MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Yok canım bu ay ilaç almadım ben bir ay serephone kullandım iki yumurtam oldu 22 ml di Boyutları biri sağda biri solda çatlatmış iğnesi olmuştum herşey yolundaydı ama olmadı bu ay dinleniyorum önümüzde ki ay da kontrole gidersem ilaç kullanmak istemediğimi söylicem
hım anladım canım vakti zamanı varmış demek ki.. ilaç neden kullanmak istemiyosun , normalde yumurtlama problemin yok mu cnm yoksa yan etki mi yapıyo

Çok şükür yok yumurtlama problemim ilk hamileliğimde ilk ayda ikinci hamileliğimde miyom ameliyatı dan sonra ki ilk Korunmasız ayda hamile kaldım ama düşük oldu üç aydır da korunmuyoruz... Ben şöyle düşünüyorum eğer yumurtlama ile ilgili bir sıkıntı yoksaneden boşu boşuna hormon vereyim vücuduma ve gereğinden fazla depresyona girdim ve iğnenin etkisiyle bütün hamilelik belirtisi yaşadım bilemiyorum tabi belki de doktor farklı düşünür ama ben böyle düşünüyorum

Çok şükür yok yumurtlama problemim ilk hamileliğimde ilk ayda ikinci hamileliğimde miyom ameliyatı dan sonra ki ilk Korunmasız ayda hamile kaldım ama düşük oldu üç aydır da korunmuyoruz... Ben şöyle düşünüyorum eğer yumurtlama ile ilgili bir sıkıntı yoksaneden boşu boşuna hormon vereyim vücuduma ve gereğinden fazla depresyona girdim ve iğnenin etkisiyle bütün hamilelik belirtisi yaşadım bilemiyorum tabi belki de doktor farklı düşünür ama ben böyle düşünüyorum
haklısın canım ya bence de öyle..sonuçta bu ilaçlar yumurta oluşturup büyütmek için , sende problem yok ise doktor neden bunu veriyo ki.. hayırlısı hakkımızda ya. bende yumurtlama problemi ve gelişimi problemi var bu ilaçlar olumlu etki gösterdi ama olmadı3 aydır.. bakalım ya, hormonlar biraz dengesiz benm doktora regl 3. günü gittim bi de hormon tahlili yapabilir miyiz dedim bizde yok o benm işimi bana öğretme dedi tersledi dengesiz kadın ah ah.. Allah bu çektiğimz sıkıntıları karşılıksız bırakmasın.

haklısın canım ya bence de öyle..sonuçta bu ilaçlar yumurta oluşturup büyütmek için , sende problem yok ise doktor neden bunu veriyo ki.. hayırlısı hakkımızda ya. bende yumurtlama problemi ve gelişimi problemi var bu ilaçlar olumlu etki gösterdi ama olmadı3 aydır.. bakalım ya, hormonlar biraz dengesiz benm doktora regl 3. günü gittim bi de hormon tahlili yapabilir miyiz dedim bizde yok o benm işimi bana öğretme dedi tersledi dengesiz kadın ah ah.. Allah bu çektiğimz sıkıntıları karşılıksız bırakmasın.
Ne kadar Saçma ya doktorların bu havasını anlamıyorum hastan ne isterse onu yaparsın seni doktor yapan biz hastalarız çok yanlış yaklaşıyorlar hastalara ve bu mesleği Hakkı'yla yapanlara karşıda ön yargı oluşturmamıza sebep oluyorlar zor günler geçecek inşaallah.... Bu arada benim ikinci adetim gelecek nerdeyse ama senin ki bitmemiş geçen ay synı gün iğne olmuştuk...

Ne kadar Saçma ya doktorların bu havasını anlamıyorum hastan ne isterse onu yaparsın seni doktor yapan biz hastalarız çok yanlış yaklaşıyorlar hastalara ve bu mesleği Hakkı'yla yapanlara karşıda ön yargı oluşturmamıza sebep oluyorlar zor günler geçecek inşaallah.... Bu arada benim ikinci adetim gelecek nerdeyse ama senin ki bitmemiş geçen ay synı gün iğne olmuştuk...
evet canım ya işte bi problem var diyorum doktora da bu kadar uzun sürüyo diye ama bilgi vermiyo bu bu nedenden dolayı filan die.. kendi tahminmce yumurtalıklarım tembel cünkü pko da yok ..

günaydın herkese bu günü cuma hissetmek çok güzel ya yarın 1mayıs tatil

KELESM ne durumdasın adet belirtin var mı?Benim karnım ağrıyo,göğüslerim acıyo acaba ilaçlar erken mi getiriyo adeti.Benim ayın 6'sında filan olmam lazım.

KELESM ne durumdasın adet belirtin var mı?Benim karnım ağrıyo,göğüslerim acıyo acaba ilaçlar erken mi getiriyo adeti.Benim ayın 6'sında filan olmam lazım.
canım benım ıgneden sonra baya bı sol kasıgım agrıyordu su 2 gundur bıraz agrı kesıldı.ğöğüslerim ise yataktan kalktıgımda agrıyor ve bacaklarım agrıyor bı de bılmıyorum artık normal adet gunum 2 mayıstı ama gecen ay ufak bı hamılelık yasadıgımdan 3 gun gecıkmıstı 5 mayıs gıbı oluyor adet gunu

"kelesm, post: 40749569, member: 621645"]yok bıldıgım kadarıyla erken fılan getırmıyor adetı[/QUOTE]
Anladim canım valla benim karnım bayağı ağrıyo olacak gibi bilmiyorum daha da erken geçen ay 8'inde oldum 6'si gibi olurum diyodum eğer olursam ama şu an ağrim olması garip.Hiç klomen kullanıp erken adet olan var mi acaba arkadaşlar.

"kelesm, post: 40749569, member: 621645"]yok bıldıgım kadarıyla erken fılan getırmıyor adetı
Anladim canım valla benim karnım bayağı ağrıyo olacak gibi bilmiyorum daha da erken geçen ay 8'inde oldum 6'si gibi olurum diyodum eğer olursam ama şu an ağrim olması garip.Hiç klomen kullanıp erken adet olan var mi acaba arkadaşlar.[/QUOTE]
Canım ben qeçen ay kullandım erken olmadım tam zamanımda oldum ama adetten 1 hafta önce karın aqrım başlamıştı benimde ama inşallah seninki bebektendir...

her gün karar değiştiriyorum :) pazar yapmayı düşündüm önce bat bi gün geçmiş olacak. ama dr da 5 mayıs dedi diye 5 mayısı mı beklesem bilemedim? sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun :)))

normalde 6 mayıs yapmayı düşünüyorum ama bende adet olmadan 3 gun önce kahverengi lekelenme başlıyo o başlarsa zaten hiç yapmam birazda ona göre hareket edicem

normalde 6 mayıs yapmayı düşünüyorum ama bende adet olmadan 3 gun önce kahverengi lekelenme başlıyo o başlarsa zaten hiç yapmam birazda ona göre hareket edicem

of ya stersten ölecez ha. gün dak saat saymaktan helak olacaz. ben de o zaman beklesem mi 5 mayısa kadar. olmazsam tabi :)

Back
X