Gebeliğe Hazırlık Mart ayı itibariyle femara kullanacaklar 🖐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım bugün iğnenin 13.günü tertemiz bir negatifi gördüm daha bundan sonra değişmez zaten nasip değilmiş

kızlar femara kullanırken ishal yada mide bulantısı aşırı bağırsak hareketi yaşayanınız var mı ?

Günaydın kızlar ben bugün sabah adet oldum. İğnenin 19. Günü....Hayatımda ilk defa 25 günde adet oldum. Kahverengi vs kırmızı karışık geliyor sanırım iğnenin etkisinden. Pazartesi doktora gideceğim tekrardan femara ve ovitrelle deneyeceğiz. Ama ramazan da giriyor araya acaba femara kullanmam orucu etkiler mi. Ya da iğne vurulduğumda...
Bir rahatladım. Çnkü belirsizlik çok kötüydü. Her belirtiyi acaba hamile miyim diyordum.
Artık bu aya inşallah.

K Kelebekkk80 canım günaydın ne durumdasın nasıl gidiyor hamilelik
Benim bugün 3.günü adetimin sabah doktora gittim 2.kez femaraya başladık hayırlısıyla
Günaydın canım çok şükür yolunda her şey simdilik. İki kere kan verdim birincisinde beta 100 çıktı ikincisinde 287 çıktı. Artık görmek için beklemedeyim inşallah sağılacakla görürüm kalbini duyarım
Senin içinde hayırlı olsun canım internette okumuştum genelde ikinci kullanım daha etkili oluyormuş
Bu sefer çok düşünmemeye çalış ben biraz işte yoğundum ilişkiden sonra uyuyakalıyordum hemen inan bu yoğunluğun olumlu etkisi olduğunu düşünüyorum
Canım ben bir de üçüncü günümüzden itibaren eşimle zeytinyağında beklemiş incir yedik her sabah aç karnına iki tane. Ve çokça ceviz yedik

İnciri ne için yediniz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…