- 18 Aralık 2020
- 229
- 48
- 13
- 30
- Konu Sahibi Kelebekkk80
-
Evet canım. Artık adeti bekleyeceğim. Hem pazartesi doktora gideceğim zaten. O güne kadar adet olmazsam kann testi yapacak doktorumAllah Allahadet günün 14üydü dimi canım sen en iyisi biraz daha bekle kan ver
Hadi biraz daha sabır canım. Bolca dua edelimEvet canım. Artık adeti bekleyeceğim. Hem pazartesi doktora gideceğim zaten. O güne kadar adet olmazsam kann testi yapacak doktorum
Anladım canım bugün iğnenin 13.günü tertemiz bir negatifi gördüm daha bundan sonra değişmez zaten nasip değilmişYok canım ne kusuruİğne vurulduktan iki gün sonraya kadar şeffaf uzayan akıntım geldi. Ardından o kesildi sarı sümüksü bi akıntı başladı. İğnenin 11. Gününe kadar başka hiçbir belirtim olmadı. 11. Günü uyurken bi acıyla uyandım sanki rahmime biri iğne batırıyordu ama dayanılmayacak bir acı değildi. O gün ve ertesi gün belime ve karnıma iki saniye kadar süren sancılar girdi. İğnenin 14. Günü bu belirtiler de bitti. Şu an çok hafif göğsümde sertlik var. Başka hiçbir şeyim yok canım
Hayırlısı olsun canım öteki ay çalışmalara devam inşallahAnladım canım bugün iğnenin 13.günü tertemiz bir negatifi gördüm daha bundan sonra değişmez zaten nasip değilmiş
İnşAllahHayırlısı olsun canım öteki ay çalışmalara devam inşallah
Adetine kaç gün var canımİnşAllah
5 gün var canımAdetine kaç gün var canım
Benim de aynı canım 5 gün5 gün var canım
Herhangi bir belirtin falan var mıBenim de aynı canım 5 gün
Zamanın ilerlemesini hemen geçmesini istemem normalde. Ama bu sefer elimde bir değnek olsun ve hemen ileri sarayım istiyorumKızlar beş gün uzun bi zaman kendinizi üzmeyin benim iki gün kala belli oldu
Valla belirti olarak sayabileceğim kayda değer bişey yok 2 gündür bel ağrısı var başkada bişeyim yok yavrum yaHerhangi bir belirtin falan var mı
5 gün kala yapmışmıydın hiçKızlar beş gün uzun bi zaman kendinizi üzmeyin benim iki gün kala belli oldu
Hayır canım yapmadım testlerimi eklemiştim bi daha ekleyeyim üstüne yazdım zamanlarını5 gün kala yapmışmıydın hiç
Hmm bende erken gebelik testi yapmıştımHayır canım yapmadım testlerimi eklemiştim bi daha ekleyeyim üstüne yazdım zamanlarını
Günaydın canımK Kelebekkk80 canım günaydın ne durumdasın nasıl gidiyor hamilelik
Benim bugün 3.günü adetimin sabah doktora gittim 2.kez femaraya başladık hayırlısıyla
İnciri ne için yediniz canımGünaydın canımçok şükür yolunda her şey simdilik. İki kere kan verdim birincisinde beta 100 çıktı ikincisinde 287 çıktı. Artık görmek için beklemedeyim inşallah sağılacakla görürüm kalbini duyarım
Senin içinde hayırlı olsun canım internette okumuştum genelde ikinci kullanım daha etkili oluyormuş
Bu sefer çok düşünmemeye çalış ben biraz işte yoğundum ilişkiden sonra uyuyakalıyordum hemen inanbu yoğunluğun olumlu etkisi olduğunu düşünüyorum
Canım ben bir de üçüncü günümüzden itibaren eşimle zeytinyağında beklemiş incir yedik her sabah aç karnına iki tane. Ve çokça ceviz yedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?