- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
gittim canim bes gundur progestan kullaniyorum doktoruma sonucu mesaj attim musait olunca arar beni bu gun tekrar cagirirmi yoksa ne der bakalimDoktora gorundun mu canim ilac flan vermedi mii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gittim canim bes gundur progestan kullaniyorum doktoruma sonucu mesaj attim musait olunca arar beni bu gun tekrar cagirirmi yoksa ne der bakalimDoktora gorundun mu canim ilac flan vermedi mii
Hayirlisi olsun kuzum insallah guzel seyler soylerrgittim canim bes gundur progestan kullaniyorum doktoruma sonucu mesaj attim musait olunca arar beni bu gun tekrar cagirirmi yoksa ne der bakalim
yok üzülmek dünyanın sonu değil ve elbet bir gün olacak... ben deüzülcem belki ama geçecek ve ben erken öğrenmekten yanayım hani eğer değilsede kendimi çok kaptırmamış olurum çünkü bir kere yaşadım adet gecikmesini ve çok stresliydi...bende çok heyecanlıyım canım ama umutlanmak istemiyorum.çunku yine negatifse çok uzulecegim biliyorum.
hayırlısı olsun canım.inşallah sorunsuz bir gebelik olur.gittim canim bes gundur progestan kullaniyorum doktoruma sonucu mesaj attim musait olunca arar beni bu gun tekrar cagirirmi yoksa ne der bakalim
canım benim zaten umudum yok.tutmadı bence.zaten çok canım sıkkınyok üzülmek dünyanın sonu değil ve elbet bir gün olacak... ben deüzülcem belki ama geçecek ve ben erken öğrenmekten yanayım hani eğer değilsede kendimi çok kaptırmamış olurum çünkü bir kere yaşadım adet gecikmesini ve çok stresliydi...
geldimi kırmızılar neden bukadar emin konuştun kicanım benim zaten umudum yok.tutmadı bence.zaten çok canım sıkkın![]()
Gunaydinnncanım benim zaten umudum yok.tutmadı bence.zaten çok canım sıkkın![]()
gunaydın canımGunaydinnn
yok henuz gelmedi.daha var gelmesine.inşallah gelmez tabii. emin konuştum çunku bizim igneden bir gece once ve igneden 36 saat sonra ilişki oldu.tutmuş olabileceğini duşunmuyorum nedensegeldimi kırmızılar neden bukadar emin konuştun ki
canim nasip olduysa bi kereylede olur sen iyi dusun iyisini versin rabbim insallah iyi sonuclaniryok henuz gelmedi.daha var gelmesine.inşallah gelmez tabii. emin konuştum çunku bizim igneden bir gece once ve igneden 36 saat sonra ilişki oldu.tutmuş olabileceğini duşunmuyorum nedense![]()
amin canım çok teşekkür ederim.inşallah senin gebeliginde saglıklı bir şekilde devam eder.canim nasip olduysa bi kereylede olur sen iyi dusun iyisini versin rabbim insallah iyi sonuclanir
canım bence 2 gun daha bekle istersen.çunku ignenin etkisi 14 gun suruyormuş.sonra uzulmeni istemem.günaydın kızlar bugun çatlama iğnesinin 12. günü aile hekimine gidip kan versem mi dye düsünüyorum sizce ne yapıyım beklıyım mı kırmızıları
hadi canım inşallah buyurler.merhaba kızlar dün gittim kontrole.yumoşlar küçükmüş biraz.menogon iğne yaptırıyodum 150 ml bugün bitane daha yaptır 75 ml yarın tekrar gl dedi.iş çıkışı gidicem yine.
inşallah canım..stresten mideme kramplar giriyo artık.önce büyümüşmü sonra çatlamışmı sonra tutmuşmu...hadi hamile kaldım bu defada yine düşermi endişesi...allah yardımcımız olsun.hadi canım inşallah buyurler.