- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
İnşallah canım Allah qönlüne qöre versin inşallah...Teşekkür ederim darısı başınıza inşaallah Cumartesi netleşir durumum diye umuyorum inşaallah ozaman hamileyim diyebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım Allah qönlüne qöre versin inşallah...Teşekkür ederim darısı başınıza inşaallah Cumartesi netleşir durumum diye umuyorum inşaallah ozaman hamileyim diyebilirim
Günaydın canım o gün saymalar beklemeler canımıza okudu zaten artık benim hiçbirşey yapasım qelmıo..Amin canım inşallah..Günaydın kızlar offf canım çok sıkılıyo klomende 2. ayım.Bugün 3. gün pazar bitecek cuma doktora gidicem hep böyle gün saymaktan bıktım.Allah yüzümüze baksın inş.
Canım teşekkür ederim dün doktorum ilaçlara başlattı düşük ö nleyici iğne hergün yapılacakmış inan çok canımı Yaktı Pazartesi tekrar kan vericem inşaallah mercimeğim benimledir...
Günaydın canım. Doktorun henüz keseyi görmemiştir dimi? Ben dün kan testimi tekrarladım 122 oldu :)Canım teşekkür ederim dün doktorum ilaçlara başlattı düşük ö nleyici iğne hergün yapılacakmış inan çok canımı Yaktı Pazartesi tekrar kan vericem inşaallah mercimeğim benimledir...
Canım yok kese 1000 den sonra Görülüyor bu arada değerin kaç gün sonra 122 oldu çok sevindim senin adına ben yarın kan vericem inşaallah banada dua et nolurGünaydın canım. Doktorun henüz keseyi görmemiştir dimi? Ben dün kan testimi tekrarladım 122 oldu :)
Çarşamba 22 cuma 122 oldu canım. Haftaya cuma da doktor randevum var.Canım yok kese 1000 den sonra Görülüyor bu arada değerin kaç gün sonra 122 oldu çok sevindim senin adına ben yarın kan vericem inşaallah banada dua et nolur
Oh çok güzel artmış maşallah da sanki biraz fazla değil mi ama fazla olması iyi birşey Sak'ın yanlış anlama bende yarın gidiyorum inşaallah kan vermeye ama iki gündür pembe lekelenmeler var dua edin banada olur muÇarşamba 22 cuma 122 oldu canım. Haftaya cuma da doktor randevum var.
günaydın canım.öncelikle tebrik ederim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.hergün iğne kullandığını yazmışsın muhtemelen kan sulandırıcı clexane .ama lekelenmem var yazmışsın eğer kırmızıysa iğneyi kesmen gerek kahverengiyse devam edebiliyosun.başıma geldi bildiğim için uyarmak istedim.çünkü kanamayı tetikliyo.Oh çok güzel artmış maşallah da sanki biraz fazla değil mi ama fazla olması iyi birşey Sak'ın yanlış anlama bende yarın gidiyorum inşaallah kan vermeye ama iki gündür pembe lekelenmeler var dua edin banada olur mu
kırmızı değil canım pembe bile sayılmaz pudra gibi peçeteye silince geliyor çok çok silik bir renk zaten ben hamile olduğumu düşünmüyorum dün gece bütün hayallerim yıkıldı gebelik testi yaptım evde negatif çıktı o yüzden iğne ve ilaı kestim ama lekelnmem de yokgünaydın canım.öncelikle tebrik ederim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.hergün iğne kullandığını yazmışsın muhtemelen kan sulandırıcı clexane .ama lekelenmem var yazmışsın eğer kırmızıysa iğneyi kesmen gerek kahverengiyse devam edebiliyosun.başıma geldi bildiğim için uyarmak istedim.çünkü kanamayı tetikliyo.
morali yerlerde umudu tükenmiş diplerde sürünen biri olarak sana nasıl moral verebilirim bilmiyorum...hayırlısı olsun be canım ne diyeyim inşallah hamilesindir.ben dördüncü kaybımı yaşıyorum ve tükendiğimi hissediyorum.....kırmızı değil canım pembe bile sayılmaz pudra gibi peçeteye silince geliyor çok çok silik bir renk zaten ben hamile olduğumu düşünmüyorum dün gece bütün hayallerim yıkıldı gebelik testi yaptım evde negatif çıktı o yüzden iğne ve ilaı kestim ama lekelnmem de yok
Canım ne oldu senin bebek yokmuydu..morali yerlerde umudu tükenmiş diplerde sürünen biri olarak sana nasıl moral verebilirim bilmiyorum...hayırlısı olsun be canım ne diyeyim inşallah hamilesindir.ben dördüncü kaybımı yaşıyorum ve tükendiğimi hissediyorum.....
canım senin değerinde ki yükselme nasıldı rabbim sabır versin inan çok zor böyle olması hiç adet gecikmese heveslenmesek daha iyi olacağız... inan şuan hiçbirşey düşünemiyorummorali yerlerde umudu tükenmiş diplerde sürünen biri olarak sana nasıl moral verebilirim bilmiyorum...hayırlısı olsun be canım ne diyeyim inşallah hamilesindir.ben dördüncü kaybımı yaşıyorum ve tükendiğimi hissediyorum.....
vardı canım ama yine düşük...Canım ne oldu senin bebek yokmuydu..
vardı canım ama yine düşük...
çok haklısın canım.değer yükseliyodu ama sonra düşmeye başladı yine.9-15-21-68-622 ve 142-99... böyle canımcanım senin değerinde ki yükselme nasıldı rabbim sabır versin inan çok zor böyle olması hiç adet gecikmese heveslenmesek daha iyi olacağız... inan şuan hiçbirşey düşünemiyorum
sağol canım.ewet yaptırdım kan pıhtılaşması var iğnede kullandım ama sonuç yine bu...ne yapıcamı falan şaşırdım artık..Çok üzüldüm canım ya geçmiş olsun ne denir bilmıorumki
sen genetik bölümüne qidip kan pıhtılaşmas testi falan yaptırdınmı peki...
Çok zor canım ya Allah yardım etsin inan cok üzüldüm ben birtane bebek düşürdüm 6 ay oldu hala etkisindeyim inan senin halini düşünemıorum inşallah en kısa zamanda qelir bebeqinde sıkı sıkı tutunur sana...Bende yaptırdım genetikte bütün testleri 1,5 aydır çıkmasını beklıorum çıkmış 25 mayısta qidicem bakalım sonuçlara ne olmuş ne bitmiş inşallah yoktur bişey..Bide canım benim bı arkadaşım var ondada var pıhtılaşma o yumurtlama zamanında baslıo iqneleri vurmaya sen nasıl yapıosun...sağol canım.ewet yaptırdım kan pıhtılaşması var iğnede kullandım ama sonuç yine bu...ne yapıcamı falan şaşırdım artık..