Mart ayı tüp bebek düsünenler

Merhabalar kizlar benim embriyolarin durumu belli oldu 5. Gun embriyosu orta kalitede 2 embriyom kaldi. Donduruldu hakkimizda hayirlisi olsun kizlar durum böyle. Benim gibi olupta gebelik elde eden varmi
Canim ptesi 5.gunmu 3.gun embriyosu transferi olacaksin. Belirtilerini yaz bana cunku bende sabah olacagim

Kan sulandırıcı niye verdi

Canım benim moral oldun bana İnşallah güzel olur da tamamını kaybetmem Sen de inşallah hayırlısıyla pozitif haberini alırsın

Canım sakın üzülme bak kaliteli 1 embriyo bile yeterli. Benm de 18 yumurta toplanmıstı ama doktor 1 tane embriyo koyacak. Tutarsa tutacak sakın üzülme psikolojini moralini yüksek tut
Canım ne tatlısın açıkçası canım sıkılmıştı ama mesajlarınızı görünce biraz rahatladım bir de herhalde hormonlardan dolayı gülerken oynarken birden sinirim bozuluyor ağlama moduna giriyorum komedi gibi yaa. Göğüslerim o kadar çok ağrıyor ki bir de bu çıktı başımayarın olsa da haber alsam diyorum ama sonra da duyacaklarımdan korkuyorum şaşırmış vaziyetteyim

Aaaa hemen transfer mi olacak ama biz aynı zamanda olacaktık olmadı şimdi doktorunuza söyleyin Simin beklesin diyor diye şaka bir yana sevindim sizin adınıza bir an önce bebeğinize kavuşun hayırlısıyla bende regl 5.gün oldum ve şişliğim indi gerçekten kanamak bazen iyiymis

Aynı durumdayız canım herseye ağlıyorum heralde eşim bıktı bıkacak diyorum artık. Benm kendime bile sinirim bozuluyo ya. Insan herseye ağlarmı abartmıyorum içimden geliyo. Hele göğüslerm ağırdıkça uçları acıdıkça varya oturup ağlıyodum. Bugün adet oldum ve hepsi geçti psikolojimde sanki hafiften iyi gibi. Merak etme adet olmayı bekle sabret

Ahhahaha valla direk sen aklıma geldin beraber aynı Günler olacağım arkadas vardı ee tek mi kaldım falan oldum bi an
Valla anlamadım ki canım bişey de demiyo heralde önce bi tahlile baktırcak uygun görürse yapacak transferi. Zaten eğer bu ayı uygun görürse ayın ortasını bulur belki bana yetişirsin

Sana kan sulandiriciyi niye verdiler?

Aynıyız ya valla adete de daha çok var inşallah bu Ay erken olurum

Ahahaha tabiki en önemlisi hayırlısı olsun sağlıkla bebeklerimize kavuşalım ben 20 nisanda regl olacağım sonrası muamma sonra nasıl transfere hazırlayacaklar adetten kaç gün sonra transfer olacak hiç bir fikrim yok

Sana kan sulandiriciyi niye verdiler?
Kullandığımız ilaçlar kanı pıhtılastırdığı icin . Benm de zaten pıhtılasmam normalde de biraz yüksek bu yüzden. Çoğu tüp bebekte hamileyken hergun yapılıyor iğne . İğne olmayan az kişi var

Benımde valla hiç bilmiyorum doktordan haber beklıyorum işte bakalım ne dicek Amiin insallah canım sağ salim bi hamile kalabilseydik.. sonra kalp atışı heycanı sonra büyüyormu iyi mi heyecanı valla heyecanlar bitmicek gibi

Ben kendime iğne vuramıyorum. Tüp bebek demek iğne demek.perisan oldum hastane yollarında.

Selam canim sabah 8bucukta iki tane transferim oldu. Drum ikisininde kalitesi cok cok iyi dedi merakla bekliyorum sonucu. Azsonra seninde transferin olacak insallah guzel gecer.
Hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana

Ayyy insallah tutunur ya.Haberdar et beni lutfen ikimizin sureci ayni ilerliyor insallah guzel haberlerimizi veririz
inşallah. Ben bir iki ay geriden gelirim muhtemelen .rahim dinlendirme yapılır diye düşünüyorum. Pıhtılaşma eğilimim var çünkü.
Senin belli olunca yaz.iki tane mi koydular?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…