MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Doktora gorundun mu canim ilac flan vermedi mii
gittim canim bes gundur progestan kullaniyorum doktoruma sonucu mesaj attim musait olunca arar beni bu gun tekrar cagirirmi yoksa ne der bakalim

bende çok heyecanlıyım canım ama umutlanmak istemiyorum.çunku yine negatifse çok uzulecegim biliyorum.
yok üzülmek dünyanın sonu değil ve elbet bir gün olacak... ben deüzülcem belki ama geçecek ve ben erken öğrenmekten yanayım hani eğer değilsede kendimi çok kaptırmamış olurum çünkü bir kere yaşadım adet gecikmesini ve çok stresliydi...

yok üzülmek dünyanın sonu değil ve elbet bir gün olacak... ben deüzülcem belki ama geçecek ve ben erken öğrenmekten yanayım hani eğer değilsede kendimi çok kaptırmamış olurum çünkü bir kere yaşadım adet gecikmesini ve çok stresliydi...
canım benim zaten umudum yok.tutmadı bence.zaten çok canım sıkkın :(

geldimi kırmızılar neden bukadar emin konuştun ki
yok henuz gelmedi.daha var gelmesine.inşallah gelmez tabii. emin konuştum çunku bizim igneden bir gece once ve igneden 36 saat sonra ilişki oldu.tutmuş olabileceğini duşunmuyorum nedense :(

arkadaslar tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin burdan prof dr bulent tirasa mesaj attim oda doktorum gibi beklemk ve takip etmek gerekir diyor beta hcgye devam yani bakalim sonuc ne olacak

yok henuz gelmedi.daha var gelmesine.inşallah gelmez tabii. emin konuştum çunku bizim igneden bir gece once ve igneden 36 saat sonra ilişki oldu.tutmuş olabileceğini duşunmuyorum nedense :KK43:
canim nasip olduysa bi kereylede olur sen iyi dusun iyisini versin rabbim insallah iyi sonuclanir

insallah canim hayirlisi olsun hakkimizda yorucu bi surec

günaydın kızlar bugun çatlama iğnesinin 12. günü aile hekimine gidip kan versem mi dye düsünüyorum sizce ne yapıyım beklıyım mı kırmızıları

merhabalar arkadaşlar bende 25 martta 3.cü aşılamamı oldum . ilki tutmadı. 2ncisi kimyasal gebelik oldu.ikisinde klomen kullandım .bu ay farklı olarak gonal f iğne kullandım bakalım inşallah olumlu sonucları alırım. zaman geçmek bilmiyor ama Allahım tüm evlat isteyenlere yardım etsin.kucagımız boş kalmasın inşallah.

günaydın kızlar bugun çatlama iğnesinin 12. günü aile hekimine gidip kan versem mi dye düsünüyorum sizce ne yapıyım beklıyım mı kırmızıları
canım bence 2 gun daha bekle istersen.çunku ignenin etkisi 14 gun suruyormuş.sonra uzulmeni istemem.

arkadaşlar Türkiye'nin her yerinde elektrikler kesilmiş.bu yuzden herhalde burası pek sakin.bu nasıl bir rezilliktir yaaaa

merhaba kızlar dün gittim kontrole.yumoşlar küçükmüş biraz.menogon iğne yaptırıyodum 150 ml bugün bitane daha yaptır 75 ml yarın tekrar gl dedi.iş çıkışı gidicem yine.

merhaba kızlar dün gittim kontrole.yumoşlar küçükmüş biraz.menogon iğne yaptırıyodum 150 ml bugün bitane daha yaptır 75 ml yarın tekrar gl dedi.iş çıkışı gidicem yine.
hadi canım inşallah buyurler.

hadi canım inşallah buyurler.
inşallah canım..stresten mideme kramplar giriyo artık.önce büyümüşmü sonra çatlamışmı sonra tutmuşmu...hadi hamile kaldım bu defada yine düşermi endişesi...allah yardımcımız olsun.

Back
X