Gebeliğe Hazırlık Mart ayı itibariyle femara kullanacaklar 🖐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, bende bu ay femara deyilde klomene basladim ilk kez bugun sonuncuyu icicem. Yarin doktora gidecem bakalim. Bana bazi doktorlar rahmin kucuk cocugun olamaz dediler bu doktor biraz daha umutlu konustu hayirlisi bakalimm

Merhaba, bende bu ay femara deyilde klomene basladim ilk kez bugun sonuncuyu icicem. Yarin doktora gidecem bakalim. Bana bazi doktorlar rahmin kucuk cocugun olamaz dediler bu doktor biraz daha umutlu konustu hayirlisi bakalimm
Merhaba, üniversitedeyken gittiğim bir doktor banada öyle söylemişti. Evlendikten sonra gittiğim doktorlar da hayır normal dediler. Belki yaştan kaynaklanan bir şeydir

Selamlar arkadaşlar nasılsınız? 13. günde 11 ve 14 mm iki yumurtam vardı bugün (17.gün) kontrole gittim tek yumurtam var 20,4 mm çatlatma iğnesi olacağım :) Sonucun olumlu olduğunu da paylaşabilmek umuduyla :)

Bi yandan çatlatma iğnesi iyi canım çatladığına emin oluyorsun en azından onunda yan etkileri olduğunu duymuştum evet kist falan olmaz en azından geçen ay bende kist oluşmuştu ona rağmen bu ay sorduğumda kendi çatlar vermicem dedi nasıl emin bilmiyorum 5 yumurta çatlamazsa boşa gidecek bi daha kontrolede çağırmadı adet olmazsan gel dedi içim rahat değil bi yandan ama hayırlısı artık

Canım çok güzel büyümüş gözünaydı umarım güzel sonuçlar alırsın senle yakın zamanda öğrenicez bebiş varsa günlerimiz yakın

canım benim de 15. gün solda twk yumurta kendiliğinden çatlamıştı. ben de beklemedeyim suan inşallah olumlu olur

Belki çoğul gebelik olmasın diye vermemiştir iğne canım. Çünkü beş yumurtanın da çatlayıp döllenme ihtimali var iğne sayesinde

Merhaba canım yumurtan çok güzel büyümüs hayırlı olsun insallah kaliteli bir yumurta olmuştur hemen döllenir sağlıkla tutunur olmazsa da moral bozmak yok calısmalara devammmm güzel haberlerini bekliyorum

Belki çoğul gebelik olmasın diye vermemiştir iğne canım. Çünkü beş yumurtanın da çatlayıp döllenme ihtimali var iğne sayesinde
Olabilir canım bakalım bekleyip görücez artık senin kontrolün ne zaman

Benim bugün ilacımda 4. Günüm. Doktorum cumartesi gel dedi reglinin 11. Gününde. Hiç kasık ağrımda olusmadı ins bi tane de olsa büyümüştür
Benimde kasık ağrım olmamıştı hiç ona güvenme kişiden kişiye değişiyor bu durum kiminin ağrısı oluyor oluşuyor kiminin olmadan hayırlı haberlerini bekliyorum canım inşallah

Merhaba canım yumurtan çok güzel büyümüs hayırlı olsun insallah kaliteli bir yumurta olmuştur hemen döllenir sağlıkla tutunur olmazsa da moral bozmak yok calısmalara devammmm güzel haberlerini bekliyorum
Genel olarak heyecanlı ama rahatım sanki. Umarım hepimiz mucizeye sağlıkla kavuşuruz :)

kaçıncı günündesin şu anda. Birlikte kasım-aralık annesi olalım :)
Ya inşallah canım o kadar çok isterim ki ağzından bal damlıyor Adetin 10.günü bugün canım tahminen yarın ya da perşembe falan çatlar Allahın izniyle yarın çatlarsa ilk günüm olur yani 14 gün sonrada belli olur sonuç sen bugün mü iğneni oldun seninde 36 saate çatlar öyleyse yani adet zamanımız 1 i 2 si falan oluyor Nisanın inşallah olmayızz Nisan 2 de doğum günüm

Merhaba, üniversitedeyken gittiğim bir doktor banada öyle söylemişti. Evlendikten sonra gittiğim doktorlar da hayır normal dediler. Belki yaştan kaynaklanan bir şeydir
Ultason kagidinda olcunun yanina yazilan normal olculer olurya benimki kucuktu. Ama yeni doktorum cokta onemsemedi bu dyrumu. Eski doktorlarin tedavisi hic bir ise yaramamakla kalmadi daha cok kuculdu olculer. Simdi klomen denedim bakalim nolucak

Ultason kagidinda olcunun yanina yazilan normal olculer olurya benimki kucuktu. Ama yeni doktorum cokta onemsemedi bu dyrumu. Eski doktorlarin tedavisi hic bir ise yaramamakla kalmadi daha cok kuculdu olculer. Simdi klomen denedim bakalim nolucak
Hiç canını sıkma Rabbim istedikten sonra hiçbir şey imkansız değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…