- 12 Mart 2020
- 453
- 369
- 23
- Konu Sahibi Kelebekkk80
-
Hayırlısı olsun canım insallah hemen sonuç alırsınAmin canım inşallah
Bilemiyorum ben klomen verir diye düşünmüştüm ama femera verdi. İlk kez kullanıcam femerayı ama epey etkili bir ilaçmış
Amin canım inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.Hayırlısı olsun canım insallah hemen sonuç alırsın
Bende femara kullanıyorum altı ay öncede kullanmıştım kimyasal düşük yaşadım şimdi tekrar başladım ilacaAmin canım inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.
Sen de mi femara kullanıyorsun
Merhaba, üniversitedeyken gittiğim bir doktor banada öyle söylemişti. Evlendikten sonra gittiğim doktorlar da hayır normal dediler. Belki yaştan kaynaklanan bir şeydirMerhaba, bende bu ay femara deyilde klomene basladim ilk kez bugun sonuncuyu icicem. Yarin doktora gidecem bakalim. Bana bazi doktorlar rahmin kucuk cocugun olamaz dediler bu doktor biraz daha umutlu konustu hayirlisi bakalimm
Bi yandan çatlatma iğnesi iyi canım çatladığına emin oluyorsun en azından onunda yan etkileri olduğunu duymuştum evet kist falan olmaz en azından geçen ay bende kist oluşmuştu ona rağmen bu ay sorduğumda kendi çatlar vermicem dedi nasıl emin bilmiyorum 5 yumurta çatlamazsa boşa gidecek bi daha kontrolede çağırmadı adet olmazsan gel dedi içim rahat değil bi yandan ama hayırlısı artıkHayır canım bende ağrı yapmadı ama brnde de daha önce çatlatma iğnesi ağrı yapmıştı öyle ki kıpırdayamıyordum yerimden şu an hiç kullanmak istemiyorum ama doktor da ya çatlamazsa diyor ne yapıcam bilemiyorum
Bu arada bende senin gibiyim ilaç içmeden regli olamadığım zamanlar var 5 ay gibi filan
Canım çok güzel büyümüş gözünaydı umarım güzel sonuçlar alırsın senle yakın zamanda öğrenicez bebiş varsa günlerimiz yakınSelamlar arkadaşlar nasılsınız? 13. günde 11 ve 14 mm iki yumurtam vardı bugün (17.gün) kontrole gittim tek yumurtam var 20,4 mm çatlatma iğnesi olacağım :) Sonucun olumlu olduğunu da paylaşabilmek umuduyla :)
canım benim de 15. gün solda twk yumurta kendiliğinden çatlamıştı. ben de beklemedeyim suan inşallah olumlu olurSelamlar arkadaşlar nasılsınız? 13. günde 11 ve 14 mm iki yumurtam vardı bugün (17.gün) kontrole gittim tek yumurtam var 20,4 mm çatlatma iğnesi olacağım :) Sonucun olumlu olduğunu da paylaşabilmek umuduyla :)
Belki çoğul gebelik olmasın diye vermemiştir iğne canım. Çünkü beş yumurtanın da çatlayıp döllenme ihtimali var iğne sayesindeBi yandan çatlatma iğnesi iyi canım çatladığına emin oluyorsun en azından onunda yan etkileri olduğunu duymuştum evet kist falan olmaz en azından geçen ay bende kist oluşmuştu ona rağmen bu ay sorduğumda kendi çatlar vermicem dedi nasıl emin bilmiyorum 5 yumurta çatlamazsa boşa gidecek bi daha kontrolede çağırmadı adet olmazsan gel dedi içim rahat değil bi yandan ama hayırlısı artık
Merhaba canım yumurtan çok güzel büyümüs hayırlı olsun insallah kaliteli bir yumurta olmuştur hemen döllenir sağlıkla tutunurSelamlar arkadaşlar nasılsınız? 13. günde 11 ve 14 mm iki yumurtam vardı bugün (17.gün) kontrole gittim tek yumurtam var 20,4 mm çatlatma iğnesi olacağım :) Sonucun olumlu olduğunu da paylaşabilmek umuduyla :)
Olabilir canım bakalım bekleyip görücez artık senin kontrolün ne zamanBelki çoğul gebelik olmasın diye vermemiştir iğne canım. Çünkü beş yumurtanın da çatlayıp döllenme ihtimali var iğne sayesinde
Benim bugün ilacımda 4. Günüm. Doktorum cumartesi gel dedi reglinin 11. Gününde. Hiç kasık ağrımda olusmadı ins bi tane de olsa büyümüştürOlabilir canım bakalım bekleyip görücez artık senin kontrolün ne zaman
Benimde kasık ağrım olmamıştı hiç ona güvenme kişiden kişiye değişiyor bu durum kiminin ağrısı oluyor oluşuyor kiminin olmadan hayırlı haberlerini bekliyorum canım inşallahBenim bugün ilacımda 4. Günüm. Doktorum cumartesi gel dedi reglinin 11. Gününde. Hiç kasık ağrımda olusmadı ins bi tane de olsa büyümüştür
İnşallah arkadaşım :)canım benim de 15. gün solda twk yumurta kendiliğinden çatlamıştı. ben de beklemedeyim suan inşallah olumlu olur
Genel olarak heyecanlı ama rahatım sanki. Umarım hepimiz mucizeye sağlıkla kavuşuruz :)Merhaba canım yumurtan çok güzel büyümüs hayırlı olsun insallah kaliteli bir yumurta olmuştur hemen döllenir sağlıkla tutunurolmazsa da moral bozmak yok calısmalara devammmm güzel haberlerini bekliyorum
kaçıncı günündesin şu anda. Birlikte kasım-aralık annesi olalım :)Canım çok güzel büyümüş gözünaydı umarım güzel sonuçlar alırsın senle yakın zamanda öğrenicez bebiş varsa günlerimiz yakın
Ya inşallah canım o kadar çok isterim ki ağzından bal damlıyorkaçıncı günündesin şu anda. Birlikte kasım-aralık annesi olalım :)
Ultason kagidinda olcunun yanina yazilan normal olculer olurya benimki kucuktu. Ama yeni doktorum cokta onemsemedi bu dyrumu. Eski doktorlarin tedavisi hic bir ise yaramamakla kalmadi daha cok kuculdu olculer. Simdi klomen denedim bakalim nolucakMerhaba, üniversitedeyken gittiğim bir doktor banada öyle söylemişti. Evlendikten sonra gittiğim doktorlar da hayır normal dediler. Belki yaştan kaynaklanan bir şeydir
Hiç canını sıkma Rabbim istedikten sonra hiçbir şey imkansız değilUltason kagidinda olcunun yanina yazilan normal olculer olurya benimki kucuktu. Ama yeni doktorum cokta onemsemedi bu dyrumu. Eski doktorlarin tedavisi hic bir ise yaramamakla kalmadi daha cok kuculdu olculer. Simdi klomen denedim bakalim nolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?