- 12 Mart 2020
- 453
- 369
- 23
- Konu Sahibi Kelebekkk80
-
Reglin bitince mi gideceksin doktora femara neSelam kızlarrrryarın reglimin 3. Günü ve doktora gideceğim femara kullanmaya başlayacağım. Benim gibi olanlar gelin neler yapacağız neler olacak konuşalım
Merhaba femara yumurtaların büyüyüp gelişmesi için verilen bir ilaçmış adetimin üçüncü günü gelmemi söyledi doktorReglin bitince mi gideceksin doktora femara ne
Merhaba canm 2 kez klomen+çatlatma iğnesi denedik olmadı bu ay femara verdi yarın başlıyorum umarım işe yararSelam kızlarrrryarın reglimin 3. Günü ve doktora gideceğim femara kullanmaya başlayacağım. Benim gibi olanlar gelin neler yapacağız neler olacak konuşalım
Adetliykrn mi kullanicaksin bnde kullansam bisey olut muMerhaba femara yumurtaların büyüyüp gelişmesi için verilen bir ilaçmış adetimin üçüncü günü gelmemi söyledi doktor
Canım ins ise yarar ben daha öncede kullandım kimyasal gebelik geçirdim yarın tekrar baslicam kullanmaya. Baska neler yapsak ise yarar acaba. Pko var bendeMerhaba canm 2 kez klomen+çatlatma iğnesi denedik olmadı bu ay femara verdi yarın başlıyorum umarım işe yarar
Hayır canım doktor kontrol ediyor beş günde bir yoksa kullanamazsın kist filan varAdetliykrn mi kullanicaksin bnde kullansam bisey olut mu
Tam canm saolHayır canım doktor kontrol ediyor beş günde bir yoksa kullanamazsın kist filan var
İlaç kullanırken başka şeyler yapmamak lazım ters tepebilir. Yarın başlıyorm ben de hayırlısıylaCanım ins ise yarar ben daha öncede kullandım kimyasal gebelik geçirdim yarın tekrar baslicam kullanmaya. Baska neler yapsak ise yarar acaba. Pko var bende
Aynen günde iki kere dediİlaç kullanırken başka şeyler yapmamak lazım ters tepebilir. Yarın başlıyorm ben de hayırlısıylagünde 2 kez mi dedi sana
Merhaba bende bu ay femara kullanacağım. Ama aklıma takılan bir husus var doktorum reglin 5. Günü 2*1 femara kullanmamı söyledi sonraki 5 gün ilişki yasak sonrasında günaşırı birliktelik olacak dedi. Bu şekilde baktığımda 28 günlük bir regl döngüsü üzerinden çizdi hangi günler ne yapcağımı ama ben 24-26 günde bir regl oluyorum. Sizlere nasıl bir takvim verdi doktorunuz?Aynen günde iki kere dediben simdilik yürüyüş yapıyorum birkaç iyi gelen yiyeceği fazlaca yemeye calısıyorum
benim de lekelenme geldi. doktor kontrolw gittiğimde ağrı oldu mu ded kasıklarda yok pek olmadı dedim. aslında biz olsun isteriz ilaç ise yaradığını gösterir dedi. yumurtlamada oldu biraz benim o kadar .Kızlar femarayı adetin 4.günü kullanmaya başladım adetim normalde 5 gün sürer ama bittikten sonra kahverengi olarak leke tarzında 3 gün daha geldi böyle bi durum yaşayan var mı bide çok uyku yaptı bana ayrıca hiç kasık ağrısıda yaşamadım acaba diyorum etki etmedi mi ?
Peki gelişmişmiydi yumurtaların yinedebenim de lekelenme geldi. doktor kontrolw gittiğimde ağrı oldu mu ded kasıklarda yok pek olmadı dedim. aslında biz olsun isteriz ilaç ise yaradığını gösterir dedi. yumurtlamada oldu biraz benim o kadar .
Kontrole çağırmamışmıydı doktor canım söylemesi gerekirdikızlar ben de bı ay femara kullandım. adetin 3. günü 5 gün günde 1 şekilde.
döngümün 14. gününde solda 1 yumurta çatlamıştj. başka gelişen eden var mı yok mu bilmiyorum. bat 25 mart. çatlama olmadım.
gelişen başka yoktu canım bende belki de ondan demedi. bir tane gelişmişti işte ondan umudumuz olursa benim eşimde de biraz sorun var gerçi bakalım. kontrole öncesinde çağrmadı. 14. gün çağırmıştı.Kontrole çağırmamışmıydı doktor canım söylemesi gerekirdi
Anladım canım hayırlısı olsun umarım sonradan gelişen yumurtaların olmuştur ovulasyonla takip etseydin keşke anlardın ben 1 ay klomenle denedim 1 yumurtam oluştu çatladı gebelik oluşmadı bu ayda femara deneyelim dedi işte bakalım umudum pek yok ama hayırlısıgelişen başka yoktu canım bende belki de ondan demedi. bir tane gelişmişti işte ondan umudumuz olursa benim eşimde de biraz sorun var gerçi bakalım. kontrole öncesinde çağrmadı. 14. gün çağırmıştı.
Merhaba canım. Benim doktorum da reglimin ücüncü gününden baslattı. Adetin 11. Gününe kadar iliskiyi yasakladı. Bende bunu anlamadım. Çünkü önceki doktorum böyle bi sey yaptırmamıstı. O devamlı olarak iliski öneriyorduMerhaba bende bu ay femara kullanacağım. Ama aklıma takılan bir husus var doktorum reglin 5. Günü 2*1 femara kullanmamı söyledi sonraki 5 gün ilişki yasak sonrasında günaşırı birliktelik olacak dedi. Bu şekilde baktığımda 28 günlük bir regl döngüsü üzerinden çizdi hangi günler ne yapcağımı ama ben 24-26 günde bir regl oluyorum. Sizlere nasıl bir takvim verdi doktorunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?