MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Sagol canim ama Sevinemedim ben mizmiz cocuk gibiyim geleblrm ama doktor 2gun sonra gel 300 ustu olmasi gerek dedi.
Sat 28 martti klomen kullanmistim bu ay canim.
Acaba 1hafta gecipte boyle cikan varmi aramizda
SÜPEEEEER HAMİLESİN TEBRİKLER.

Sagol canim ama Sevinemedim ben mizmiz cocuk gibiyim geleblrm ama doktor 2gun sonra gel 300 ustu olmasi gerek dedi.
Sat 28 martti klomen kullanmistim bu ay canim.
Acaba 1hafta gecipte boyle cikan varmi aramizda
Canım öncelikle tebrik ederim am şöyle bişey var iki hamilelik geçirdiğim için söylüyorum değerinin kaç olduğu değil düzenli yükselmesi önemli yani doktorunun dediği gibi eğer iki gün sonra 300 civarında çıkarsa herşey yolunda demektir gerçi olay bununlada bitmiyor birde keseyi görmek var değerin 1000 i geçerse kese görünüyor eğer değerin 1000 i geçti ama kese yoksa dış gebelik deniyor oyüzden zor ve sıkıcı bir süreç ama sen hamilesin bence keyfini çıkar bol bol dinlen inşaallah iki gün sonra yükselir

kızlar bir de bazı başlıklarda okudum doğru mu bilmiyorum ama adetten önce hamileliği gebelik testleri göstermiyor ya ama ovülasdiyemiyoruz le öğrenenler varmış..hcg yükselmese de lh yükseliyormuş ilk hamilelikte..birçok kişi hamileliğini öğrenmiş böyle..yakın tarihli olanlar elinde ovülasyon testi varsa denesin bence..ben denicem :KK48:
Bunu bi cok arkadasimda bende test ettim kesinlikle dogru hani lh az da olsa oluyor ya hcgyide oyle algiliyormus ovu testi ikisi birlesince kopkoyu cikiyor ama silik ise kesinlikle var diyemiyoruz. Hele 3-4 gun kala daha da koyulasiyorr bata 7 gun kala baslicam ben ovu testine ;)

inşallah güzel haberler verirsin yarın bize :KK54: ben de hala beklemedeyim..bat 4 mayıs ama iğneden 14 gün sonrası da 2 mayısa denk geliyor..ümidim bu ay da yok çünkü birşeyler hissederdim mutlaka:KK43: adet belirtilerim başladı bile:KK42:
kan verdim ben, bu ay da olmamış. bu zaten son denememizdi artık 2 yılı bitirdik, psikolojik olarak da hormonal olarak da çok yıprandım denemelerden. adetim hala başlamadı ama ilaçsız başlasın diye bekliyorum, tüp bebek yaptıracağım.

Merhaba kızlar uzun zaman oldu yazmayalı çokta eskı sayfalara bakamadım 2-3 hamıle var herhalde onlar adına çok sevindim ben ıse 21 nısanda ıgneyı yaptırdım beklıyoruz artık

kan verdim ben, bu ay da olmamış. bu zaten son denememizdi artık 2 yılı bitirdik, psikolojik olarak da hormonal olarak da çok yıprandım denemelerden. adetim hala başlamadı ama ilaçsız başlasın diye bekliyorum, tüp bebek yaptıracağım.

ben bi aksilik olmazsa ağustosa kadar böyle devam edicem..yine de olmazsa o zaman tüp bebek..

Merhaba kızlar uzun zaman oldu yazmayalı çokta eskı sayfalara bakamadım 2-3 hamıle var herhalde onlar adına çok sevindim ben ıse 21 nısanda ıgneyı yaptırdım beklı
Merhaba kızlhamıle var herhalde onlar adına çok sevindim ben ıse 21 nısanda ıgneyı yaptırdım beklıyoruz artık

artık[
Merhaba kızlar uzun zaman oldu yazmayalı çokta eskı sayfalara bakamadım 2-3 hamıle var herhalde onlar adına çok sevindim ben ıse 21 nısanda ıgneyı yaptırdım beklıyoruz artık
kelesm bende 21'inde iğne oldum desene beraber öğrencez.İnş. güzel haber alırız ikimizde

Bunu bi cok arkadasimda bende test ettim kesinlikle dogru hani lh az da olsa oluyor ya hcgyide oyle algiliyormus ovu testi ikisi birlesince kopkoyu cikiyor ama silik ise kesinlikle var diyemiyoruz. Hele 3-4 gun kala daha da koyulasiyorr bata 7 gun kala baslicam ben ovu testine :KK66:

bat a 5 gün kala ovü testi yaptım ama silik maalesef:KK43: bu ay da yalan oldu:p

bat a 5 gün kala ovü testi yaptım ama silik maalesef:KK43: bu ay da yalan oldu:p
Pes etme canimm 5 gun kala kopkoyu olur demedim sekerimm son 5 gun farklilasmaya basliyor 3 gun ust uste yap bakalim koyulasma olcak mii olmazsa yok demektir bende hep ole oluyo o yuzden de beklemiyorumm ;)

evt canım ya bende denicem bu ay bennimde adetime 7 gün kaldı bende başlayayım bakalım bu gün ovülasyon testi yapmaya çünkü geçen ay da yapmıştım silik çizgi çıkmıştı ve hamile değildim bu arada hiç birşeyin garantisi yok sen bu gün yaptınya yarında yap eğer koyulaşma varsa olumlu demektir

Günaydın kızlar,
Bir şey soracağım yumurtlama olduğunda kesin elastik akıntı olması gerekli mi? Yani regle neredeyse 10 gün var ama test geçen aydan kalan kist var ama yine de insan umutlanıyor. Ya nasıl atıcaz kafamızdan ? Dün başka bir konu için telefonda güzel haberler bekliyorum dedim. Oğlum duymuş hemen koştu geldi Anne hamilemisin? Kardeşim mi olacak dedi. Yok oğlum nerden çıkardın dedim. Güzel haber diyince öyle düşündüm yine mi yok kardeş dedi gitti :( Offff içim şişti ya

Günaydın kızlar,
Bir şey soracağım yumurtlama olduğunda kesin elastik akıntı olması gerekli mi? Yani regle neredeyse 10 gün var ama test geçen aydan kalan kist var ama yine de insan umutlanıyor. Ya nasıl atıcaz kafamızdan ? Dün başka bir konu için telefonda güzel haberler bekliyorum dedim. Oğlum duymuş hemen koştu geldi Anne hamilemisin? Kardeşim mi olacak dedi. Yok oğlum nerden çıkardın dedim. Güzel haber diyince öyle düşündüm yine mi yok kardeş dedi gitti :KK43: Offff içim şişti ya
Canim bunu gecen doktoruma sordum ben 3-4 aydir bu akintiyi gormuyorum sadece kasik agrisi hissediyorum dedim yumurtlamiyormuyum acaba diye karktumdedimm tadavi icin kullandigimiz ilaclar bu akintilari kurutabiliyormus yumurtlamadigin anlamina gelmez bu demisti. Ve sunu biliyorum kist varsa yumurtlama testi koyu cikarmiss sogan kurunun kisti yok etmeye etkili oldugunu herkes soyluyor dene bence sende. bende coksukur hic olurmadi kist pkoluyum ama onunla savasiyorumm

Canim bunu gecen doktoruma sordum ben 3-4 aydir bu akintiyi gormuyorum sadece kasik agrisi hissediyorum dedim yumurtlamiyormuyum acaba diye karktumdedimm tadavi icin kullandigimiz ilaclar bu akintilari kurutabiliyormus yumurtlamadigin anlamina gelmez bu demisti. Ve sunu biliyorum kist varsa yumurtlama testi koyu cikarmiss sogan kurunun kisti yok etmeye etkili oldugunu herkes soyluyor dene bence sende. bende coksukur hic olurmadi kist pkoluyum ama onunla savasiyorumm
Canım Sağol,
Geçen ayda aynısı oldu çatlamadığını hissettim ben bu ayda hiç akıntı olmadı :( Kist bu ay oluştu normalde yoktu bende de 15 gün oldu soğan suyunu içeli, bakalım kısmet artık inşallah gider onunla, ovulasyon testi doğru çalıştı ama 11. gün başladım yapmaya hep silikti 14. gün en koyu oldu 15 silikleşti, 16 epey silikleşti. sonrasında yapmadım zaten en koyu olduğu gün ve sonraki gün denedik bakalım. Ama kist varken çok küçük bir ihtimal zaten bende tutunmuyor kimyasal oluyor ne bileyim iyice ümidimi kaybettim sanırım, teşhis olmaması da çok zor ne olduğu / neden olduğu belli değil. Allah sana da yardım etsin kucağını boş bırakmasın canım...

Meraba kızlar adetime 2 gün kaldı heyecandan ölüyorum ne olacak diye ama hiç belirti de yok sadece arada sanci giriyo hafif inş.gelsin bu ay bebisler

Back
X