MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

canım profılınde 2011 kayıt dıyor o zamandan beridir mi istiyorsun herhangi tedavi görmedin mi
evet canım eski üyeyim 9 yıllık evliyim yaklaşık
ilk evlendiğimden beri istiyorum başarısız tüp bebek denemelerim var ama olmadı bugüne kadar hiç yumurta takibi yaptırmadım eşimde sorun vardı ama şu an düzeldi çok şükür bide bunu denemek istiyorum

sağol canım peki sen hamile kaldın mı
bende pazartesi günü gidicem
çatlatma iğnesini vurulduğunda kaçıncı günündü ben 24 günde adet oluyorum biraz erken yumurtluyorum
reglimin 11.gunu yumurtalarım istenen boyuta geldi ve o gun ignemi vuruldum.bugun ignenin 12.gunu.birazdan doktora kontrole gidicem.işte o zaman ögrenicem inşallah hamile olup olmadığımı.

Bu arada benim ıgnenın 15. Gunu bende hala hıc agrım yok afedersinız sadece sutyenı cıkardıgımda goguslerım ağrıyor bı de beyaz su gıbı akıntım var o da progesteron kullanıyom ondan dıye dusunuyom sızlerde ne var ne yok

Bu arada benim ıgnenın 15. Gunu bende hala hıc agrım yok afedersinız sadece sutyenı cıkardıgımda goguslerım ağrıyor bı de beyaz su gıbı akıntım var o da progesteron kullanıyom ondan dıye dusunuyom sızlerde ne var ne yok
canım bugun 15. gunun mu? hamilelik testinde 14.gunden sonra dogru sonuç çıkıyormuş ama yine yapıp yapmamayı sen bilirsin.ayyyy inşallah hamilesindir canım.aynı şeyleri yaşıyorum seninle sudyeni çıkarınca acı oluyor akıntım var gunluk ped kullanıyorum ve kısa surede çok ıslanmış oluyor.birazdan gidicem doktora allahım çok heyecanlıyım galiba bayılıcam.

reglimin 11.gunu yumurtalarım istenen boyuta geldi ve o gun ignemi vuruldum.bugun ignenin 12.gunu.birazdan doktora kontrole gidicem.işte o zaman ögrenicem inşallah hamile olup olmadığımı.
inş hamilesindir canım gördüğüm çoğu kişi hamile
hayırlı haberlerle gel inş sizin sorun varmıydı

inş hamilesindir canım gördüğüm çoğu kişi hamile
hayırlı haberlerle gel inş sizin sorun varmıydı
allahım inşallah inşallahhhhhh. inşallah bende o çogu kişinin içinde olurum.yapılan testlere gore bir sorun yok.

canım bugun 15. gunun mu? hamilelik testinde 14.gunden sonra dogru sonuç çıkıyormuş ama yine yapıp yapmamayı sen bilirsin.ayyyy inşallah hamilesindir canım.aynı şeyleri yaşıyorum seninle sudyeni çıkarınca acı oluyor akıntım var gunluk ped kullanıyorum ve kısa surede çok ıslanmış oluyor.birazdan gidicem doktora allahım çok heyecanlıyım galiba bayılıcam.
Canım 13. Gün test yaptım negatıftı bılemıyorum sımdı bende heyacan yaptım evde test var yapsam mı

hayırlısı canım inşallah bu defa pozitifi görursun.
inşallah ama geçen sene bir kereye mahsus tedavi gördüm sonra bırakmak zorunda kaldım miyom vardı bende korundum ameliyat oldum bıraktığım ay yine kendiliğinden hamile kaldım ama ömrü kısaymış 2 ay yaşadı iki aydırda korunmuyoruz bu ilk tedavi

Benimde kırmızılar göründü :( kısmet olmadı bu ay bakalım ins siz alırsınız güzel haberleri. Ama karar verdim artk bukadar üstüne düşmeyecm akışına birakacm

Back
X