- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
ayyy gerçekten mi, sevindim canım senin adına hayırlı olsunnnnnnKızlar test Yaptım 22.09 çıktı :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy gerçekten mi, sevindim canım senin adına hayırlı olsunnnnnnKızlar test Yaptım 22.09 çıktı :)
Çok Sağol canım daha hayal gibi inşallah değerim HIZLA yükselir.ayyy gerçekten mi, sevindim canım senin adına hayırlı olsunnnnnn![]()
Canım hayırlı olsun hamileliğin inşaallah katlanarak artar değerin çok sevindim adet gününmüydü senin geçmişmiydiKızlar test Yaptım 22.09 çıktı :)
Yok canım adetim gelmedi bile daha 13 Mayıs bat :)Canım hayırlı olsun hamileliğin inşaallah katlanarak artar değerin çok sevindim adet gününmüydü senin geçmişmiydi
Oh ne güzel o zaman peki neden test yaptırmıştın şüphelendin mi yoksa çatlatma iğnesi yaptırmışmıydın hani 15 gün geçince iğnenin etkisi geçiyor ya... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah... Kim bilir şuan nasıl heyecanlısındır...Yok canım adetim gelmedi bile daha 13 Mayıs bat :)
Gözünaydın canım inşallah vardir bebiş benimde öleydi hemen qit kan ver canım...Göğüslerinde falan varmı acıma değişiklik canım...Kızlar günaydın erkenden güne başlayanlardanım malum ilk idrarla test yapmak için bu gün testim Düne göre daha koyu yani bakınca belli olmaya başladı Heyecanlı bekleyiş Sürüyor
çok sağol canım ya inşallah vardır kan vermemek için bir sebep kalmadı ama tereddütlüyüm yine göğüslerim acımıyor benim daha önceki hamileliklerimde de acımamıştı sonradan çıktı... çok heycanlandım sabahGözünaydın canım inşallah vardir bebiş benimde öleydi hemen qit kan ver canım...Göğüslerinde falan varmı acıma değişiklik canım...
Tereddüt etmeden qit ver canım deqerlerini takip etki neyin ne olduqunu anla bence... İnşallah canım Seni çok iyi anlıorum ikimizde bu ay hiçbirşey kullanmadık 4 gün var benimde adetime bilmıoprum ne olcak...çok sağol canım ya inşallah vardır kan vermemek için bir sebep kalmadı ama tereddütlüyüm yine göğüslerim acımıyor benim daha önceki hamileliklerimde de acımamıştı sonradan çıktı... çok heycanlandım sabah
Çok sevindim canım inşallah yükselir deqerlerin çokça :)Kızlar test Yaptım 22.09 çıktı :)
Inşaallah senin de olumlu olur canım ya inan çok korkuyorum negatif çıkacak diye kan verdim sonucu bekliyorum dua et bana stres yaptım kan verene kadar bişey yoktu ama şimdi çok heycanlandım bir saate belli olur inşaallahTereddüt etmeden qit ver canım deqerlerini takip etki neyin ne olduqunu anla bence... İnşallah canım Seni çok iyi anlıorum ikimizde bu ay hiçbirşey kullanmadık 4 gün var benimde adetime bilmıoprum ne olcak...
Canım tebrik edıorum inşallah deqerlerin artar çok çok...Kızlar kan verdim bu gün sonucu öğrendim 15 çıktı şuan ben hamile oluyorum ama daha çok yeni zaten testten de belliydi değil mi...:
Teşekkür ederim darısı başınıza inşaallah Cumartesi netleşir durumum diye umuyorum inşaallah ozaman hamileyim diyebilirimCanım tebrik edıorum inşallah deqerlerin artar çok çok...
ayyy canım yaa maşallah çok sevimdimmmm, inşallah da yükselir değerin , tebrik ediyorummmmmmmKızlar kan verdim bu gün sonucu öğrendim 15 çıktı şuan ben hamile oluyorum ama daha çok yeni zaten testten de belliydi değil mi...:
Teşekkür ederim canım darısı başına inşaallah yükselirse hamileyim diyebilirim haftaya netleşir inşaallahayyy canım yaa maşallah çok sevimdimmmm, inşallah da yükselir değerin , tebrik ediyorummmmmmm![]()
ayyyamin inşallah canım yaa.. iğne filan da yapmadığına göre onun etkisi filan oldu da diyemeyizzz hadi inşallah güzel olacak içime doğduTeşekkür ederim canım darısı başına inşaallah yükselirse hamileyim diyebilirim haftaya netleşir inşaallah
Ayyyyy Çok sevindim ins değerin katlanarak artar.Hadi hayirlisiKızlar kan verdim bu gün sonucu öğrendim 15 çıktı şuan ben hamile oluyorum ama daha çok yeni zaten testten de belliydi değil mi...:
Teşekkür ederim inşaallah artar canI'm ya Allah isteyen herkese nasip etsinAyyyyy Çok sevindim ins değerin katlanarak artar.Hadi hayirlisi
Evet canım zaten o yüzden kan vermeye gittim hiç bir şey kullanmadım ya içim rahat banada güzel Şeyler doğuyorayyyamin inşallah canım yaa.. iğne filan da yapmadığına göre onun etkisi filan oldu da diyemeyizzz hadi inşallah güzel olacak içime doğdu![]()