- 13 Ocak 2015
- 1.996
- 1.960
- 133
- 46
sendende allah razı olsun. inşallah hamilesindir bunlarda senin gebelik belirtilerin olur canım.çok dua ediyorum size gerçekten.anladım cnm. Allah razı olsun, çok teşekkürler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sendende allah razı olsun. inşallah hamilesindir bunlarda senin gebelik belirtilerin olur canım.çok dua ediyorum size gerçekten.anladım cnm. Allah razı olsun, çok teşekkürler..
ayyy ayyyyy ayyyy hadi inşallah.yaa ben sizlerden umutluyum zaten.bişey demiyorum umut vermemek için ama yine umutluyum işte yaaaaya zaten gaz da gebeli belirtisi ben çok sık tuvalete gitmeye başladım ve akıntı arttı renksiz beyaz bazende göğüslerde damarlar var yeşil yeşil ve dolgunluk hissi evet ya herşeyi ona yoruyosun gün yaklaştıkca
Kizlar benimde bir hafta oldu catlatna ignesi vvurulali.3-4 gundur goguslerim tas gibi hende sizliyor.oyleki bu gece ucunun sizlamasindan uykumdan uyandım. Ara ara sag kasigimda agri oluyor.acaba ignenin etkisimi yoksa tuttumu?ya zaten gaz da gebeli belirtisi ben çok sık tuvalete gitmeye başladım ve akıntı arttı renksiz beyaz bazende göğüslerde damarlar var yeşil yeşil ve dolgunluk hissi evet ya herşeyi ona yoruyosun gün yaklaştıkca
hayırlısı canım inşallah tutmuştur.Kizlar benimde bir hafta oldu catlatna ignesi vvurulali.3-4 gundur goguslerim tas gibi hende sizliyor.oyleki bu gece ucunun sizlamasindan uykumdan uyandım. Ara ara sag kasigimda agri oluyor.acaba ignenin etkisimi yoksa tuttumu?
Hamilesingaliba.hayirli uğurlu olsun.allah salicakla kucagina almayı nasip etsin.hayırlısı canım inşallah tutmuştur.
evet canım hamileyim.çok şukur artık bunu söyleyebiliyorum :) amin canım tek duam benimde bu.rabbim hepimize yardımcı olsun inşallah.Canım
Hamilesingaliba.hayirli uğurlu olsun.allah salicakla kucagina almayı nasip etsin.
Canım benim ya çok Sağol bana moral veriyorsun ama cumaya kadar tutmam lazım kendimi bebişlerimizi birlikte bekleriz inşaallahayyy ayyyyy ayyyy hadi inşallah.yaa ben sizlerden umutluyum zaten.bişey demiyorum umut vermemek için ama yine umutluyum işte yaaaa
Canım inşaallah tutmuştur ama ben öyle bişey yaşamadım belirtiler kişiden kişiye değilebilir benim bu gün 13. Gün oldu iğneden sonra cumaya kan vericemKizlar benimde bir hafta oldu catlatna ignesi vvurulali.3-4 gundur goguslerim tas gibi hende sizliyor.oyleki bu gece ucunun sizlamasindan uykumdan uyandım. Ara ara sag kasigimda agri oluyor.acaba ignenin etkisimi yoksa tuttumu?
kızlar kontrolden geldim. gecen hafta günde 2 tane 5 gün klomen içtim bu hafta pzt salı günde 3 tane. yarın yine çağırdı. yum büyümemiş ki niye hala klomen içiyorum anlamıyorum. 10,5 mm solda bi tane 9,5 mm sağda bi tane( artık iiğneye geçeriz galiba
amin canım inşallah.gerçekten birlikte beklemek çok istiyorum.o kadar tecrubesizimki bu konuda. o yuzden yaşananları karşılaştırmak sizlerede tanışmak çok istiyorum.hadi inşallah.Canım benim ya çok Sağol bana moral veriyorsun ama cumaya kadar tutmam lazım kendimi bebişlerimizi birlikte bekleriz inşaallah
Canım varmı deqişiklikler....Canım benim ya çok Sağol bana moral veriyorsun ama cumaya kadar tutmam lazım kendimi bebişlerimizi birlikte bekleriz inşaallah
Aynen bende eğer bu kadar belirti ve pozitif testten sonra cuma hamile çıkmazsam yok dahada ben bu işi bilmiyorumYrın olurmu ya :) Ynıyorum resmen yanaklarım yüzüm yanıyo saq kasıqımdan karnıma aqrı vuruyo akıntım bı var bi yok zaten bukadar belirtiden sonra adet olursam bıdaha asla ınanmıcam belirtilere :)
Yok canım yatıyorum zaman geçirmeye çalışıyorum bi ara çok akıntı oldu wc ye koştum adet oldum diye renksiz akıntı hemde çamaşırımı ıslatacak kadarCanım varmı deqişiklikler....
İnşallah canım ya o günleri görürüzamin canım inşallah.gerçekten birlikte beklemek çok istiyorum.o kadar tecrubesizimki bu konuda. o yuzden yaşananları karşılaştırmak sizlerede tanışmak çok istiyorum.hadi inşallah.
canım bu ay ki macera bitmiş olabilir ama pes etmeyeceksin sen.sen cok mucadeleler vermişsin.rabbım en sonunda görecek senin azmini istegini.
Anladim canim benimde ara ara sari beyaz akintim var simdi test yaptim 12.gun cok silik dikkatli bakmak lazim bilmiorum yarin aksam vercem kan bakalim ne olcakYok canım yatıyorum zaman geçirmeye çalışıyorum bi ara çok akıntı oldu wc ye koştum adet oldum diye renksiz akıntı hemde çamaşırımı ıslatacak kadar
Anladim canim benimde ara ara sari beyaz akintim var simdi test yaptim 12.gun cok silik dikkatli bakmak lazim bilmiorum yarin aksam vercem kan bakalim ne olcakYok canım yatıyorum zaman geçirmeye çalışıyorum bi ara çok akıntı oldu wc ye koştum adet oldum diye renksiz akıntı hemde çamaşırımı ıslatacak kadar