MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

başın sağolsun canım..inşallah bi dahaki aya olur..
benim de kuzenim vefat etti p.tesi akşam..cenazemizi alıp, apar topar finike ye gittik..çok üzüldük beklenmedik birşeydi, çok ağladım,çok da yoruldum hiç oturamadık..oradayken pek dikkat edemedim hap kullanımıma, bir de üşüttüm orada hastayım şimdi salya sümük..:KK1:doktor üşütme demişti..bu üzüntü,hastalık, yorgunluk ardından bilmiyorum gelişti mi yumurtalaro_O bu aydan umutlu değilim :KK43:
başın sagolsun canım.dikkat et kendine.sen ameliyatllısın birde.ayagını ve belini sıcak tut mutlaka.

İĞNE VURULDUK

canım bir şey sorcam kist oluşmuş dedin ya çatlamadığı için mi olusuyo bu kist ? bir de sen hasta oldun mu yani bu kist hastalığı geciktiriyo mu? benm de yumurtam çatlamadı gibi geliyo da :KK43: zaten kan testimde de negatif çıkmıştı.. fakat bugün adetimn 34. günü hala hasta olmadım kist mi geciktiriyo acaba..
Canım Günaydın,
Evet yumurta çatlamadığında kist oluyor. Ama bu normal de regl ile gidiyor. Bende gecikme olmadı ama normal zamanında fazla fazla gelmesine rağmen kist gitmemiş. Şimdi soğan suyu içiyorum. Dr a görün bence bakalım ne diyecek çünkü kistin en büyük belirtisi adet gecikmesi yapması zaten ama herkes de olacak diye bir şey yok, tabii. Ya da yeniden kanda baktır tabii belirtin varsa belki geç çatlamıştır. Geç döllenme olmuştur :)

günaydın kızlar..
@dessirem tebrik ederim canım ikizler geliyormuş... darısı başımıza en kısa zamanda :))
bende ikinci çatlama iğnemi dün oldum bakalım hayırlısı. bu ay çok düzensiz kullandım klomeni, çok yoğun günler geçiriyorum. klomenden sonra doktorun dediği günde gidemedim kontrole :)) dün gittim 2 tane yumurtam olmuş 20mm ve 25mm. hemen iğne verdi ve çalışmalara 36 saat sonra başlayın dedi:))

günaydın arkadaşlar umutsuzluğa kapılan isyan eden pes eden arkadaşlar lütfen okuyun..burayada yazmıştım geçen cuma ilaçlarım bittiği için doktora gitmiştim doktor da bi test yapalım ona göre dewam et demişti test yaptık ve negatif çıktı...ilişkiden 10 gün sonraydı.ilaçları bıraktım normal yaşantıma dewam ettim.üzüldümmü tabiki ama o sıfırı görmeme rağmen sanki hissediyordum ama yok canım deyip bastırıyordum duygularımı.bat 17 nisan yani bugün.bu arada çok fena baş ağrısı öksürük hapşırık boğaz ağrısı ne ararsan var..2 3 gün süründüm hiç ilaç içmedim içimden gelmedi sonunda dün eşimin ısrarıyla sağlık ocağına bari gideyim dedim.doktor muayene etti geniz akıntın var ve sinüzit dedi.birsürü antibiyotik yazdı.reçetemi aldım tam çıkıyordum iç sesimi dinleyip geri döndüm.gebelik şüphem var bi test yapalım ona göre alayım ilaçları dedim.hemen kan verdim.ve işe geldim.iş çıkışı sonucu almaya gittim umutsuz bi şekilde tabi.bide baktımkiiii sonuç 9,74 pozitif.Rabbim o kadar büyükki şükürler olsun.içimden geçenleri yazsam sayfalar dolar...bu arada kahverengi akıntım var progestan kullanıyorum.inşallah Allahım onu bana bağışlar nolur sizlerde dua edin....

RIMG2508.webp
RIMG2505.webp

günaydın kızlar..
@dessirem tebrik ederim canım ikizler geliyormuş... darısı başımıza en kısa zamanda :))
bende ikinci çatlama iğnemi dün oldum bakalım hayırlısı. bu ay çok düzensiz kullandım klomeni, çok yoğun günler geçiriyorum. klomenden sonra doktorun dediği günde gidemedim kontrole :)) dün gittim 2 tane yumurtam olmuş 20mm ve 25mm. hemen iğne verdi ve çalışmalara 36 saat sonra başlayın dedi:))
canım çok teşekkür ederim :) bakalım inşallah hayırlısıyla gelirler.onlara bişey olacak diye çok korkuyorum.olsun canım sen içini ferah tut.olacagı varsa zaten olur.bende geçen ay az ilişki oldu diye hamile kalamam diye duşundum ve bu yuzden kafam rahattı.ama bak az ilişkiye falan bakmıyormuş olunca oluyormuş.önemli olan stress olmaması. inşallah bu ay pozitif olur canım.

günaydın arkadaşlar umutsuzluğa kapılan isyan eden pes eden arkadaşlar lütfen okuyun..burayada yazmıştım geçen cuma ilaçlarım bittiği için doktora gitmiştim doktor da bi test yapalım ona göre dewam et demişti test yaptık ve negatif çıktı...ilişkiden 10 gün sonraydı.ilaçları bıraktım normal yaşantıma dewam ettim.üzüldümmü tabiki ama o sıfırı görmeme rağmen sanki hissediyordum ama yok canım deyip bastırıyordum duygularımı.bat 17 nisan yani bugün.bu arada çok fena baş ağrısı öksürük hapşırık boğaz ağrısı ne ararsan var..2 3 gün süründüm hiç ilaç içmedim içimden gelmedi sonunda dün eşimin ısrarıyla sağlık ocağına bari gideyim dedim.doktor muayene etti geniz akıntın var ve sinüzit dedi.birsürü antibiyotik yazdı.reçetemi aldım tam çıkıyordum iç sesimi dinleyip geri döndüm.gebelik şüphem var bi test yapalım ona göre alayım ilaçları dedim.hemen kan verdim.ve işe geldim.iş çıkışı sonucu almaya gittim umutsuz bi şekilde tabi.bide baktımkiiii sonuç 9,74 pozitif.Rabbim o kadar büyükki şükürler olsun.içimden geçenleri yazsam sayfalar dolar...bu arada kahverengi akıntım var progestan kullanıyorum.inşallah Allahım onu bana bağışlar nolur sizlerde dua edin....

Eki Görüntüle 1497418 Eki Görüntüle 1497419
Canım cok sevindim qözün aydın sıkı sıkı tutunur inşallah bebeqin :)

aaaaaaaaaaaa çok sevindim canım hayırlısı olsun ayyy çok şukur :) evet yaaaa asla umudu kaybetmemek lazım .bak demekki seninki geç döllenme olmuş ayyyyyy çok sevindim.hayırlısıyla saglıkla kucagına almak nasip olsun inşallah.

Canım Günaydın,
Evet yumurta çatlamadığında kist oluyor. Ama bu normal de regl ile gidiyor. Bende gecikme olmadı ama normal zamanında fazla fazla gelmesine rağmen kist gitmemiş. Şimdi soğan suyu içiyorum. Dr a görün bence bakalım ne diyecek çünkü kistin en büyük belirtisi adet gecikmesi yapması zaten ama herkes de olacak diye bir şey yok, tabii. Ya da yeniden kanda baktır tabii belirtin varsa belki geç çatlamıştır. Geç döllenme olmuştur :)
günaydın canım, cevabın için teşekkürler. ama ben de belirti yok hiç büyük ihtimal kist oldu . pazartesi gitcem nasipse doktora, büyük ihtimal söktürücü ilaç verir bakalım hayırlısı. yine de bu söktürücüyü kullanmadan bi gebelik testi istesem mi acaba umudum yok ama yine de net olsun di mi ..

canım hayırlı olsun inşallah bu değerin katlanarak güzelce artar , ben de cokkk sevindim ;)

aaaaaaaaaaaa çok sevindim canım hayırlısı olsun ayyy çok şukur :) evet yaaaa asla umudu kaybetmemek lazım .bak demekki seninki geç döllenme olmuş ayyyyyy çok sevindim.hayırlısıyla saglıkla kucagına almak nasip olsun inşallah.
inşallah canım inşallah.az az kanamam var progestan kulanıyorum başka yapıcak bişey yok gerisi rabbime kalmış.

prengly 5000 olarak 2 kutu aldım. hemşire ikisini karıştırıp tek seferde vurdu canım
ya canım aklıma takıldı şimdi acaba ben yanlış mı yaptım bana da doktor bu iğneden yazmıştı eczaneden aradım buldum iğneyi eczacı bi tane mi olcak dedi evet dedim. doktorum bana 2 tane diye bi şey dememişti ama normalde bu iğne 2 kutu olarak mı kullanılıyo acabaaa yaa :o ben tek kutu vurulmuştum :(

inşallah canım..ama benim işim zor biraz..çünkü tüplerde zorlu geçiş var dedi dr..bu şansı zayıflatıyormuş..pco da var:110:6 ay takip edelim olmazsa tüp bebek dedi..bu 2. ayım daha:KK52:takmamaya çalışıcam artık..olmazsa da ne yapayım, herkes biyolojik anne baba olmak zorunda değil, böyle de yaşanır heralde:KK14:
canım inan bazen rahim filmi yanıltıcı olabiliyormuş buna bizzat şahit oldum yapılan laporaskopi de tıkanıklık olmadığı çıktı ama filmde tıkalı gözüküyordu şu süt buharına oturmanın bu konuda iyi olduğunu duydum tıpta çareler tükenirse alternatif tıp var yani allahın izniyle çare var

başın sagolsun canım.
teşekkür ederim canım ya... çok kötü günler geçirdik.... seninde ikizlerin olacakmış çok sevindim senin adına Allah kolaylık versin sana kucağına aldığını da duyarız inşallah....

ya canım aklıma takıldı şimdi acaba ben yanlış mı yaptım bana da doktor bu iğneden yazmıştı eczaneden aradım buldum iğneyi eczacı bi tane mi olcak dedi evet dedim. doktorum bana 2 tane diye bi şey dememişti ama normalde bu iğne 2 kutu olarak mı kullanılıyo acabaaa yaa :eek: ben tek kutu vurulmuştum :KK43:
iki doz olarak kullanıyor diye biliyorum bende iki doz teksefer de bir su olarak yapılıyor ama reçeteye yazmıştır doktorun bence

iki doz olarak kullanıyor diye biliyorum bende iki doz teksefer de bir su olarak yapılıyor ama reçeteye yazmıştır doktorun bence
hı sağol canım receteye bakmayı akıl edemedim ama doktorum bana 1 tane yazmış sanırım çünkü pregnly 5000 1 ampül yazmış reçetede.. ama benm yumurta zaten büyüktü ki baya niye düşük doz yazmış ki di mi ayy ben bu doktorumu da mı değişsem yaf :o

ay niye öyle dedi ki, doktorlara da bazen güven olmuyo ya :KK43:
Bilmiyorum kuzum yaa ben kutahyada yasiyorum ve iyi bir doktor olarak cok secenegim yok. O yuzden bu ay beklicem bakalim. En azindan bi kontrole gel kist varmi yokmu bakalim demesini beklerdim ama malesef.. bu ay biraz dinleneyim hem belkide surekli doktor takibine gitmeyince cokta kafamda buyutmem.. hayirlisi

Canim hayirlisi olsun cok sevindim.. Allahim kucagina almak nasip etsin. Bizlerede dua edin. Benimde 2 gun kahverengi akintim olduktan sonra normal rengle donustu. Ne guzel yaa..

Back
X