MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

teşekkür ederim canım ya... çok kötü günler geçirdik.... seninde ikizlerin olacakmış çok sevindim senin adına Allah kolaylık versin sana kucağına aldığını da duyarız inşallah....
öyleyse artık guzel gunler yaşama zamanı.. evet canım çift kese görundu hayırlısıyla inşallah ikiz olacaklar. çok teşekkür ederim.inşallah hepimiz saglıkla kavuşuruz evlatlarımıza ..

günaydın canım, cevabın için teşekkürler. ama ben de belirti yok hiç büyük ihtimal kist oldu . pazartesi gitcem nasipse doktora, büyük ihtimal söktürücü ilaç verir bakalım hayırlısı. yine de bu söktürücüyü kullanmadan bi gebelik testi istesem mi acaba umudum yok ama yine de net olsun di mi ..
tabii bence de için rahat etsin emin ol belki geç çatlamıştır falan ama internetten araştırınca da ilk belirti düzensiz adet kanaması ya da kanama olmaması diyor. Pazartesiyi bekleme bence bu arada soğan suyu içebilirsin hamilelik varsa ona da bir zararı yokmuş kistlere iyi geliyor diye okudum. ben 5 gündür yapıyorum. İnanılmaz bir akıntı başladı, sarı ile açık kahve arası temizliyor demek ki... Geçen gün bir yerde şunu okudum Soğan sanki sadece kadın hastalıkları için yaratılmış mucize gözüyle bakıyorlar ...İnşallah işe yarar ne diyeyim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :)

başın sagolsun canım.dikkat et kendine.sen ameliyatllısın birde.ayagını ve belini sıcak tut mutlaka.

sağol canım..dikkat etmeye çalıştıkça birşeyler oluyor herşeyde vardır bir hayır diyip susuyorumo_O ay sen ikizlere hamilesin ya:anneadayı: bdt daha önce olur heralde değil mi :21:

günaydın arkadaşlar umutsuzluğa kapılan isyan eden pes eden arkadaşlar lütfen okuyun..burayada yazmıştım geçen cuma ilaçlarım bittiği için doktora gitmiştim doktor da bi test yapalım ona göre dewam et demişti test yaptık ve negatif çıktı...ilişkiden 10 gün sonraydı.ilaçları bıraktım normal yaşantıma dewam ettim.üzüldümmü tabiki ama o sıfırı görmeme rağmen sanki hissediyordum ama yok canım deyip bastırıyordum duygularımı.bat 17 nisan yani bugün.bu arada çok fena baş ağrısı öksürük hapşırık boğaz ağrısı ne ararsan var..2 3 gün süründüm hiç ilaç içmedim içimden gelmedi sonunda dün eşimin ısrarıyla sağlık ocağına bari gideyim dedim.doktor muayene etti geniz akıntın var ve sinüzit dedi.birsürü antibiyotik yazdı.reçetemi aldım tam çıkıyordum iç sesimi dinleyip geri döndüm.gebelik şüphem var bi test yapalım ona göre alayım ilaçları dedim.hemen kan verdim.ve işe geldim.iş çıkışı sonucu almaya gittim umutsuz bi şekilde tabi.bide baktımkiiii sonuç 9,74 pozitif.Rabbim o kadar büyükki şükürler olsun.içimden geçenleri yazsam sayfalar dolar...bu arada kahverengi akıntım var progestan kullanıyorum.inşallah Allahım onu bana bağışlar nolur sizlerde dua edin....

Eki Görüntüle 1497418 Eki Görüntüle 1497419

tebrik ederim canım..:KK71:oh yaa şu topicte bir hamiş daha:KK9: bize umut oluyorsunuz, öyle heyecanlanıyorum ki şu hamile kaldığını öğrenenlerin mesajlarını okurken..kendi müjdemi hayal ediyorum sizinle:KK68:

canım inan bazen rahim filmi yanıltıcı olabiliyormuş buna bizzat şahit oldum yapılan laporaskopi de tıkanıklık olmadığı çıktı ama filmde tıkalı gözüküyordu şu süt buharına oturmanın bu konuda iyi olduğunu duydum tıpta çareler tükenirse alternatif tıp var yani allahın izniyle çare var

canım bir buçuk ay önce hem laparoskopi hem histeroskopi oldum zorlukla açmışlar ama o da ne yazıkki tam açık değil :KK43: zorlu geçiş oluyor dedi dr. işimiz spermlerin hareketliliğine bağlı..bir kere denedim geçen ay maydonoz süt buharını..olmadı..yine deneyeyim bari..

sağol canım..dikkat etmeye çalıştıkça birşeyler oluyor herşeyde vardır bir hayır diyip susuyorumo_O ay sen ikizlere hamilesin ya:anneadayı: bdt daha önce olur heralde değil mi :21:
Aynen vardır bır hayır beklememkten baska care yok. Evet canım ikizler için 18 aralık dıyorlar ama erkende doğabilirler :)

canım bir buçuk ay önce hem laparoskopi hem histeroskopi oldum zorlukla açmışlar ama o da ne yazıkki tam açık değil :KK43: zorlu geçiş oluyor dedi dr. işimiz spermlerin hareketliliğine bağlı..bir kere denedim geçen ay maydonoz süt buharını..olmadı..yine deneyeyim bari..
Canım ben ılışkıden sonra elımle belıme destek verıp bacaklarımı havaya kaldırıp sallıyordum.bunu bır dene derım sana.boyle yaparsan spermler hıc dısarı cıkmıyor

öyleyse artık guzel gunler yaşama zamanı.. evet canım çift kese görundu hayırlısıyla inşallah ikiz olacaklar. çok teşekkür ederim.inşallah hepimiz saglıkla kavuşuruz evlatlarımıza ..
çok sevindim demek ikizlerin olacak kaç yumurtan oluşmuştu ilişkiye gün aşırımı girdin yoksa hergün mü

Bilmiyorum kuzum yaa ben kutahyada yasiyorum ve iyi bir doktor olarak cok secenegim yok. O yuzden bu ay beklicem bakalim. En azindan bi kontrole gel kist varmi yokmu bakalim demesini beklerdim ama malesef.. bu ay biraz dinleneyim hem belkide surekli doktor takibine gitmeyince cokta kafamda buyutmem.. hayirlisi
hayırlısı tabi canım .. benim bi arkadasım da kütahya da ve cok sorunlu bi gebelik baslangıcı ve süreci geçiriyo onun bi doktoru var canım cok memnun yani istersen öğreneyim bir de ona git sen de.. özel hastahane imiş erkek bi doktor fakat cok memnun idi..

tabii bence de için rahat etsin emin ol belki geç çatlamıştır falan ama internetten araştırınca da ilk belirti düzensiz adet kanaması ya da kanama olmaması diyor. Pazartesiyi bekleme bence bu arada soğan suyu içebilirsin hamilelik varsa ona da bir zararı yokmuş kistlere iyi geliyor diye okudum. ben 5 gündür yapıyorum. İnanılmaz bir akıntı başladı, sarı ile açık kahve arası temizliyor demek ki... Geçen gün bir yerde şunu okudum Soğan sanki sadece kadın hastalıkları için yaratılmış mucize gözüyle bakıyorlar ...İnşallah işe yarar ne diyeyim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :)
amin canım inşallahhhh ;) herşeyin hayırlısı artık hakkımızda..

çok sevindim demek ikizlerin olacak kaç yumurtan oluşmuştu ilişkiye gün aşırımı girdin yoksa hergün mü
Sagol canım cok tesekkurler darısı basınıza :) 2 yumurtam olmustu.kontrolde bırı 13 bırı 18 mm demıstı.2 gun sonra ığneyı yaptım.ilişkide iğneden bır gece once ve iğneden 36 saat sonra oldu o kadar.sonra ılışkı olmadı malesef.

Ben
hayırlısı tabi canım .. benim bi arkadasım da kütahya da ve cok sorunlu bi gebelik baslangıcı ve süreci geçiriyo onun bi doktoru var canım cok memnun yani istersen öğreneyim bir de ona git sen de.. özel hastahane imiş erkek bi doktor fakat cok memnun idi..
Kimmis ki canim doktoru. Ben kendimde hemsireyim ama esim erkek doktor istemiyo :(

Ben

Kimmis ki canim doktoru. Ben kendimde hemsireyim ama esim erkek doktor istemiyo :KK43:
canım kent hastahanesi doktoru da volkan bey.. cok iyi diyo arkadasım. muayene ücreti 48 tl imiş .. ve alttan muayene de yardımcısı bayan varmış o bakıyomuş doktora bilgi veriyomuş. bence gitmelisin ;)arkadasım da şimdi ankara ya tayin oldu da o doktor gibi ankarada bulabilsem keşke deyip duruyo..

arkadaşlar ankara da bildiğiniz güzel bi hastahane var mı yaaa ben burada yeni sayılırım bi kaç tane özel hastahaneye gittim ama memnun kalamadım :( muayene ücretleri cok uçuk bazılarının malesef..

canım kent hastahanesi doktoru da volkan bey.. cok iyi diyo arkadasım. muayene ücreti 48 tl imiş .. ve alttan muayene de yardımcısı bayan varmış o bakıyomuş doktora bilgi veriyomuş. bence gitmelisin :KK66:arkadasım da şimdi ankara ya tayin oldu da o doktor gibi ankarada bulabilsem keşke deyip duruyo..
Anladim canim tesekkur ederim duymustum onu bende.. bakalim bir kac ay daha beklicem olmazsa giderim

sanki beni anlatmışsın..gerçekten çok zor tek başına kocaman bi acıyla baş etmek..kimseye anlatmak istemiyorum sanki bu benim suçummuş gibi.....inşallah canım rabbim isteyen herkese versin.
BU CÜMLE ''SANKİ BENİM SUÇUM MUŞ....hergun kafamın ıcınde gezen keşke keşke korunmasaydım eşim benle evlenmeseydı cocugu olurmuydu tek cocugu olmayan benım çevrende herkezın var kafam bu cümleler le dolu ha bı de soranlar ne zaman yapcan daha hamıle degılmısın a karnın sıs hamılemısın hayır allahın cezası degılım kapat o cenenı benımde canım var benımde canım acıyo ınsanım ya yarın kan testı yaptırcam ama korkuyorum cok korkuyorum

sanki beni anlatmışsın..gerçekten çok zor tek başına kocaman bi acıyla baş etmek..kimseye anlatmak istemiyorum sanki bu benim suçummuş gibi.....inşallah canım rabbim isteyen herkese versin.
BU CÜMLE ''SANKİ BENİM SUÇUM MUŞ....hergun kafamın ıcınde gezen keşke keşke korunmasaydım eşim benle evlenmeseydı cocugu olurmuydu tek cocugu olmayan benım çevrende herkezın var kafam bu cümleler le dolu ha bı de soranlar ne zaman yapcan daha hamıle degılmısın a karnın sıs hamılemısın hayır allahın cezası degılım kapat o cenenı benımde canım var benımde canım acıyo ınsanım ya yarın kan testı yaptırcam ama korkuyorum cok korkuyorum

Back
X