MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

benimde ayın 12 sinde oldu iğnem.beklemek çok zor.umarim hayirli bi ay olur hepimiz için..
Amin canım insallah
merhaba kızlar.bende 1,5 yıllık evliyim 3 defa düşük yaptım.2 aydır dinleniyordum.artık tedaviye başladım tekrar.cumartesi günü adetimin 5.günü olucak klomene başliycam onun peşinende menogon iğnyle dewam sanırım.hpimizin hakkında hayırlısı olsun :KK43:
düşüklerine çok üzüldüm canım Rabbim yüzümüzü gul dursun inşallah tedavinde sorunsuz geçer insaallah

merhaba arkadaşlar ben de bu ay klomen kullandım bende pko var 22. gün kan verdim dün sonuçları aldım progestoran oranım 4,8 çıktı doktor yeterli düzeyde değil ilacı artıracaz dedi progestoran oranı kaç olmalı yumurtlama olması için bilen var mı
Canım bende pko var ve ilk defa bu ay tedaviye başladım iğne tedavisi yaptık bende çok sayıda yumurta oluştu buda asilamayi iptal ettirdi doktor bende e2 değerine bakıyordu sadece çatlatma iğnesi yaptı senin doktor yumurtanın kaç ml olduğunu falan söylemedi mi

Hamile kalmak ne zormuş ya böle.Bilsem hiç korunmazdım vala çok pişmanlık yaşıyorum, kızıyorum da kendime.İlk ay diyosun ki kesin hamileyim korunmadım çünkü.Sonra bakıyosun hüsran, bi sonraki ay yine hüsran, yine yine yine..Sonrada stres yapma çok etkisi var gebeliğin oluşmamasında diyorlar ama bu nasıl olacak yani aklın fikrin sürekli bu konuyla meşgulken.Artık iyice uykum gelene kadar yatağa bile girmiyorum.Çünkü ne kadar fazla kendimle başbaşa kalırsam o kadar üzüyorum kendimi kafamın içi patlıcak gibi oluyor düşünmekten.Olumlu ,güzel birşey düşünemez hale geldim.En kötüsü de bunları kimseyle paylaşamıyor olmak tabi ..İnşallah bi an evvel bize de nasip olur hamileyim, bebek bekliyorum demek.Allah şu mübarek günde dualarımızı duysun, kabul etsin inşallah.
Canım inan seni o kadar iyi anlıyorum ki ben 2 yıl köründe 2 buçuk yıldır çocuk istiyorum ama yok ilk defa bu ay tedaviye başladık rabbim bebeklerimizi bize nasip etsin

:KK43:
Amin canım insallah

düşüklerine çok üzüldüm canım Rabbim yüzümüzü gul dursun inşallah tedavinde sorunsuz geçer insaallah

Canım bende pko var ve ilk defa bu ay tedaviye başladım iğne tedavisi yaptık bende çok sayıda yumurta oluştu buda asilamayi iptal ettirdi doktor bende e2 değerine bakıyordu sadece çatlatma iğnesi yaptı senin doktor yumurtanın kaç ml olduğunu falan söylemedi mi
canım yok bana bir şey demedi klomeni günde iki defa 5 gün kullandım 22. gün progestoran oranım 4,8 çıktı doktor gelişme var ama istenilen düzeyde değil dedi 23 ünde adet olacam 3. günü gel ultrasonda bakalım ilacı artıralım dedi iğnelemeyi ne zaman yapıyorlar canım doktor gelişim olunca iğneye geçecez dedi bana benim değer düşük işte kaç olunca iğne oluyor

Amin canım insallah

sağol canım iyi dileklerin için.birbirimiz için dua edelim allahım kimseyi kimseye imrendirmesin..

sağol canım iyi dileklerin için.birbirimiz için dua edelim allahım kimseyi kimseye imrendirmesin..
evet canım dualarimizla acacaz bebeklerimizin yolunu inşallah
:KK43:
canım yok bana bir şey demedi klomeni günde iki defa 5 gün kullandım 22. gün progestoran oranım 4,8 çıktı doktor gelişme var ama istenilen düzeyde değil dedi 23 ünde adet olacam 3. günü gel ultrasonda bakalım ilacı artıralım dedi iğnelemeyi ne zaman yapıyorlar canım doktor gelişim olunca iğneye geçecez dedi bana benim değer düşük işte kaç olunca iğne oluyor
progestron normal standart bir değeri var ona ulaştığında sorun kalmaz inşallah ama benim anlamadigim klomen yumurta büyütme ilacı progestron değeri normale gelince tedavi olmalı ki klomen le yumurtan büyümüş tür az da olsa bu doktorlara çok soru sormak gerekiyo yoksa kendiliklerinden hiç bişey anlatmiyolar

Ya gerçekten de hamile kalmak ne kadar zormuş. 32 yaşındayım. Daha evliliğimde ilk 5 ay korundum. İyiki daha çok uzatmamışım. Sanıyordumki ben ne zaman istersem o zaman hamile kalabilirim :)) çevremdeki herkes patır patır doğum yapıyor ben hala bekliyorum:)
Şu an hiçbir belirtim yok maalesef. Zaten bu ay olacağınada hiç ihtimal vermiyorum...

Canım Rabbim kucagimizi doldursun insallah ya benim pek ümidim yok çünkü yumurtalarin çatlama belirtisi akıntı felan olmadı bende sadece şişkinlik ve gaz sancısı oluştu çatlatma ignesinden sonra sen ne durumdayım canım kandan ne zaman Bakacak sin gebelige

hiçbir belirtim yok canım. zaten 15 gün geçmeden bakmayım diyorum. ne kadar uzatırsam o kadar gün umutlu oluyorum :))
adet günümü bekleyim diyorum. 3 nisanda adet günüm...
5 nisanda yaş günüm. acaba yaş günü hediyesi olarak sürpriz yapabilirmi beklediğim bebiş :))

ewet canım bendede var.1,5 yıllık ewliyim.birde kan pıhtılaşması var bu yüzden hamile kalsam bile düşüyo :KK43: 3 defa düşük yaptım.....

canım 3 düşük yapmışsın :( rabbim sabırlar versin. hamile kalamamaktan daha zor bir durumdur var olanı kaybetmek.
tedaviylemi hamile kalmıştın yoksa normal yollarlamı?

hiçbir belirtim yok canım. zaten 15 gün geçmeden bakmayım diyorum. ne kadar uzatırsam o kadar gün umutlu oluyorum :))
5 nisanda yaş günüm. acaba yaş günü hediyesi olarak sürpriz yapabilirmi beklediğim bebiş :))
aynı gün doğmuşuz;) umarım bize bu yaşımız dünyanın en güzel hediyesini verir ve ömrümüzce en sevdiğimiz en unutamayacağınız yaş olur:)

aaaa aynımı yaş günümüz :)) iyiki doğmuşuz :))

ocak ayında evlilik yıldönümümdü. o zamanda yıldönümü hediyesi bebişim gelir belki dedim ama olmadı :)) nasip belki yaşgünümüzedir :)) en güzel hediyemiz olur..

Ayyy canım inşallah süpriz yapar bebisin ;) hem zaten kime sorsam belirti çok olmuyomus bende kendimi dinlemiycem cok

Merhabalar arkadaşlar bende bugun üye oldum 6aylık Evliyim Polikistik over var dedi doktorum normal doğumla gider dedi hamilelik serüvenimiz başladı klomen kullandım ilk ayım 3tane yumurtam oluşmuş 8mm Perşembe günü gittiğimde pazar çatlar dedi yumurta 20mm olmadan çatlaması normal mi aranızda buna yakın Şeyler yaşayan varmı

Ayyy canım inşallah süpriz yapar bebisin :KK66: hem zaten kime sorsam belirti çok olmuyomus bende kendimi dinlemiycem cok
Bende artık kendimle uğraşmaktan vazgeçtim şimdilik :)) bugün tatil evi dip köşe temizliyorum valla:)) halıları bile kaldırdım.

Merhabalar arkadaşlar bende bugun üye oldum 6aylık Evliyim Polikistik over var dedi doktorum normal doğumla gider dedi hamilelik serüvenimiz başladı klomen kullandım ilk ayım 3tane yumurtam oluşmuş 8mm Perşembe günü gittiğimde pazar çatlar dedi yumurta 20mm olmadan çatlaması normal mi aranızda buna yakın Şeyler yaşayan varmı
Canım doktor çatlama iğnesi verdi mi? Benim 18mm üzerine çıkmasını bekledi. Daha küçükleride çatlar bildiğim kadarıyla ama gebelik olmaz diye yorumluyorum:)) en iyisini doktorlar bilir tabi.

Kızlar biraz utanıyorum sormaya ama dün akşam ilişkiye girdik. Sonrasında yastık alıp 1 saat yattım. Çok sıkıştım wc ye gitmek zorunda kaldım. Acaba kaçmışmıdır bebekerim:)) yoksa 1 saat yeterli midir?

Kızlar biraz utanıyorum sormaya ama dün akşam ilişkiye girdik. Sonrasında yastık alıp 1 saat yattım. Çok sıkıştım wc ye gitmek zorunda kaldım. Acaba kaçmışmıdır bebekerim:)) yoksa 1 saat yeterli midir?
Canım 1 saat yeter zaten ben bazen daha erken bile gidiyom wc ye merak etme

Bende öyle düşünüyorum Allah bilir işine karışılmaz tabirde umutlu Değilim yani çatlatmadan iğnesi vermedi sanırım ilk ayım diye pazar çatlar dedi progestan verdi dün ovilasyon testi Yaptım silik çıktı t çizgisi ne demek oluyor tam anlayamadım

canım 3 düşük yapmışsın :KK43: rabbim sabırlar versin. hamile kalamamaktan daha zor bir durumdur var olanı kaybetmek.
tedaviylemi hamile kalmıştın yoksa normal yollarlamı?
sağol canım..ikisi normal yollarla üçünsüsü tedaviyle olmuştu.şimdi dördüncü için tedavi başladı klomen kullanıyorum şuan cumartesi kontrole gidicem hayırlısı olsun ne diyeyim..

Back
X