- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Amin canım inşallah...amin canım allah razı olsun hepinizden.hepimiz guzel haberler verelim inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah...amin canım allah razı olsun hepinizden.hepimiz guzel haberler verelim inşallah.
Canım üzülme dicem ama elinde deil bılıyorum sen kendini daha iyi tanıosun tabi ama inşallah devamı qelmez...kızlar benim bat 3 nisan olarak bekliyordum. geçen ayda beklediğim tarihten 2 gün öncesi gece kahverengi lekelenme olarak geldi, sabaha karşıda yoğun kanama olmuştu.
bu ay yine beklediğim tarihten 2 gün önce yani dün akşam kahverengi lekelenme oldu ama 1-2 damladan biraz daha fazla. bende adet oldum diye ped taktım. hatta eşime çaktırmadan birazda ağladım banyoda. sabah kalkıp pedimi değiştirecektim baktım bi daha gelen giden birşey yok, şu ana kadarda yok. ama hala bekliyorum adet olacak gibi ağrılarım varyani ben bu ayıda ıskaladım kızlar...
dur bakalım henuz daha tam sökülmemişsindir.umutlandırmak istemem ama yerleşme kanaması olabilir ki umarım öyledir.bugunu bir geçirelim eğer gelmeye devam etmezsi ki inşallah etmez hamile haberini verirsin inşallah.kızlar benim bat 3 nisan olarak bekliyordum. geçen ayda beklediğim tarihten 2 gün öncesi gece kahverengi lekelenme olarak geldi, sabaha karşıda yoğun kanama olmuştu.
bu ay yine beklediğim tarihten 2 gün önce yani dün akşam kahverengi lekelenme oldu ama 1-2 damladan biraz daha fazla. bende adet oldum diye ped taktım. hatta eşime çaktırmadan birazda ağladım banyoda. sabah kalkıp pedimi değiştirecektim baktım bi daha gelen giden birşey yok, şu ana kadarda yok. ama hala bekliyorum adet olacak gibi ağrılarım varyani ben bu ayıda ıskaladım kızlar...
ben hiç umutlanmıyorum zaten geldi gelecek diye bekliyorum hep, pedimde takılı bekliyor :))dur bakalım henuz daha tam sökülmemişsindir.umutlandırmak istemem ama yerleşme kanaması olabilir ki umarım öyledir.bugunu bir geçirelim eğer gelmeye devam etmezsi ki inşallah etmez hamile haberini verirsin inşallah.
şu profil resmindeki gibi birşey istiyorum :))Canım üzülme dicem ama elinde deil bılıyorum sen kendini daha iyi tanıosun tabi ama inşallah devamı qelmez...
inşallah boşuna bekliyordur :)ben hiç umutlanmıyorum zaten geldi gelecek diye bekliyorum hep, pedimde takılı bekliyor :))
çok tatlı dimiiiii :) allah gönlune gore versin Gül'üm :)şu profil resmindeki gibi birşey istiyorum :))
:)))))))))))))))))))))))inşallah boşuna bekliyordur :)
İnşallah canım benim Allah gönlüne göre versin :) Annem yollamıştı bu resmi bana hamileyken sizin cocuqunuz buna benzer kzıım dıye bende hep bakarım bu bebişeşu profil resmindeki gibi birşey istiyorum :))
canım inşallah böyle tatlı bir bebegin olur :)İnşallah canım benim Allah gönlüne göre versin :) Annem yollamıştı bu resmi bana hamileyken sizin cocuqunuz buna benzer kzıım dıye bende hep bakarım bu bebişe![]()
Saol canım benim cümlemizin inşallah Allahım kımsenin kucaqını boş bırakmasın Amin :)canım inşallah böyle tatlı bir bebegin olur :)
canımm inşallah yerleşme kanamasıdır.dua etmekten başka bişey gelmez elimizden...kızlar benim bat 3 nisan olarak bekliyordum. geçen ayda beklediğim tarihten 2 gün öncesi gece kahverengi lekelenme olarak geldi, sabaha karşıda yoğun kanama olmuştu.
inşallah canım.bizede haber ver mutlaka.canımm inşallah yerleşme kanamasıdır.dua etmekten başka bişey gelmez elimizden...
canım gidip bi test yaptırsan aslında beklemek çok yıpratıyo insanı..kızlar benim bat 3 nisan olarak bekliyordum. geçen ayda beklediğim tarihten 2 gün öncesi gece kahverengi lekelenme olarak geldi, sabaha karşıda yoğun kanama olmuştu.
Canım dun test yapmıştım negatıftı ama ne gelen var ne de gden hıc bı agrımda yok oncekı aylarda gogus agrım 10 gün öncesinden baslardı o da yok yoklar ıcınde yasıyorum :)