- 6 Nisan 2015
- 7
- 4
- 3
- 39
Canm korkma rahat ol nasipten ote yol yoktur bunu bil kendini rahatlat stres yapmamaya calis kafani dayit gecer belki olmazsada doktoro gitKızlar cok korkuyorum cıddı anlamda karnım agrıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm korkma rahat ol nasipten ote yol yoktur bunu bil kendini rahatlat stres yapmamaya calis kafani dayit gecer belki olmazsada doktoro gitKızlar cok korkuyorum cıddı anlamda karnım agrıyor![]()
Ayyyy canım inşallah yaaa.kasıklarıma cok kotu sancı gırıp cıkıyorCanim bize diosun sen kotü dusunuosun yerlesme aqrisi o insallah benim illk qebeliqimde ne adet sancisi cekmistim varya ole bole deil bilmiorum tabi hamile olduqumu sabaha kadat kivrandim yerlesmeymis canim icini ferah tut kuzum bebek qelio insallah...
Canım karın ağrısı normal hatta bir kaç ay her adet Döneminde oluyor merak etme sen inşaallah doktorların işi bu onlarıda anlamak lazım...Doktorum yuzunden :) bu aksam benımde cok karnım agrıyor adet olucak gıbı, korkuyorum![]()
Gecmıs olsun canım.ınsallah yıne cıft cızgıyı gorursun.bende sızınle bırlıkte cumayı beklıyorum hayırlısıyla :)Başım çok ağrıyor kızlar çok kötüyüm yatmaya gidiyorum hepimize iyi geceler inşaallah bu ağrıyla uyuyabilirim sabaha görüşürüz yarın kırmızısız çift Çizgili bir gün daha olsun amiiiin
Anne konusunda sana çok Katılıyorum iki sene üst üste doğum yapmış ama bana gelince yıllardırhep dur biraz oğlun büyüsün dedi durdu bende Oğlumu kolay bulunca ikinci de öyle olcak sanıp lafına baktım ah şimdi ki Aklım olsa tutardık bakıcıyı hemen arkasından ikinciyi yapardım ama hala beni anladığını sanmıyorum yap artık bi tane daha deyip duruyor sankikeyfimden Yapmıyorumsagol canm hoşbulduk,bundan sonraki süreclerimde burda olmak paylaşmak iyi gelicek bana diye umut ediyorum son zamanlarda iyice diplerdeyim cunku bu konular başka bişeye benzemiyo agactan düşenini halini yine agactan düşen anlıyo nekadar cevren kakbalık olursa olsun sevdiklerin dostların yeri geliyo annenle bile konuşsan rahatlayamıyosun çünkü seni anlamadıgından eminsin yaşamamış ve bi zamn sonra hic tanımadıgın birileride olsa seninle ortak derdi olanlara kendini daha yakın hissediyosun off offf fazla konuştum sanırım :)
canım benim arkadasım da şimdi bir aylık hamile ve cok feci sancı cekiyo hamilelikle sancı oluyormuş ilk aylarda sennki çok sancılı olmaz inşallah.. ve arkadasım ilk bi ay boyunca idrar testlerinde cıkmadı hamilelik malesef kan vermeye gidince anlayabildi 1 aylık hamile oldugunu :)Ayyyy canım inşallah yaaa.kasıklarıma cok kotu sancı gırıp cıkıyor
Hadııı yaaaa.ayyyy bebeğim oraya saglam yerşleşsın ben agrı cekmeye razıyım :) hadı artık sızlerındebellı olsun yaaaa.sızın ıcınde cok heyecanlıyımcanım benim arkadasım da şimdi bir aylık hamile ve cok feci sancı cekiyo hamilelikle sancı oluyormuş ilk aylarda sennki çok sancılı olmaz inşallah.. ve arkadasım ilk bi ay boyunca idrar testlerinde cıkmadı hamilelik malesef kan vermeye gidince anlayabildi 1 aylık hamile oldugunu :)
Enfal97
CanSev_Can kızlar bu kadar umutsuz olmayın.benım degerım artmasına ragmen bugun delı gıbı karnım ve belım agrıyor aynı adet olucak gıbı. Ayrıca basagrımda var.benımde adet olacagım zaman basım agrır.@lamb-h lısteyı yapıcam ama sen
tatlisukurbaasi
Enfal97 ve
CanSev_Can da guzel haberlerı versın inşallahhhhh
slm kızlar aranıza yeni katıldım tam bir saattir en baştan yazışmalarınızı okuyorum inanın kendimi hikaye yada roman kitabı okur gibi kaptırmışım hemen diyer sayfayı acıyorum heycanla sizinle birlikte mutluda oldum uzuldumde ama bu işler boyle demekki,onceden olsa hayatta boyle siteler ilgimide cekmez oturup başinada okumazdım ama suan oylemi benim gibi daha kimler var ve neler yapyolar diye hep bi merk bi umut ve arayış icindeyim artık,gercekten bu bekleyişler cok zor Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün dostlar..
aminnn canm sagollhoşgeldin canımneredeyse hepimiz buraya senin gibi geldik..başkalarını okuyarak..hepimiz aynı duyguları hissediyoruz, aynı olayları yaşıyoruz, her gün birbirimizden güzel bir haber almak üzere buraya bakıyoruz..eşimize, ailemize, konu komşuya, hatta dosta, arkadaşa anlatamadığımız herşeyi paylaşıyoruz..ama bu tip başlıkların bir farkı var..çünkü burada ortak bir özlemimiz, tabiri caizse ortak bir yaramız var..kimimiz yeni ama kimimiz de yıllardır bize mucize olacak birer varlığın hasretini çekiyoruz..umarım sen de en yakın zamanda anne olursun
![]()
hoşbulduk sagolun :)Hosqeldin canim aramiza
hoşgeldin canımneredeyse hepimiz buraya senin gibi geldik..başkalarını okuyarak..hepimiz aynı duyguları hissediyoruz, aynı olayları yaşıyoruz, her gün birbirimizden güzel bir haber almak üzere buraya bakıyoruz..eşimize, ailemize, konu komşuya, hatta dosta, arkadaşa anlatamadığımız herşeyi paylaşıyoruz..ama bu tip başlıkların bir farkı var..çünkü burada ortak bir özlemimiz, tabiri caizse ortak bir yaramız var..kimimiz yeni ama kimimiz de yıllardır bize mucize olacak birer varlığın hasretini çekiyoruz..umarım sen de en yakın zamanda anne olursun
[/QUOTE sagol canm amin insllh.
yani bugun aşılaman yapılacak.allah yardımcın olsun canım.inşallah tutar bebişlerin olur.dualarımız seninle .sen sakın inancını yitirme.Dün akşam bende iğnemi oldum kızlar yarın aşılama var sonrası bekleyiş işte herzamanki gibi.Sürecin sonunda umarımdesirrem gibi artarak ilerler değerlerim inşallah:) Gözün aydın buarada:)Allahım hepimize nasip etsin bu mutluluğu bana da dua edin
![]()
gunaydın canım.daha iyiyim agrım yok bu sabah.sen nasılsın?inanılmaz uykum var sürekli uyumak istiyorum ve çok acıkıyorum ben yaaa.diyetisyene gidiyordum 7 kilo vermiştim :)Günaydın Kızlardesirrem nasıl oldun canım ?