Gebeliğe Hazırlık Mart ayı itibariyle femara kullanacaklar 🖐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür biliyodum been darısı bizlerin başına artık rabbim sağlıcakla kucagina almayı nasip etsin inşallah canım

Yaa sarı akıntı şükürler olsun bizi doğru çıkardı yanıltmadı hadi gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de bol bol dua et olur mu
Aynen ya sen bana sarı akıntıyı anlattığında gerçekten yüreğime su serpmiştin Allah razı olsun vallahi etmez miyim canım hiç Rabbim hemencecik size de nasip etsin inşallah

Aynen ya sen bana sarı akıntıyı anlattığında gerçekten yüreğime su serpmiştin Allah razı olsun vallahi etmez miyim canım hiç Rabbim hemencecik size de nasip etsin inşallah
Benim beklemedeki 5.günüm sadece sağ tarafımda bir batma var ama umudum nedense yok bu ay içinyeterki Rabbim sağlıkla hayırlı zamanda versin inşallah sende sağ salim kucağına al

Benim beklemedeki 5.günüm sadece sağ tarafımda bir batma var ama umudum nedense yok bu ay içinyeterki Rabbim sağlıkla hayırlı zamanda versin inşallah sende sağ salim kucağına al
Hiç olumsuz düşünme canım inşallah hayırlısıyla olur çok oyalamaya çalış kendini zaman geçmiyor yoksa vallahi ben film izliyorum sürekli kitap okuyorum yoksa düşünmekten insan kötüyü çağırıyor en son

Aynen sende bol bol su iç çok önemli benim doktorum en az 3 lt dedi enfeksiyon dan korumak için ve sağlıklı plesanta için birde kanama vs yoksa hızlı ve çok değil ama az az yürü hareket kanda oksijen arttırıp kanın pıhtılaşma oranını azaltıyormuş böylece bebeğe kan rahat gidiyormuş

Ay çok sağol canım bunları uygulamaya başlayacağım hemen. Suyu arttırmam lazımmış. Hareket kısmı tamam öğretmenim zaten ben

Ay çok sağol canım bunları uygulamaya başlayacağım hemen. Suyu arttırmam lazımmış. Hareket kısmı tamam öğretmenim zaten ben
Kesinlikle dikkat et valla yeterki sağlıkla ilerlesin ne geril ne tedbiri elden bırak

Canım ya ben sabah işe gitmeden test yapıp gitmiştim eve gelince baktım çok çok hafif çizgi vardı.
Neyse erken gebelik testim vardı onu yaptım 2 3 dk bekledim bişey çıkmadı.
2 saat sonra baktığımda bariz gözlr görülür açık pembe ince çizgi gördüm. Eşime gösterdim o da gördü.
Komşuma gösterdim o da bariz gördü.
Kuruma çizgisi oluyor mu erken gebelik testinde oluyorsa 2 gün önce yaptığım erken gebelik testinde bembeyaz çıkmıştı kuruma çizgisi bile yoktu.
Bu neydi şimdi

Fotoğrafını atma şansın var mı canım

Anladım canım peki belirtilerin varmıydı kusura bakma çok soru soruyorum ama merak ettiğim belki bendede oluyordur farkında değilimdir diye
Yok canım ne kusuru İğne vurulduktan iki gün sonraya kadar şeffaf uzayan akıntım geldi. Ardından o kesildi sarı sümüksü bi akıntı başladı. İğnenin 11. Gününe kadar başka hiçbir belirtim olmadı. 11. Günü uyurken bi acıyla uyandım sanki rahmime biri iğne batırıyordu ama dayanılmayacak bir acı değildi. O gün ve ertesi gün belime ve karnıma iki saniye kadar süren sancılar girdi. İğnenin 14. Günü bu belirtiler de bitti. Şu an çok hafif göğsümde sertlik var. Başka hiçbir şeyim yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…