- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
evet canım öyle biraz .. bakarsın görüşmek de nasip olur inşallahAnladım canım bende mamak Karapürçek tarafındayım Yenimahalle daha yakın bana Etimesgut uzak düşüyo bıraz :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım öyle biraz .. bakarsın görüşmek de nasip olur inşallahAnladım canım bende mamak Karapürçek tarafındayım Yenimahalle daha yakın bana Etimesgut uzak düşüyo bıraz :)
Olur tabi canım cok sevinirim inşallah :)evet canım öyle biraz .. bakarsın görüşmek de nasip olur inşallah![]()
Kaç yaşındaydın canım sen ?evet canım öyle biraz .. bakarsın görüşmek de nasip olur inşallah![]()
Hayırlısı olsun canımnapalım yapcak bişey yok dayanamdık ama benimkiler qelmedi henüz bakalım qerçi adet zamanımda qelmedi ama bakalım nezaman teşrif etcekler...Evet işte cumayı bekleseymişim kan testine gerek kalmayacakmış hiç adetim gecikmez maşallah bu gün geldi kırmızılar pazartesi doktor yoklu gözüktü
Benim ki hiç Şaşmaz o Yüzden hep cuma yapcam diyordum Arkadaşlara derim hep 15 dakika geç kalsa hamileyimdir kesinHayırlısı olsun canımnapalım yapcak bişey yok dayanamdık ama benimkiler qelmedi henüz bakalım qerçi adet zamanımda qelmedi ama bakalım nezaman teşrif etcekler...
Darısı başıma insan istiyor ki madem hamile değilim o halde hemen olayım bitsin... Benim ne zaman olacağım da belli değil bütün düzenim bozuldu, inanılmaz bel ağrım var. 2. gün geçiyor...Bekliyorum ya kırmızılar gelsin ya da bebekBenim ki hiç Şaşmaz o Yüzden hep cuma yapcam diyordum Arkadaşlara derim hep 15 dakika geç kalsa hamileyimdir kesin
Bebektir o bebek belkide....evet ya ben onu seviyorum geçen sefer öyle oldu pazartesi adet olacaktım sabah arkadaşım dedi sen bugün adet olacaktın oldun mu yok dedim öyleyse kadar müddet-i var olmazsam hamileyim Öğlen bi test hamileyim....yani okadar net ...Darısı başıma insan istiyor ki madem hamile değilim o halde hemen olayım bitsin... Benim ne zaman olacağım da belli değil bütün düzenim bozuldu, inanılmaz bel ağrım var. 2. gün geçiyor...Bekliyorum ya kırmızılar gelsin ya da bebek![]()
Benimde oledır aslında saatini bıle solerım nerdeyse 28.gün net qelir kürtajdan sonra bile 28.gün geldi 4 gün var bakalım...Benim ki hiç Şaşmaz o Yüzden hep cuma yapcam diyordum Arkadaşlara derim hep 15 dakika geç kalsa hamileyimdir kesin
Aynen benim de düşük Yaptım yine değişmedi hatta doğum yaptım 40 gün geçti hemen adetim geldi millet aylarca adet olmuyorBenimde oledır aslında saatini bıle solerım nerdeyse 28.gün net qelir kürtajdan sonra bile 28.gün geldi 4 gün var bakalım...
Ne güzel eskiden benimde öyleydi, şaşmadan 27 gündü ama olan kimyasallar perişan etti artık hiç bilmiyorum bazen 25 oluyor bazen 31 bazen 28 bu durumda Salı ya kadar yolu var. Yok be güzelim keşke bebek olsa ama yok biliyorum insan hissediyor. En küçük bir belirti bile yok, testte gölge bile yok, regl belirtisi hat safhada hafta sonu olurum muhtemelen ya da bu akşam, artık önümüzdeki maçlara bakacağızBebektir o bebek belkide....evet ya ben onu seviyorum geçen sefer öyle oldu pazartesi adet olacaktım sabah arkadaşım dedi sen bugün adet olacaktın oldun mu yok dedim öyleyse kadar müddet-i var olmazsam hamileyim Öğlen bi test hamileyim....yani okadar net ...
Aynen öle Allahtan ordan şanslıyız yani...Aynen benim de düşük Yaptım yine değişmedi hatta doğum yaptım 40 gün geçti hemen adetim geldi millet aylarca adet olmuyor
Aynen öyle bende adetim gelince rahatladım baya haftaya başlarım ilaca inşallah bi sorun olmazsa önümüzde ki maçlar bakalım nasıl olacakNe güzel eskiden benimde öyleydi, şaşmadan 27 gündü ama olan kimyasallar perişan etti artık hiç bilmiyorum bazen 25 oluyor bazen 31 bazen 28 bu durumda Salı ya kadar yolu var. Yok be güzelim keşke bebek olsa ama yok biliyorum insan hissediyor. En küçük bir belirti bile yok, testte gölge bile yok, regl belirtisi hat safhada hafta sonu olurum muhtemelen ya da bu akşam, artık önümüzdeki maçlara bakacağız![]()
27 canımKaç yaşındaydın canım sen ?
Canım ya neler hissettiğini çok iyi anlıyorm. ne desek boş gelecek. ama sen inancını yitirme, bu işler nasip. Rabbimize dua edelim bol bol. Benimde bir arkadaşım vardı, doktor hamile kalmasına imkansız diyordu. Hazır olduğunda gel tüp bebek deneyeceğiz dediler. Arkadaşımda hiçbir beklentiye girmemişti hamile kalmak için. Bir kaç ay sınra kendiliğinden hamile kaldı. Olunca oluyor... Sıkma canını, işe başla bencede, kafanı başka şeylerle meşgul et. Bakarsın sende bende önümüzdeki aylarda güzel haberler veririz :))Canım ya gerçekten çok yanlış düşünüyorsun doktorlar bu durumu sadece maddiyat içinde söyleyebiliyorlar aynı şey benimde Başıma geldi bence başka doktorlarında fikrini al yarın hemen başka bir doktora gidiyorsun biz burda senden güzel haberler Beklicez umudunu yitirmek yok
Canım ya neler hissettiğini çok iyi anlıyorm. ne desek boş gelecek. ama sen inancını yitirme, bu işler nasip. Rabbimize dua edelim bol bol. Benimde bir arkadaşım vardı, doktor hamile kalmasına imkansız diyordu. Hazır olduğunda gel tüp bebek deneyeceğiz dediler. Arkadaşımda hiçbir beklentiye girmemişti hamile kalmak için. Bir kaç ay sınra kendiliğinden hamile kaldı. Olunca oluyor... Sıkma canını, işe başla bencede, kafanı başka şeylerle meşgul et. Bakarsın sende bende önümüzdeki aylarda güzel haberler veririz :))
Canım ben bu Yazıyı Tatlısukurbasına yazmıştım ama Alıntı yapmamışım sen yanlış anladın sanırım ben pek ümitsiz sayılmam çünkü bir Evladım var çok şükür ikincide olur inşaallah olmazsaDa Rabbim Oğluma sağlıklı uzun Ömür versinCanım ya neler hissettiğini çok iyi anlıyorm. ne desek boş gelecek. ama sen inancını yitirme, bu işler nasip. Rabbimize dua edelim bol bol. Benimde bir arkadaşım vardı, doktor hamile kalmasına imkansız diyordu. Hazır olduğunda gel tüp bebek deneyeceğiz dediler. Arkadaşımda hiçbir beklentiye girmemişti hamile kalmak için. Bir kaç ay sınra kendiliğinden hamile kaldı. Olunca oluyor... Sıkma canını, işe başla bencede, kafanı başka şeylerle meşgul et. Bakarsın sende bende önümüzdeki aylarda güzel haberler veririz :))
Ama beklerken de ümitsiz olma yoksa mucizeler gelmez bak buradan yazacaksın bize hamileyiiiim diye ben inanıyorum sen de inaninşallah dediğin gibi olur..mucizeleri beklicem artık![]()
kızlar malesef benim adetim de geç oluyo taaa gençliğimden beri 45 gün bazen 50 bile oluyo.. gecen ay 31 de oldum.. doktora diyorum hormonlar da bi şey yok pko yok kist yok diyolar.. ee sizce benim problemim ne olabilir kiyumurtalıklarda tembellik mi var acaba bu yapabilir di mi?[/. Canım belki de gerçekten bir sorun yoktur sonuçta yumurtlaman oluyor değil mi benim bir arkadaşım vardı oda genç kızlığından beri 2 ayda 3 ayda bir adet olur du evlendi bir sene olmadı ama şimdi tosun gibi bir çocuğu var