MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Ben cuma günü oldum canım dedim ya hiç Şaşmaz inşallah sende olursun hemen yine birlikte bekleriz ama inan çok zor bir 3 gün oldu okadar çok ağrım oldu ki anlatamam..yarın doktora gidiyorum bu arada
inşallah canm bende en kısa sürede olurum da beraber oluruz dediğin gibi.. burda sizlerle olmak cok moral oluyo bana ;)bu senin kaçıncı ayındı canım klomen de , yine klomen e devam mı eder doktorun acaba?bu ay inşallah hepimiz için güzel olur..

inşallah canm bende en kısa sürede olurum da beraber oluruz dediğin gibi.. burda sizlerle olmak cok moral oluyo bana :KK66:bu senin kaçıncı ayındı canım klomen de , yine klomen e devam mı eder doktorun acaba?bu ay inşallah hepimiz için güzel olur..
Benim ilk ayım ama ben serephone kullandım doktorum üç ay deneriz dedi bakalım yarın belli olur herhalde senin kaçıncı ayın inşaallah bu son olur tabi ki...bence adetin gecikirsede git doktora

meraba kızlar dün serophene e başladım..18i ya da 20sinde doktora gidicem..ona göre iğne verecek..umarım olur bu ay..
Bende geçen ay serephone kullanmıştım hayırlısı olsun inşaallah yarın doktora gidicem inşaallah bi aksilik olmazsa bende yarın başlarım ilaca

Bende geçen ay serephone kullanmıştım hayırlısı olsun inşaallah yarın doktora gidicem inşaallah bi aksilik olmazsa bende yarın başlarım ilaca

canım geçen ay serophene kullandığında yumurtaların nasıldı? kaç taneydi ve iyi gelişmişler miydi? hatırlayamadım da ben şimdi o_O

Kizlar bugun catlatma ignemin 13.gunu ve acliga dayanamama, gogus uclarimda hassasiyet, bi yere bakarken karincali gb goruyorum. Bunlar insallah hayra alamettir. 3-4 gun daha dayanip testimi yapicam. Bu arada desirrem desirrem adina cok sevindim saglikla hayirli sekilde kucagina alirsin yavrunu.. diger kizlarda umitsizlige kapilmayin doktorum hep soyluyor. Esinle hayatini yasamaya bak bebegi takma bundan sonra oyle yapiyorum. Herseyin bir zamani var insallah hep birlikte o gunleride gorucez
gunaydın canım.bugun 15.gunun var mı bir gelişme? inşallah guzel haberlerini alırız.

inşallah canm bende en kısa sürede olurum da beraber oluruz dediğin gibi.. burda sizlerle olmak cok moral oluyo bana :KK66:bu senin kaçıncı ayındı canım klomen de , yine klomen e devam mı eder doktorun acaba?bu ay inşallah hepimiz için güzel olur..
Canım benimde adet tarihim yarın bende olmadım daha bakalım uzuycakmı inşallah uzamaz...

Kızlar Günaydın,
Maalesef bende Cumartesi regl oldum :KK61:İnsan yine de kırmızıları görene kadar bir ümit bekliyor. Çok sinir bir şey, gerçi en azından 28 gün oldu bir daha ki ayı bileceğim. Yarın dr a gideceğim. 5. Günüde ilaca başlarız muhtemelen kısmet artık...Hayırlısı ne diyelim...

Kızlar Günaydın,
Maalesef bende Cumartesi regl oldum :KK61:İnsan yine de kırmızıları görene kadar bir ümit bekliyor. Çok sinir bir şey, gerçi en azından 28 gün oldu bir daha ki ayı bileceğim. Yarın dr a gideceğim. 5. Günüde ilaca başlarız muhtemelen kısmet artık...Hayırlısı ne diyelim...
Hayırlsıı olsun canım inşallah önümüzdeki ay dolucak göbüşler ;)

günaydın arkadaşlar :( cuma günü 10. günümdü ilaçlarım bitmişti onları yazdırmaya gittim doktorum bi test yapalım ona göre dewam edelim dedi..yaptırdım ve kocamannn bi hayal kırıklığı...olmadı maalesef diplerdeyim..bat 17 nisan,olmazsan 20 sinde gel dedi..belki erkendir o yüzden negatif çıkmıştır diye avutuyorum kendimi...çok üzgünüm...

günaydın arkadaşlar :KK43: cuma günü 10. günümdü ilaçlarım bitmişti onları yazdırmaya gittim doktorum bi test yapalım ona göre dewam edelim dedi..yaptırdım ve kocamannn bi hayal kırıklığı...olmadı maalesef diplerdeyim..bat 17 nisan,olmazsan 20 sinde gel dedi..belki erkendir o yüzden negatif çıkmıştır diye avutuyorum kendimi...çok üzgünüm...
canım uzulme hayırlısıyla elbet olucak.

Benim ilk ayım ama ben serephone kullandım doktorum üç ay deneriz dedi bakalım yarın belli olur herhalde senin kaçıncı ayın inşaallah bu son olur tabi ki...bence adetin gecikirsede git doktora
benim ikinci ayım idi bu üç olcak canım.. inşallah da son olur ;) adet tarihim belli olmadıgı için biraz daha bekleyeyim diyorum, bugün 30. gün haftaya cuma ya kadar bekleyeyim diyorum bakalım canım olurum inşallah..

Hayırlsıı olsun canım inşallah önümüzdeki ay dolucak göbüşler :KK66:
Ah canım ya maalesef önümüzdeki 2 ay benim olamayacak :KK43: bu ay çatlamadığını hissetmiştim zaten dr a gittim 4 cm lik kocaman bir kist olmuş maalesef bu ay doğum kontrol hapı verdi onu kullanacağım. Önümüzdeki ayda eşim burada olmayacak maalesef zorunlu ara vermiş oldum. Kısmet değimiş. Ben vazgeçiyorum artık....

inşallah canım.siz nasılsınız bakalım :)
yaaa aslında iyiyim.bir şikayetim yok çok şukur ama bu bile beni korkuyor.çunku ne midem bulanıyor ne aş eriyorum hiçbişey yok bende bu anlamda.başkaları neler yaşıyormuş.acaba hamile degil miyim diye korkuyorum.birde kolumun altında bir iltihaplanma oldu.ilaç kullanamıyorum süremiyorumda.inşallah zarar vermez diye duşunuyorum.

Ah canım ya maalesef önümüzdeki 2 ay benim olamayacak :KK43: bu ay çatlamadığını hissetmiştim zaten dr a gittim 4 cm lik kocaman bir kist olmuş maalesef bu ay doğum kontrol hapı verdi onu kullanacağım. Önümüzdeki ayda eşim burada olmayacak maalesef zorunlu ara vermiş oldum. Kısmet değimiş. Ben vazgeçiyorum artık....
Canım ya olsun hemen öle vazqeçiyorum deme bukadar çabalayıp üzülüp acı çektikten sonra mutlu sona az kalmışken pes edilirmi sen sakin ol illaki bi zaman vermiştir Büyük Allahım imtihanda edıo olabilir onun için vazgeçiyorum deme ara ver kendine zaman ayır ama pes etme o bebişler göbüşlere gelicek inşallah inan sadece ;)

canım ne alaka niye vazgeçiyorsun.eşin nasıl olsa gelecek geldikten sonra yine başlarsınız.hem bu 2 ayda dinlenirsin kafanı dinlersin niye pes ediyorsunki :(

Back
X