MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

en iyisini yapmışsın canım.heyecenla söylüyosun birilerine ve ışık hızıyla yayılıyo :) sonuç kötü olunca kocaman bi hayal kırıklığı...ve insanlara laf anlatmakda cabası..
aynen öyle canım maalesef kendınle mi uğrascan yoksa mılletle mı belli değil. eve gidip uyumak ıstıyorum 15 gün sonra uyanmak ıstıyorum yaa :)

aynen öyle canım maalesef kendınle mi uğrascan yoksa mılletle mı belli değil. eve gidip uyumak ıstıyorum 15 gün sonra uyanmak ıstıyorum yaa :)
hahaaa keşke olabilse valla ne güzel dert yok sıkıntı yok ohh uyan hastaneye git bebiş olsun aah ahhhh...

senin bu ilk iğne mi canım, ben daha önce hep haplar kullandım ama her tedavı sonundan eşimle tartısıyoduk bı sebep oluyodu ve tedavıyı yarım bırkaıyoduk ilk defa sımdı tam gıttı çok şükür sımdı de bekliyoruz bakalım ne olacak
geçen ay bende iltihaplanma vardı. 1 ay onun için ilaç kullandım. ilk kez bu ay bunun için klomen ve çatlama iğnesi kullandım bakalı nasip

ben de bu ay klomen kullandım ve bugün çatlatma iğnesi yaptırdım ilk deneme..umarım olur :)

hahaaa keşke olabilse valla ne güzel dert yok sıkıntı yok ohh uyan hastaneye git bebiş olsun aah ahhhh...
ben de bu ay klomen kullandım ve bugün çatlatma iğnesi yaptırdım ilk deneme..umarım olur :)
hoşgeldinn :) inşallah güzel sonuçlar alırsın

Kızlar merhaba dün çatlamış benim ymoşlarda ovulasyon testi çift çizgi şimdi gene baktım hala çift çizgi artık gerisi Allahtan Allah isteyen herkese nasip etsin

Kızlar merhaba dün çatlamış benim ymoşlarda ovulasyon testi çift çizgi şimdi gene baktım hala çift çizgi artık gerisi Allahtan Allah isteyen herkese nasip etsin
hadi canım inşaAllah güzel haberler gelir bir kaç güne... benim kontrol yarın bakalım doktor ne dicek çatlamışmı çatlamamışmı :))

Benimde igneden sonra 11. Günümdü dün (zannediyoum catlamadan sonraki 9.) Erken gebelik testi yaptım belli olur diye ancak negatif:( aslında gerçekten belirtim var diyodum ama yine hüsran sanırım bu ay.okadar kötü oldum ki hiçbirşey yapasım gelmiyor:(

Gul166 inşallah canım inşallah sende güzel haberler alırsın Mart Ay'ı hepimize bebişlerimizi getirir inşalalh

Benimde igneden sonra 11. Günümdü dün (zannediyoum catlamadan sonraki 9.) Erken gebelik testi yaptım belli olur diye ancak negatif:KK43: aslında gerçekten belirtim var diyodum ama yine hüsran sanırım bu ay.okadar kötü oldum ki hiçbirşey yapasım gelmiyor:KK43:
canımmm üzülme :( birkaç gün sonra tekrar yaparsın bi bakmışsın pozitif..umutsuzluğa kapılma hemen..

SLM KIZLAR
ben de 13 martta ovitrelle vuruldum bugün iğnenin 12. günü ve tahmin ettiğiniz gibi neticeyi çoook merak ediyorum cuma günü 15. gün olacak o güne kadar hastalanmazsam kanda gebelik testi yaptırıcam.
allaha şükür bir evladım var ve ikincisini istiyoruz ilkinde de aynı tedaviyle hamile kaldım ve deneyimlerime dayanarak diyorum ki idrar testini erken yapmayın
ben ilk hamileliğimde 14. günü idrar testi yaptım çıkmadı doktorumu aradım o teste güvenmememi ve 1 gün daha bekleyip adet olmazsam kanda baktırmamı söyledi diğer gün kan verdim ve beta hcg 31 çıktı yani hamileydim
onun için bu sefer öyle bi hataya düşmek istemiyorum size de tavsiyemdir

bu arada belirtilere de çok takılmayın kişiden kişiye değişiyor benim gebeliğim 8 haftalık olana kadar hiçbir belirti yaşamadım sadece hafif karın ağrısı ve bel ağrısı oldu o kadar

SLM KIZLAR
ben de 13 martta ovitrelle vuruldum bugün iğnenin 12. günü ve tahmin ettiğiniz gibi neticeyi çoook merak ediyorum cuma günü 15. gün olacak o güne kadar hastalanmazsam kanda gebelik testi yaptırıcam.
allaha şükür bir evladım var ve ikincisini istiyoruz ilkinde de aynı tedaviyle hamile kaldım ve deneyimlerime dayanarak diyorum ki idrar testini erken yapmayın
ben ilk hamileliğimde 14. günü idrar testi yaptım çıkmadı doktorumu aradım o teste güvenmememi ve 1 gün daha bekleyip adet olmazsam kanda baktırmamı söyledi diğer gün kan verdim ve beta hcg 31 çıktı yani hamileydim
onun için bu sefer öyle bi hataya düşmek istemiyorum size de tavsiyemdir
bende sana katılıyorum canım.cuma günü güzel haberler werirsin inşallah :)

hoşbulduk :) inşallah olsun artık 1 yıldır uğraşıyorum rahimde perde, tüpler tıkalı derken ancak daha bu ay doğal yolla hamile kalabilecek duruma gelebildim..bu 2 hafta çok stresli ve heyecanlı geçecek.. :)

Back
X