MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

arkadaşlar ankara da bildiğiniz güzel bi hastahane var mı yaaa ben burada yeni sayılırım bi kaç tane özel hastahaneye gittim ama memnun kalamadım :KK43: muayene ücretleri cok uçuk bazılarının malesef..
canim bir yakinim kisa sure once medical parkta dogum yapti ve herseyden cok memnundu. Bebek 2 gun yogun bakimda kalmis ama gerek aileyle gerek bebekle cok cok iyi ilgilenmisler. Doktorun ismi Aylin Aker Ayrim.. ama muayene ucretu nasil bilmiyorum

canim bir yakinim kisa sure once medical parkta dogum yapti ve herseyden cok memnundu. Bebek 2 gun yogun bakimda kalmis ama gerek aileyle gerek bebekle cok cok iyi ilgilenmisler. Doktorun ismi Aylin Aker Ayrim.. ama muayene ucretu nasil bilmiyorum
hmm tamam canım ben bi araştırayım orayı da, teşekkür ederim..

öyleyse artık guzel gunler yaşama zamanı.. evet canım çift kese görundu hayırlısıyla inşallah ikiz olacaklar. çok teşekkür ederim.inşallah hepimiz saglıkla kavuşuruz evlatlarımıza ..
İnşaallah canım ama benim bu ay beklentim olamaz annemlerle memleketteyiz eşim yok yani zâten tedavide olmadı bu ay eve döndüğümde yumurtlama günlerim geçmiş olacak... Bak tek seferde beni geçmiş oluyorsun ikiz annesi olacaksın ya..

canım bir buçuk ay önce hem laparoskopi hem histeroskopi oldum zorlukla açmışlar ama o da ne yazıkki tam açık değil :KK43: zorlu geçiş oluyor dedi dr. işimiz spermlerin hareketliliğine bağlı..bir kere denedim geçen ay maydonoz süt buharını..olmadı..yine deneyeyim bari..
Dene bencede bir zararı olacağını sanmıyorum adet bitiminden sonra 3 gün diye biliyorum ben şuan memleketteyim eğer evde olsaydım bu ay onu yapmayı planlıyordum... Ama bu ay boş geçecek Kafamı dinleyecem..

Merhaba arkadaşlar üyeliğim 2009tan ama çooook uzun zamandır yoktum
öncelikle bu ay hamile kalmış arkadaşları gönülden tebrik ederim darısı benim ve diğer arkadaşların başına ;)
bana gelince 5.5 yaşında bir prensesim var bazı nedenlerle bugüne kadar 2.ciyi düşünmüyorduk 3-4 aydır çok istiyoruz ilk kuzuma plansız bir şekilde 3 aylık evliyken hamile kaldım şimdi ise pkos düşünüyor dr. klomen ve ovitrelle kullandım iğneden sonraki 10. Günüm bata 6 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum test yapmamak için kendimi zor tutuyorum rüyalarımda hamile olduğumu görüyorum
bakalım hayırlısı. Allah hepinize hepimize bu güzel duyguyu tekrar tekrar yasatsın inş :)

Ve 10. Gününde test yapıp pozitif olan sonra negatifleşen var mı? (İdrarda yada kanda) Beklemek çok zor iş ama gereksiz yere de daha fazla umutlanmak istemiyorum

Bu arada şansıma kolay kolay hasta olmayan ben dünden beri çok hastayım sinüzit ve kulak iltihabı oldum dün akşam ateşim 38.8di direndim ilaç almamak için ama 3-4 saat ne yapsam düşüremedim mecbur parol aldım bir tane. Düşmüştü ama şimdi tekrar yükseliyor bakalım uyuyamıyor donuyorum boğazım kulağım çok kötü ne olacak gidişat bakıcaz bakalım içimde bir melek varsa enfeksiyon ateş yada ilaçlar zarar vermez umarım tek istediğim o, gerisi önemli değil çekerim ben. Sabah da tahlil yaptırcam bakalım enfeksiyon için kan tahlili

Bu arada şansıma kolay kolay hasta olmayan ben dünden beri çok hastayım sinüzit ve kulak iltihabı oldum dün akşam ateşim 38.8di direndim ilaç almamak için ama 3-4 saat ne yapsam düşüremedim mecbur parol aldım bir tane. Düşmüştü ama şimdi tekrar yükseliyor bakalım uyuyamıyor donuyorum boğazım kulağım çok kötü ne olacak gidişat bakıcaz bakalım içimde bir melek varsa enfeksiyon ateş yada ilaçlar zarar vermez umarım tek istediğim o, gerisi önemli değil çekerim ben. Sabah da tahlil yaptırcam bakalım enfeksiyon için kan tahlili
Canım öncelikle geçmiş olsun üyeliklerimiz aynı yıldan çünkü benim oğluş da 2009 lu bizde ona KARDEŞ istiyoruz... Idrar testini 14. Güne kadar yaptım hep pozitif çıktı ama kanda negatif çıktı o yüzden idrar testine çok itibar etme istersen Rabbim hayırlısını versin inşaallah

Anladım canım zaten bata 6 kaldı dayanabilirim inş :) Ateş için antibiyotik başladım bu sabah enfeksiyon değerlerim çok yüksek çıktı çünkü. İnş 2. Kuzularımızı kucağımıza almayı nasip eder Allahım :)

Kizlarrrr bugün kontrol vardı yum catlamis. Dün gece ilişki olmuştu bugün öğle de oldu;) gece de calistirayim mı adamı:)

Anladım canım zaten bata 6 kaldı dayanabilirim inş :) Ateş için antibiyotik başladım bu sabah enfeksiyon değerlerim çok yüksek çıktı çünkü. İnş 2. Kuzularımızı kucağımıza almayı nasip eder Allahım :)
Ilaçlar için kendini suçlu hissetme hamilelik öğrenilinceye kadar ALINAN ilaçların herhangi bir zararı olmuyor yine de tedbir Amaçlı içilmese iyi olunur deniyor... 6 gün çok da kısa sayılmaz son günler insanın sabrı gittikçe tükeniyor... En iyisi iğnenin 14. Günü kanda baktırmak

İnşaallah canım ama benim bu ay beklentim olamaz annemlerle memleketteyiz eşim yok yani zâten tedavide olmadı bu ay eve döndüğümde yumurtlama günlerim geçmiş olacak... Bak tek seferde beni geçmiş oluyorsun ikiz annesi olacaksın ya..
Belkı kafanda dagılır ıyı gelır belkı.her ıste bır hayır vardır sonucta.

Belkı kafanda dagılır ıyı gelır belkı.her ıste bır hayır vardır sonucta.
O kafa dağıtma işine ben hiç inanmıyorum Korunmasız ilk ilişkimde hamile kaldım bundan Sonrada Korunmasız her ilişki benim için acaba hamilelik var mı diye geçiyor yani gerçekten bunu başaramam ve bence kimse atamaz bu fikri aklından hep hamile kalana kadar....

dr sperm kalitesi açısından gün aşırı ideal diyor ama her gün yapıp hamile kalan da varo_Oyazık bence yorma adamı yarın devam edin

gece de çalıştırdım :)) bugün evde yok yarın çalıştırayım yine :)) çünkü bi yum daha var o 15 mm idi o da bu hafta çatlar dedi.

gece de çalıştırdım :)) bugün evde yok yarın çalıştırayım yine :)) çünkü bi yum daha var o 15 mm idi o da bu hafta çatlar dedi.

hadi hayırlısıyla bu ay olur inşallah:KK24: ben de çatlatma iğnemi dün oldum fakat cenaze mevlidi dolayısıyla evde değildim..eşim gece gelecek işten..bu gece çalışacağız biz de:KK53: ama tüplerimde problem old için umudum zayıf..kısmetse gelir bulur heralde:KK37:bu ay gelmezse eşim tüp bebek istiyor..:cry:

hadi hayırlısıyla bu ay olur inşallah:KK24: ben de çatlatma iğnemi dün oldum fakat cenaze mevlidi dolayısıyla evde değildim..eşim gece gelecek işten..bu gece çalışacağız biz de:KK53: ama tüplerimde problem old için umudum zayıf..kısmetse gelir bulur heralde:KK37:bu ay gelmezse eşim tüp bebek istiyor..:cry:

Canim inşallah gerek kalmaz. Umudunu kaybetme arkadaşım tek tüp le ilk aşılama da hamile kaldı. Maddi olarak sıkıntı olmayacak sa tüp bebek yap bence direk.. Bazen kredi çekip yaptırmayı düşünüyorum ben :))

Canim inşallah gerek kalmaz. Umudunu kaybetme arkadaşım tek tüp le ilk aşılama da hamile kaldı. Maddi olarak sıkıntı olmayacak sa tüp bebek yap bence direk.. Bazen kredi çekip yaptırmayı düşünüyorum ben :))

maddi olarak tüp bebek yaptırmakta ilk etapta sıkıntı yok çok şükür birikmiş paramız var bankada ama ilk seferde olacağı belli değil..ben 1 yıla yakın zamandır çalışmıyorum artık birikim yapamıyoruz..ve bu hazır para da birgün bitecek..yani çocuk olduğunda sonrası da mühim..bu benim 2. ayım daha..dr. sakin olun stres yapmayın olur diyo ben böyle doktorun dediği gibi 5 ay devam etmek istiyorum ama eşim böyle sabırsız davranınca ben de baskılanmış hissediyorum:KK42:

Back
X