MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Canm bende tekrar klomen e başladım dozunu arttırdı bu ay.aynı zamanda incir kürü yapmaya başladım acaba ikisi birlikte sıkıntı olur mu ki
Sorun olacagını dusunmuyorum bende cok ıncır yedım suyunu ıctım,sonucta bır gıda maddesı

Mrb canım ben de Ankara dayım.. zübeyde hanım ı düşünüyodum ben de rahim filmi için bi ara ama erteledim.. belki bu ay ben de cektiririm bunu doktorum ile konuşup adet olablir isem tabi inşallah..
Aaa Neqüzel neresindesin canım Ankara'nın Bende adet olursam qitmeyi düşünüorum canım Zübeyde hanıma aynı zamanlarda olursak beraber gideriz destek oluruz hemde...

adetimi beklerim herhalde canım ama benim yumurtam çatlamıştı doktorum kontrol etti evet bazen herşeyi düşünce gücüyle yapıyuruz bunun farkındayım napalım busefer yanıldık inşallah bidaha yanılmayız yeni ay yeni umutlar inşallah ama senin ne zaman adetin ben pazartesiye kadar beklerim herhalde

Günaydın
Benim yarın ya da pazar günü olmam lazım, her ay olan en önemli belirtim Bel ağrısı şuan hat safada devam ediyor. Kan testi yaptırmadım çünkü negatif olacağından eminim o yüzden kendimi regl olmaya hazırladım. Ama yine de kırmızıları görünce üzüleceğimi biliyorum :KK43:. Pazartesi ya da Salı giderim herhalde DR a çünkü 2. ya da 3. günü çağırıyor, kontrol ediyor kist kalmış mı diye ona göre ilaç başlıyor. Şuan aslında derdim o bir an önce olayım yeni dönem başlasın :) senin bugün mü regl günün ?

Günaydın
Benim yarın ya da pazar günü olmam lazım, her ay olan en önemli belirtim Bel ağrısı şuan hat safada devam ediyor. Kan testi yaptırmadım çünkü negatif olacağından eminim o yüzden kendimi regl olmaya hazırladım. Ama yine de kırmızıları görünce üzüleceğimi biliyorum :KK43:. Pazartesi ya da Salı giderim herhalde DR a çünkü 2. ya da 3. günü çağırıyor, kontrol ediyor kist kalmış mı diye ona göre ilaç başlıyor. Şuan aslında derdim o bir an önce olayım yeni dönem başlasın :) senin bugün mü regl günün ?
günaydın canım evet benim bugün eğer geçen ayki gibi 26 günde gelirse ama 28 günde gelirde pazara kadar süresi var bende hiç bir adet belirtisi yok karnım davul gibi olurdu ama yok adaçayı falan içeyim diyorum belki hızlandırır süreci biran önce gelse keşke belkide bize müjde veririsin adet olmazsın sanada sürpriz olur hem inşallah adet olursanda beraberiz buay yine birlikte beklicez tamam mı biyere kaybolmak yok

Günaydin kizlar.bugun ignemin 9 günü. Ve ben dayanamayıp test yaptım Kocaman bir nenegatif.ilacin etkiside gitmiş. Buyuk ihtimal hamile degilim.

yok bırakmayız artık birbirimizi :) Benim oğlumun zamanında da burada bir grubum vardı, sonra ayrıldık başka grup kurduk ve hala görüşüyoruz :) İnşallah sizlerle de öyle olur. İnsanın içinde bir ümit evet devam ediyor. Ama bu bel ağrısı benim baş işaretim ve çok yoğun bügün bile olabilirim. Zaten benim ne gün olacağım belli değil kimyasallardan sonra düzen çok değişti, 25-27-29-32 şeklinde değişiyor o yüzden bilemiyorum ne gün gelecek, bugün bile olabilirim... Keşke verebilsem müjde ama hiç sanmıyorum. Dün akşam benden sonra kimyasal yaşamış bir arkadaşım vardı bizde şimdi 3 aylık hamile onun için seviniyorum tabii kimyasaldan sonra hemen hamile kaldı ve ben bu ruh haliyle bütün akşam bebeği dinlemek zorunda kaldım. Gittiklerinde WC de ağladım ya kıskançlık değil ne olur yanlış anlamayın benimki üzüntü sadece :(

Aaa Neqüzel neresindesin canım Ankara'nın Bende adet olursam qitmeyi düşünüorum canım Zübeyde hanıma aynı zamanlarda olursak beraber gideriz destek oluruz hemde...
tabi canım olabilir inşallah ;) ben etimesgut tayım su an amayenimahalle tarafına taşınmayı düşünyoruz bi kaç haftaya canım.. sen nerdesin?

Günaydın canım. Ben dayanamadım test yaptım negatif cikti.ignemin 9 gunu sayilir.hamilelik umidim kalmadi.ilacin etkiside gitmiş ozaman.acaba erkenmi yaptim?
:( bilemiyorumki canım yaaa :( ben ilk kan testimi 12.gun yaptırmıştım.

tabi canım olabilir inşallah :KK66: ben etimesgut tayım su an amayenimahalle tarafına taşınmayı düşünyoruz bi kaç haftaya canım.. sen nerdesin?
Anladım canım bende mamak Karapürçek tarafındayım Yenimahalle daha yakın bana Etimesgut uzak düşüyo bıraz :)

Ben evde gebelik testi yaptim.onda negatif cikti canim.
ben idrar tahlili hiç yapmadım.bazı arkadaşlar adete yakın ovu testide yaptı.ben bu ay ne yumurtlama dönemimde ne adet gunlerimde idrar testi hiç yapmadım.bu ay umudum olmadıgı için bişey yapmadım.12.gun kan verdim sonra 14.ve 16.gunler kan verdim deger artışı olmuş mu diye.

ben idrar tahlili hiç yapmadım.bazı arkadaşlar adete yakın ovu testide yaptı.ben bu ay ne yumurtlama dönemimde ne adet gunlerimde idrar testi hiç yapmadım.bu ay umudum olmadıgı için bişey yapmadım.12.gun kan verdim sonra 14.ve 16.gunler kan verdim deger artışı olmuş mu diye.
Anladim canım. Biraz daha bekliyip kan testi yaptıririm bende teşekkür ederim.

Back
X