- 22 Temmuz 2019
- 1.631
- 1.077
- 53
- Konu Sahibi Kelebekkk80
-
Çok şükür biliyodum been darısı bizlerin başına artık rabbim sağlıcakla kucagina almayı nasip etsin inşallah canımMerhaba kızlar valla beni gaza getirdiniz kan verdim sonuç 100.44 çıktı çok şükürdoktorum cumartesi de kan ver artarsa sağlıklı gebelik deriz dedi benim için dua edin kızlar Rabbim isteyen herkese versin inşallahhhhhhhh
Aynen ya sen bana sarı akıntıyı anlattığında gerçekten yüreğime su serpmiştin Allah razı olsun vallahiYaa sarı akıntı şükürler olsun bizi doğru çıkardı yanıltmadı hadi gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbize de bol bol dua et olur mu
Çok sağol canım benim amin inşallah Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşallah bol bol dua edeceğimÇok şükür biliyodum been darısı bizlerin başına artık rabbim sağlıcakla kucagina almayı nasip etsin inşallah canım
Benim beklemedeki 5.günüm sadece sağ tarafımda bir batma var ama umudum nedense yok bu ay içinAynen ya sen bana sarı akıntıyı anlattığında gerçekten yüreğime su serpmiştin Allah razı olsun vallahietmez miyim canım hiç Rabbim hemencecik size de nasip etsin inşallah
Amin inşallahÇok sağol canım benim amin inşallah Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşallah bol bol dua edeceğim
Bugün benim iğne günü dahil 12.günüm yapsam çıkarmıydı acabaÇok sağol canım benim amin inşallah Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşallah bol bol dua edeceğim
Hiç olumsuz düşünme canım inşallah hayırlısıyla olurBenim beklemedeki 5.günüm sadece sağ tarafımda bir batma var ama umudum nedense yok bu ay içinyeterki Rabbim sağlıkla hayırlı zamanda versin inşallah sende sağ salim kucağına al
Canım bilmiyorum ki erken döllenmeyse çıkar belki. Ben 14.-15. Günlerde yapmıştımBugün benim iğne günü dahil 12.günüm yapsam çıkarmıydı acaba
İğne günü dahil miCanım bilmiyorum ki erken döllenmeyse çıkar belki. Ben 14.-15. Günlerde yapmıştım
Aynen iğne günü de dahil canımİğne günü dahil mi
Aynen sende bol bol su iç çok önemli benim doktorum en az 3 lt dedi enfeksiyon dan korumak için ve sağlıklı plesanta için birde kanama vs yoksa hızlı ve çok değil ama az az yürü hareket kanda oksijen arttırıp kanın pıhtılaşma oranını azaltıyormuş böylece bebeğe kan rahat gidiyormuşHiç olumsuz düşünme canım inşallah hayırlısıyla olurçok oyalamaya çalış kendini zaman geçmiyor yoksa vallahi ben film izliyorum sürekli kitap okuyorum yoksa düşünmekten insan kötüyü çağırıyor en son
Ay çok sağol canım bunları uygulamaya başlayacağım hemen. Suyu arttırmam lazımmış. Hareket kısmı tamam öğretmenim zaten benAynen sende bol bol su iç çok önemli benim doktorum en az 3 lt dedi enfeksiyon dan korumak için ve sağlıklı plesanta için birde kanama vs yoksa hızlı ve çok değil ama az az yürü hareket kanda oksijen arttırıp kanın pıhtılaşma oranını azaltıyormuş böylece bebeğe kan rahat gidiyormuş
Kesinlikle dikkat et valla yeterki sağlıkla ilerlesin ne geril ne tedbiri elden bırakAy çok sağol canım bunları uygulamaya başlayacağım hemen. Suyu arttırmam lazımmış. Hareket kısmı tamam öğretmenim zaten ben
İnşallah canım içimde bi korku var onu atamıyorum amaKesinlikle dikkat et valla yeterki sağlıkla ilerlesin ne geril ne tedbiri elden bırak
Canım ya ben sabah işe gitmeden test yapıp gitmiştim eve gelince baktım çok çok hafif çizgi vardı.Ay çok sağol canım bunları uygulamaya başlayacağım hemen. Suyu arttırmam lazımmış. Hareket kısmı tamam öğretmenim zaten ben
Anladım canım peki belirtilerin varmıydı kusura bakma çok soru soruyorum ama merak ettiğim belki bendede oluyordur farkında değilimdir diyeAynen iğne günü de dahil canım
Fotoğrafını atma şansın var mı canımCanım ya ben sabah işe gitmeden test yapıp gitmiştim eve gelince baktım çok çok hafif çizgi vardı.
Neyse erken gebelik testim vardı onu yaptım 2 3 dk bekledim bişey çıkmadı.
2 saat sonra baktığımda bariz gözlr görülür açık pembe ince çizgi gördüm. Eşime gösterdim o da gördü.
Komşuma gösterdim o da bariz gördü.
Kuruma çizgisi oluyor mu erken gebelik testinde oluyorsa 2 gün önce yaptığım erken gebelik testinde bembeyaz çıkmıştı kuruma çizgisi bile yoktu.
Bu neydi şimdi
Yok canım ne kusuruAnladım canım peki belirtilerin varmıydı kusura bakma çok soru soruyorum ama merak ettiğim belki bendede oluyordur farkında değilimdir diye
Gün içinde atabilirim canım. Aynı senin ilk yaptığın test gibiydi.Fotoğrafını atma şansın var mı canım
Allah AllahGün içinde atabilirim canım. Aynı senin ilk yaptığın test gibiydi.
Sabah kaset test yaptım bişey çıkmadı
Testler oyun oynuyor benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?