MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Arkadaşlar bugün rüyamda hamilelik testi yapıyordum ve çift çizgiyi gormustum inş beynimin oyunu değildir bir kaç belirti var ama korkuyorum kasık agrısı ozellıkle sol tarafta bacaklarıma vuruyor

Arkadaşlar bugün rüyamda hamilelik testi yapıyordum ve çift çizgiyi gormustum inş beynimin oyunu değildir bir kaç belirti var ama korkuyorum kasık agrısı ozellıkle sol tarafta bacaklarıma vuruyor
ay hadi inşallah nisanda kaçımızın yüzü gülecek acaba :))

herkese gunaydın.guzel haberler aldığımız mutlu bir hafta olsun.

günaydın arkadaşlar.güzel bigün olur inşallah.öğleden sonra kontrole gidicem.

Kizlar ignenin 14. Gunu adetime 3 gun var test yapmaya cesaretm yok
idrar testinde ignenin etkisinden kaynaklanan pozitif deger 14. gun kayboluyormuş.hayırlısı canım inşallah hamilesindir.benim bugun ignenin 8. gunu.hala kasıklarıma sancı giriyor ve gunluk pedim inanılmaz derecede batıyor.çok affedersiniz sanki altıma kaçırmışım gibi.bakalım nolucak bunlar.

idrar testinde ignenin etkisinden kaynaklanan pozitif deger 14. gun kayboluyormuş.hayırlısı canım inşallah hamilesindir.benim bugun ignenin 8. gunu.hala kasıklarıma sancı giriyor ve gunluk pedim inanılmaz derecede batıyor.çok affedersiniz sanki altıma kaçırmışım gibi.bakalım nolucak bunlar.
Evt cnm oyleyms...Ama negatif gormekten bıktım korkuyorum o yuzden...Insallah hamileyimdr ama umudum yok bende cikolata kisti var birde normalde yumurtam catlamiyo

Evt cnm oyleyms...Ama negatif gormekten bıktım korkuyorum o yuzden...Insallah hamileyimdr ama umudum yok bende cikolata kisti var birde normalde yumurtam catlamiyo
hayırlısı canım.inşallah yumurtan bu defa çatlamıştır.igne yada klomen kullanmış mıydın bu ay?

inşaa
inşallah hayırlı haber alırsın test yapacak ilk sen varsın demekki

kızlar bişey sorucam.2 aydır reglim tam gunu gunune geldi.13 şubatta regl oldum.13 martta regl oldum.23 martta igneyi vurdurdum.igneden sonraki 14.gun 5 nisana denk geliyor.eger tutmadıysa 14.gun regl olunur diyorlar.ben 28 gunde bir oluyordum.normal şartlarda 8 nisan gibi regl olmam gerekiyor.ben şimdi bat olarak hangi tarihi bekleyecegim kafam karıştı artık.

yarın iğneden sonraki 14. günüm. ama test yaptırmayı düşünmüyorum :( bat 3 nisan. Doktorum 10 gün sonra gel demişti. Eğer adet olmazsam 6 nisanda doktora gidicem...

yarın iğneden sonraki 14. günüm. ama test yaptırmayı düşünmüyorum :KK43: bat 3 nisan. Doktorum 10 gün sonra gel demişti. Eğer adet olmazsam 6 nisanda doktora gidicem...
canım yani daha 1 hafta var.ama umarım 1 hafta surmez hamile oldugunu anlarsın.

kızlar igneden sonra hala karın agrısı kasık agrısı çekenler var mı?

hayırlısı canım.inşallah yumurtan bu defa çatlamıştır.igne yada klomen kullanmış mıydın bu ay?
Evet cnm kullandm iki defa igne oldum ilkinde catlamadi ikinci igneden sonra kan testinde catladi dedi fr ikinci igneyi 17 martta olmstm

Back
X