Gebeliğe Hazırlık Mart ayı itibariyle femara kullanacaklar 🖐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım. Bende önceki tedavimde kasıklarımda ağrı olmuştu. Bu tedavimde şu an ikinci günümdeyim. Herhangi bir ağrı hissetmedim henüz. Doktorun sana şu tarihe kadar ilişki olmasın gibisinden bir şey dedi mi acaba?

Yok canım ilişki yasağı koymadı hiç duymamıştım böyle bişey niye yasakladı acaba erken yumurtlama olursa eğer spermler biriksin diye olabilir belki başkada bişey gelmedi aklıma

İnsallah bu ay ikimizinde olur canım kendimde de ekstradan seyler yapıyorum umarım faydasını görürüm
Amin inşallah kuzum Sen neler yapıyorsun ben bu ay bişey yapmadım 2 ay clife macun kullanmıştım bide bikaç gün incir kürü kullanmıştım kist oldu o yüzden bu ay ilaç kullanırken bişey kullanmayım dedim

Merhaba. Bende aranıza katılabilir miyim :) 28 şubatta regl olup adetin 4. günü günde 2 femara kullandım. Adetin 13. gününde 11 ve 14 mm iki yumurta vardı farklı yerlerde. 16. gün(yarın) tekrar kontrolüm var. Büyümüş olmalarını umut ediyorum. Kasım-Aralık anneleri olarak tekrar yazışabilmek isterim :)

inşallah canım ben de kullandım bu ay. 25 imde regl oldum üçüncü günümde 5 gün 1 tane olcak sekilde. benim ilk denemem. döngümün 15. gününde bi kere kontrole gittim soldan tek çatlamıştı. ama suan sağda çok ağrım var. sonradan gelişem yumurta olur mu bilemiyorum. bat 25 mart

Kızlarr bugün kontrolüm vardı femara dün bitmişti çok şükür 5 tane yumurtam oluşmuş en küçüğü 15 en büyüğü 18 mm doktor perşembe günü başlamam için ilaç verdi bebek olursa tutunması için o zamana kadar biraz daha büyür yumurtaların perşembe günü günaşırı 10 gün boyunca ilişki dedi bu ayy hepimize uğurlu gelsin rabbim hepimizi sevindirsin sağlıklı hayırlı minnoş evlatlar nasip etsin inşallah çok şükür bu günlerimize

Canım inşallah büyürler çok olmasının bi önemi yok tek olsun ama güzel olsun oda yeter

Selam kızlarrrr yarın reglimin 3. Günü ve doktora gideceğim femara kullanmaya başlayacağım. Benim gibi olanlar gelin neler yapacağız neler olacak konuşalım
Selamlar benim de femara ile yolculuğum bugün itibari ile başladı. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
1 tane oğlum var 8 aydır 2.yi düşünüyoruz ama pko dan dolayı olmadı maalesef. Her ay acaba acaba diye diye kendimi bitirdim.
Bugün doktoruma gittim ve femara başladık.
1.çocuğumda klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bu süreçte birbirimize destek olalım

Merhabalar ne güzel bir çocuğunuz olmuş insallah bizim birinci sizinde ikinci bebiş gelir. Tekrar neden klomen kullanmadınız? Doktorum bu ay femara yazdı bana ama olmazsa klomeni de demeyebiliriz dedi

Canım açıkçası kür tarzı bi şey yapmıyorum problem olmasın diye. Sadece hergün bir avuç ceviz iki tane kuru incir çeyrek avakado yemeye çalışıyorum. Bu yiyeceklerin iyi geldiğini duymuştum. Bir de aktif olmaya çalışıyorum yürüyüş gibi. Doktorum kafanı meşgul et demişti o yüzden film izliyorum kitap okuyorum zaten sabahları işe gidiyorum düşünmemeye çalışıyorum. Geceleri yatağa girince olumlama yapıyorum bende bir gün anne olacağım diye kendime tekrarlıyorum. YouTube da yumurtlama masajı görmüştüm onu yapıyorum aklıma geldikçe. Bütün bunlar işe yarar mı bilmiyorum ama en azından psikolojimi iyi tutar diye düşünüyorum

Merhaba büyümemis olsalar bile umudunuzu yitirmeyin bazen arkadan hızla büyüyen yumurtalar oluyormuş siz günlerinizi değerlendirin

Canım bu arada yumurtaların için baya sevindim insallah benimde o kadar çok yumurtam olur pek sanmıyorum ama daha önce ilacı kullandığımda zar zor bi tane büyümüstü. Doktorum çok inatçı demişti yumurtalıklarım için. Bu arada sana nasıl bir ilaç verdi canım ismi nedir

Evet bu yaptıkların gayet iyi canım sıkıntı yaratacağını sanmam illa ki işe yarar umarım kavuşursun mucizene, psikolojide çok etkili gerçekten bu yolda bende bu ay saldım artık herşey Allahtan hâyırlı bi zamanı var diyorum

Bende bu kadar beklemiyordum canım ilk femara denememdi ama şükür ki iyi etki göstermişler. Canım progestan yazdı bide estrofem bebeğin tutunmasını sağlar dedi rahmi kalınlaştırıyormuş hemde perşembe başlıcam onlarada hayırlısıyla.. Bende kendim hiç yumurtlama göremiyorum canım adetim 6 7 ay olmadığı oldu klomenle tek yumurtam olmuştu tutmadı bunla hayırlısı, herşeyin bi çaresi var canım illa ki oluşur iyi düşün 1 tane oluşsa bile yeter zamanı geldiyse eğer

Merhabalar ne güzel bir çocuğunuz olmuş insallah bizim birinci sizinde ikinci bebiş gelir. Tekrar neden klomen kullanmadınız? Doktorum bu ay femara yazdı bana ama olmazsa klomeni de demeyebiliriz dedi
Amin canım inşallah
Bilemiyorum ben klomen verir diye düşünmüştüm ama femera verdi. İlk kez kullanıcam femerayı ama epey etkili bir ilaçmış

Femara sende diz ağrısı yaptımı canım bacaklarım çok ağrıyor eklem ağrısı yaptı sanırım ve lekelenme vardı hala devam ediyor oda doktora lekelenmeyi söyledim olabilir dedi ama şimdide bacaklarım çok ağrıyor ilaçlarda bi yeri yaparken bi yeri bozuyor ya

Hayır canım bende ağrı yapmadı ama brnde de daha önce çatlatma iğnesi ağrı yapmıştı öyle ki kıpırdayamıyordum yerimden şu an hiç kullanmak istemiyorum ama doktor da ya çatlamazsa diyor ne yapıcam bilemiyorum
Bu arada bende senin gibiyim ilaç içmeden regli olamadığım zamanlar var 5 ay gibi filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…