- 26 Kasım 2014
- 1.802
- 1.231
- 158
canım ben 17sinde iğnemi oldum. sen benden 1 gün sonra :)) güzel haberlere ihtiyacımız var...
aynen öyle canım Rabbim inşallah nasip etmişdir.Beklemek çok zor çok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben 17sinde iğnemi oldum. sen benden 1 gün sonra :)) güzel haberlere ihtiyacımız var...
aynen öyle canım maalesef kendınle mi uğrascan yoksa mılletle mı belli değil. eve gidip uyumak ıstıyorum 15 gün sonra uyanmak ıstıyorum yaa :)en iyisini yapmışsın canım.heyecenla söylüyosun birilerine ve ışık hızıyla yayılıyo :) sonuç kötü olunca kocaman bi hayal kırıklığı...ve insanlara laf anlatmakda cabası..
hahaaa keşke olabilse valla ne güzel dert yok sıkıntı yok ohh uyan hastaneye git bebiş olsun aah ahhhh...aynen öyle canım maalesef kendınle mi uğrascan yoksa mılletle mı belli değil. eve gidip uyumak ıstıyorum 15 gün sonra uyanmak ıstıyorum yaa :)
geçen ay bende iltihaplanma vardı. 1 ay onun için ilaç kullandım. ilk kez bu ay bunun için klomen ve çatlama iğnesi kullandım bakalı nasipsenin bu ilk iğne mi canım, ben daha önce hep haplar kullandım ama her tedavı sonundan eşimle tartısıyoduk bı sebep oluyodu ve tedavıyı yarım bırkaıyoduk ilk defa sımdı tam gıttı çok şükür sımdı de bekliyoruz bakalım ne olacak
ben çarşamba gidicem şu yaramazları kontrole :))dr gittinizmi çatlamışmı yumoşlar
ben çarşamba gidicem şu yaramazları kontrole :))
hahaaa keşke olabilse valla ne güzel dert yok sıkıntı yok ohh uyan hastaneye git bebiş olsun aah ahhhh...aynen öyle canım maalesef kendınle mi uğrascan yoksa mılletle mı belli değil. eve gidip uyumak ıstıyorum 15 gün sonra uyanmak ıstıyorum yaa :)
hoşgeldinn :) inşallah güzel sonuçlar alırsınben de bu ay klomen kullandım ve bugün çatlatma iğnesi yaptırdım ilk deneme..umarım olur :)
aminnnnnn:)Kızlar merhaba dün çatlamış benim ymoşlarda ovulasyon testi çift çizgi şimdi gene baktım hala çift çizgi artık gerisi Allahtan Allah isteyen herkese nasip etsin
hadi canım inşaAllah güzel haberler gelir bir kaç güne... benim kontrol yarın bakalım doktor ne dicek çatlamışmı çatlamamışmı :))Kızlar merhaba dün çatlamış benim ymoşlarda ovulasyon testi çift çizgi şimdi gene baktım hala çift çizgi artık gerisi Allahtan Allah isteyen herkese nasip etsin
hadi canım inşaAllah güzel haberler gelir bir kaç güne... benim kontrol yarın bakalım doktor ne dicek çatlamışmı çatlamamışmı :))
canımmm üzülmeBenimde igneden sonra 11. Günümdü dün (zannediyoum catlamadan sonraki 9.) Erken gebelik testi yaptım belli olur diye ancak negatifaslında gerçekten belirtim var diyodum ama yine hüsran sanırım bu ay.okadar kötü oldum ki hiçbirşey yapasım gelmiyor
![]()
bende sana katılıyorum canım.cuma günü güzel haberler werirsin inşallah :)SLM KIZLAR
ben de 13 martta ovitrelle vuruldum bugün iğnenin 12. günü ve tahmin ettiğiniz gibi neticeyi çoook merak ediyorum cuma günü 15. gün olacak o güne kadar hastalanmazsam kanda gebelik testi yaptırıcam.
allaha şükür bir evladım var ve ikincisini istiyoruz ilkinde de aynı tedaviyle hamile kaldım ve deneyimlerime dayanarak diyorum ki idrar testini erken yapmayın
ben ilk hamileliğimde 14. günü idrar testi yaptım çıkmadı doktorumu aradım o teste güvenmememi ve 1 gün daha bekleyip adet olmazsam kanda baktırmamı söyledi diğer gün kan verdim ve beta hcg 31 çıktı yani hamileydim
onun için bu sefer öyle bi hataya düşmek istemiyorum size de tavsiyemdir