktı eminim allahım yüzümüze baksın artık ... zaten benim hayatta hiçbir isteğim uğraşmadan olmadı ki :( geçen ay yani bu ay oluyor artık benim için bitti ya doktor rahim filmi çekecekti yine içmekten bıktğım klomen ve menagon iğne verdi rahim filmi için gittiğim gün bu ay 19 mm olmuş çok büyümüşler boşa gitmesinler çekmeleyim dedi ben ısrar ettim ama çekmedi al işte boşa bir ay daha gitti hayır anlamıyorum madem rahim filmi cekeceksin niye klomen veriyorsun sanırım rahim filmi oldğu ay boş geçiyor yumurtaları boşa götürmek istemiyorum dediğine göre :( yaşım da 31 oluyor :(

gunaydın arkadaşlar. bugun 12 de randevum var.keseyi görmek için gidicem.inşallah göruruz minik kesemizi.çok heyecanlıyım.dua eder misiniz benim için?

Ayyy inş. hayırlı, güzel haberler alırsın.Benimde klomen bugün bitiyo haftaya doktora gidicem.İnş. büyüyodur yumoşlarım.

Amin canım, senin en azınndan demekki oluyor diye teselli edelim düşük de çok zordur kaç aylıktı eminim allahım yüzümüze baksın artık ... zaten benim hayatta hiçbir isteğim uğraşmadan olmadı ki :KK43: geçen ay yani bu ay oluyor artık benim için bitti ya doktor rahim filmi çekecekti yine içmekten bıktğım klomen ve menagon iğne verdi rahim filmi için gittiğim gün bu ay 19 mm olmuş çok büyümüşler boşa gitmesinler çekmeleyim dedi ben ısrar ettim ama çekmedi al işte boşa bir ay daha gitti hayır anlamıyorum madem rahim filmi cekeceksin niye klomen veriyorsun sanırım rahim filmi oldğu ay boş geçiyor yumurtaları boşa götürmek istemiyorum dediğine göre :KK43: yaşım da 31 oluyor :KK43:
Ben evlendiqım ay hamile kaldım 2 aylıktı düşük yaptım canım cok zor acıyı qeçtı psikolojik olarak cok etkılenıosun düşünsene 24 yasında kürtaj masasına oturuosun çocuk düşürüosun ben cok yıprandım yani...Madem öle neden cekmıo yani bende bu doktorları anlamıorum tabi olan bize oluo onlarlık bişey yok...

Ben evlendiqım ay hamile kaldım 2 aylıktı düşük yaptım canım cok zor acıyı qeçtı psikolojik olarak cok etkılenıosun düşünsene 24 yasında kürtaj masasına oturuosun çocuk düşürüosun ben cok yıprandım yani...Madem öle neden cekmıo yani bende bu doktorları anlamıorum tabi olan bize oluo onlarlık bişey yok...
vallaha bende anlamadım onlara göre hava hoş tabi olan bize oluyor burda her ay aynı yıkım şimdi arayacağım yine ikinci günü gel diyecek yine verecek klomeni allahım yarabbbim sabır ... gerçekten zor bir durummuş canım 2 aylık az da değilmiş ama demekki sağlıksızmış her zaman dua ediyorum hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip et diye ama tabi artık umut sıfır

vallaha bende anlamadım onlara göre hava hoş tabi olan bize oluyor burda her ay aynı yıkım şimdi arayacağım yine ikinci günü gel diyecek yine verecek klomeni allahım yarabbbim sabır ... gerçekten zor bir durummuş canım 2 aylık az da değilmiş ama demekki sağlıksızmış her zaman dua ediyorum hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip et diye ama tabi artık umut sıfır
Napcaksın canım yapıcak bişey yok Allahım hayırlısını versin en kısa zamnda tüm isteynlere inşallah..

Back
X