Gebeliğe Hazırlık Mart ayı itibariyle femara kullanacaklar 🖐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu sefer dahaa sakin kalmaya çalışacağım ben çok kafama takıyorum ondan olmuyor. İlişkiye girerken bile eşim de diyordu böyle çocuk mu yapılır diye
Cevizi ben de yiyeceğim bu sefer
İnşallah bu ay olur Allahın izniyle...

Canım aynen seni anlıyorum Ağustos’ta tedavi gördüğümde bende o kadar kafama takıyordum ki durup durup ağlıyordum hatta. Bunda biraz da kendimi hazırlamışım sanırım. Hatta eşime ilk defa ilişki sırasında aklıma gelmedi bebek dedim. Doktorun yazdığı ilişki takviminde arkadaşlarımız gelmişti hatta böyle arada derede oldu olanlar şöyle söyleyeym canım sabah namazına kalkmıştım eşimi uyandırdım öyle olmuştu çünkü vaktimiz yoktu gece resmen sonra öğrendim ki sabah saatlernde spermler daha hareketli oluyomuş. Tabi bunlar hep vesile Rabbim istemedikten sonra ne yaparsan yap olmuyor. Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin o yüzden
Canım zeytinyağında incir hem erkeğe hem kadına çok iyi geliyormuş. Yumurtanın kaliteli olması için yedim ben. Eşimin bi problemi yok çok şükür ama yinede daha da kaliteli spermleri olsun diye geceden zeytinyağına dört tane inciri dilimleyip bıraktık. Sabahları aç karnına yedik üstüne su içtk. Yarım saat hiçbir şey yemedik ondan sonra. Bu saraçoğlunun bir kürü canım bu arada. Ama şunu söyleyeyim bu kürü yapcaksan progesteron hormonun yüksek olmicakmış daha da yükseliyomuş yoksa.

Merhabalar kızlar.
Bugün doktora gittim 1 tane 20 mm yumurtam oluşmuş. Ovitrelle verdi ve sabah vurun dedi. Ayrıca duphaston verdi ve cuma günü başla dedi.
Duphaston kullanan var mı neden verdi anlamadım

Merhabalar kızlar.
Bugün doktora gittim 1 tane 20 mm yumurtam oluşmuş. Ovitrelle verdi ve sabah vurun dedi. Ayrıca duphaston verdi ve cuma günü başla dedi.
Duphaston kullanan var mı neden verdi anlamadım
Canım duphaston rahim kalinlassin bebek daha iyi tutanabilsin diye veriliyor sanırım. Bana da onun progestan olanını vermişti
Hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah

Canım duphaston rahim kalinlassin bebek daha iyi tutanabilsin diye veriliyor sanırım. Bana da onun progestan olanını vermişti
Hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
İnşallah canım benim teşekkür ederim.
Oruç tutmamı istemiyor eşim bu süreçte ben de tutmak istiyorum napıcam bilemedim
Senin hamilelik nasıl gidiyor

İnşallah canım benim teşekkür ederim.
Oruç tutmamı istemiyor eşim bu süreçte ben de tutmak istiyorum napıcam bilemedim
Senin hamilelik nasıl gidiyor
İyi cok şükür canim kesesini gördük kalbini dinlemeyi bekliyorum hayirlisiyla duyarım insallah
Canim kendini en iyi sen bilirsin doktorunla konuş olmadı, zarari olacağını sanmıyorum iftarla sahur arasi güzel beslenir suyunu filan içersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…