MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

kızlar valla şuan sevinemiyorum bile.igne etkisi varsa diye korkumdan.ama haftasonunu daha sakin geçirmeyi duşunuyorum.pazartesi dahada netleşecek hayırlısıyla deger katlar inşallah.
yaaa rabbim kendim için duamı Kabul etti ama ben buradaki tüm evlat hasreti çeken arkadaşlar içinde dua ediyorum.Allahım inşallah sesimi duymuşsundur.arkadaşlarımada versin mutluluk katlansın çogalsın
amiiiin:KK68::KK68::KK68:

kızlar valla şuan sevinemiyorum bile.igne etkisi varsa diye korkumdan.ama haftasonunu daha sakin geçirmeyi duşunuyorum.pazartesi dahada netleşecek hayırlısıyla deger katlar inşallah.
yaaa rabbim kendim için duamı Kabul etti ama ben buradaki tüm evlat hasreti çeken arkadaşlar içinde dua ediyorum.Allahım inşallah sesimi duymuşsundur.arkadaşlarımada versin mutluluk katlansın çogalsın
inşaAllah seni pazartesiden sonra Aralık ayı anneleri topiğine uğurlarız :))

canım benim çok sevindim ilk denemenmiydi takipte
darısı başımıza
inşallah darısı hepimizin başına. hala tam olarak hamileyim diyemiyorum korkudan.
evet canım ilk yumurta takibim ilk klomen ve otrivelle igne kullanışım.

inşaAllah seni pazartesiden sonra Aralık ayı anneleri topiğine uğurlarız :))
ben size bırakırmıyım canlarımmmmmm.ben nereye siz oraya.hepinizi taşıyıcam aralık annelerine, ocak annelerine.allahım nasip et hepimize nolurrrrrrrrrrrr,

kızlar özelllikle bugun goguslerimin şiş oldugunu fark ettim ve kahverengi olan yeri koyulaşma degil henuz ama genişlemişti.benim son zamanlarda kahve olan bölüm daha böyle büzülmüş gibi duruyordu.bugun dikkat ettim yayılmışlar.

ben size bırakırmıyım canlarımmmmmm.ben nereye siz oraya.hepinizi taşıyıcam aralık annelerine, ocak annelerine.allahım nasip et hepimize nolurrrrrrrrrrrr,

kızlar özelllikle bugun goguslerimin şiş oldugunu fark ettim ve kahverengi olan yeri koyulaşma degil henuz ama genişlemişti.benim son zamanlarda kahve olan bölüm daha böyle büzülmüş gibi duruyordu.bugun dikkat ettim yayılmışlar.
banada doktor rahim kalınlığın çok iyi demişti ama bana kısmet olmadı :)) senin için çok sevindim. özellikle bende yaştan dolayı kaygılıyım, sende benim gibisin o yüzden çok mutlu oldummm. darısı başıma

banada doktor rahim kalınlığın çok iyi demişti ama bana kısmet olmadı :)) senin için çok sevindim. özellikle bende yaştan dolayı kaygılıyım, sende benim gibisin o yüzden çok mutlu oldummm. darısı başıma
evet bana da Rahim kalınlıgı çok guzel dedi ultrasonda. umut vermek istemem ama bu ay gebelik olmuş olabilir dedi.kan sonucuda 10,01 işte.pazartesi yine baktırılacak kan degerine inşallah deger arttarda bende gönul rahatlıgıyla hamileyim derim yarabbim.
hala sizzler için dua ediyorum.hepimiz anne olucaz inşallahhhhhh.

inşallah gelelim canım ya bende pazartesiye kadar dayanabilirim ancak test yapmamaya pazartesi başlıcam kafaya koydum
canım iğne tarihlerimiz aynı sanırım. ben bugün test yaptım öylesine ayy :p silik çizgi çıktı fakat iğnenin etkisi biliyorum .. hayırlısı hakkımızda..

Oh oh güzel bı topıktı hamıle haberlerı cıft cızgıler daha da güzelleşecek ıns allahım herkeslere yasatsın ıns

canım benimmmmmmmm. seninle igne gunumuz aynı.hadi bakalım bugun yarın sendende hayırlı guzel haberi alırız inşallah.@tatlisukurbasi inşallah sendende canım.bizler aynı gunde yapmıştık ignelerimizi.diger arkadaşlar hadi başaralım artık.

canım tebrik ederim bugün aldığım en güzel haber..bu haberler hepimize yeni umutlar veriyor..haftasonu evdeysen hiç yorma kendini uzat ayaklarını yat..ilk haftalar önemliymiş..ben daha korkudan yapamadım ama şimdi yapıcam testi :KK17:

canım tebrik ederim bugün aldığım en güzel haber..bu haberler hepimize yeni umutlar veriyor..haftasonu evdeysen hiç yorma kendini uzat ayaklarını yat..ilk haftalar önemliymiş..ben daha korkudan yapamadım ama şimdi yapıcam testi :KK17:
Hadi yap yap yapp :)

kizlar merhaba bu gun doktora gittim kese gorulmedi sali yada carsamba terkrar beta hcg bakilacak ve cuma gene muayene edecek hayirlisi artik

Back
X