MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Sen kendı vucudunu daha ıyı tanırsın.bekle oyleyse.ınsallah hayırlısıyla pozıtıf sonucu gorursun canım
Canim dun aksam ilk testi sabahta ilk ikisini yaptım.Ama sonuncu test kafami karistirdi kesin gebelik testidir yaziyor birde yanlismi acaba digerleri boyle bisey yasayan varmi:(

Eklentiler

• 20150425_091859.webp
    20150425_091859.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 1.204
Canim dun aksam ilk testi sabahta ilk ikisini yaptım.Ama sonuncu test kafami karistirdi kesin gebelik testidir yaziyor birde yanlismi acaba digerleri boyle bisey yasayan varmi:KK43:
hepsinde silik ikinci çizgi var tatlım, erken gebelik dönemi olabilir. kanda baktır 2 gün arayla, değerlerin 2 katı artarak yükseliyorsa süper.

Canim dun aksam ilk testi sabahta ilk ikisini yaptım.Ama sonuncu test kafami karistirdi kesin gebelik testidir yaziyor birde yanlismi acaba digerleri boyle bisey yasayan varmi:KK43:
Hepsinde silik çizgi var ama önemli olan iğnenin kaçıncı günündesin inşallah 15 gün geçmiştir canım ya hadi inşallah kanda baktır artık

mrb kızlar bi şey sorcam da ben normalde klomen kullanınca bi sabah bi akşam olarak almıştım. bu ay farklı doktora gittim de yine günde 2 hap verdi ama aynı anda al dedi yani iki hapı da peşpeşe mi yutcam böyle kullanan var mı, yanlış anlamadım ben di mi kızlar..

dostinex kullanıyordum doktor klomen verdi bu ay acaba ikisini aynı anda kullanabilir miyim zarar ı olur mu

dostinex kullanıyordum doktor klomen verdi bu ay acaba ikisini aynı anda kullanabilir miyim zarar ı olur mu
doktorun bilgisi dahilinde ise ona göre vermiştir zaten cnm ama bilgisi yok ise bi sor yine de.. çünkü bildiğim kadarı ile dostinex prolaktin yüksekliğinde verilen hormon ilacı di mi?

doktorun bilgisi dahilinde ise ona göre vermiştir zaten cnm ama bilgisi yok ise bi sor yine de.. çünkü bildiğim kadarı ile dostinex prolaktin yüksekliğinde verilen hormon ilacı di mi?
evet canım son iki ilaç kalmış doktor kutu bitene kadar iç ilaçları demişti ama 2 tane kala klomen de verdi bu akşam ikisi çakıştı biraz tedirgin oldum ama bişi olmaz heralde ...

mrb kızlar bi şey sorcam da ben normalde klomen kullanınca bi sabah bi akşam olarak almıştım. bu ay farklı doktora gittim de yine günde 2 hap verdi ama aynı anda al dedi yani iki hapı da peşpeşe mi yutcam böyle kullanan var mı, yanlış anlamadım ben di mi kızlar..
ben de öyle kullandım canım. sabahları 2sini birlikte bolca suyla yuttum. bir sabah bir akşam yöntemini vermedi bana hiç, 2sini aynı anda al diye özellikle söyledi.

adetim başlamadı, evdeki test negatif çıktı, yarın kan vereceğim. sat 26marttı, inşallah yarın hayırlı sonuç alırım kızlar.

adetim başlamadı, evdeki test negatif çıktı, yarın kan vereceğim. sat 26marttı, inşallah yarın hayırlı sonuç alırım kızlar.

inşallah güzel haberler verirsin yarın bize :KK54: ben de hala beklemedeyim..bat 4 mayıs ama iğneden 14 gün sonrası da 2 mayısa denk geliyor..ümidim bu ay da yok çünkü birşeyler hissederdim mutlaka:KK43: adet belirtilerim başladı bile:KK42:

günaydın herkeslere mayıs ayna yaklaşırken ikinci batlarda yavaş yavaş yaklaşmaya başladı benim ki 7 mayıs ama ben 5 mayısta bekliyorum çünkü hep iki gün öne atıyor....

benimde 8 mayıs bende 6'sında bekliyorum ama inşallah olmayız tabii ki.[/QUOT
inşallah bu ay birde çatlatma iğnesi falan yaptırmayınca iğnenin etkiside olmayacak adetten iki gün önce test yapmaya başlarım ama bu sefer yalancı pozitif olma ihtimali yok....

arkadaşlar bana biri yardımcı olabilir mi dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı sabah 645 de test yaptım tek çizgi çıkmıştı ben de yok diye atacaktım şimdi yine bakıyım dedim silik çizgi görünüyor acaba bebek varmıdır teste de 5 dakika bekleyin silik çıksa bile vardır diyor ama yaklaşık 3 saat oldu ne zaman çizgi göründü bilmiyorum bugün iğnenin 15. günü bilen var mı sonucu
Canım merak ettim varmı bir gelişme

günaydın herkeslere mayıs ayna yaklaşırken ikinci batlarda yavaş yavaş yaklaşmaya başladı benim ki 7 mayıs ama ben 5 mayısta bekliyorum çünkü hep iki gün öne atıyor....

ilk benim gelecek galiba gruptan o_O 2 mayıs..ay bıktım adet belirtilerim var geçen ayla aynı herşey..kadın olmak ne kadar zor :KK42: keşke erkek olsaydım, öyle gamsız, öyle rahat :KK59:

ilk benim gelecek galiba gruptan o_O 2 mayıs..ay bıktım adet belirtilerim var geçen ayla aynı herşey..kadın olmak ne kadar zor :KK42: keşke erkek olsaydım, öyle gamsız, öyle rahat :KK59:
Aynen ya nekadar rahatlar birde benim eşim Ufacık birşeyden hamilemisin deyip duruyor çok sinirleniyorum.,, Cumartesi günü bayıldım yere yığıldım tansiyonum yükselmiş 14. 9 olmuş hiç böyle olmazdı ben diyorum yorgunluktan o diyor hamilelikten sinir ediyor beni ya

kızlar bir de bazı başlıklarda okudum doğru mu bilmiyorum ama adetten önce hamileliği gebelik testleri göstermiyor ya ama ovülasyon testiyle öğrenenler varmış..hcg yükselmese de lh yükseliyormuş ilk hamilelikte..birçok kişi hamileliğini öğrenmiş böyle..yakın tarihli olanlar elinde ovülasyon testi varsa denesin bence..ben denicem :KK48:

Canlar adetm tam 1 hafta geçti bugun beta 137 cikti sizce nasil

Back
X