Opudan bisey yok ya, anestezili yapiyolar zaten ama transferde zorlaniyorum ben idrara skisik yaptiklari icin, en rahati opu inan:)Tarihlerimiz yakın. Bir iki güne ben de başlayacağım ama opu denen zikkimdan çok korkuyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Opudan bisey yok ya, anestezili yapiyolar zaten ama transferde zorlaniyorum ben idrara skisik yaptiklari icin, en rahati opu inan:)Tarihlerimiz yakın. Bir iki güne ben de başlayacağım ama opu denen zikkimdan çok korkuyorum![]()
Senin kaçıncı denemenOpudan bisey yok ya, anestezili yapiyolar zaten ama transferde zorlaniyorum ben idrara skisik yaptiklari icin, en rahati opu inan:)
4 olucak. Senin kacinci denemenSenin kaçıncı denemen
Canim hicbisey olmaz azicik kacaktan dert etme :)Arkadaşlarım ikinci İğnelerimi yaptım az önce. Ama menopur u hazırlarken iğnenin ucundan fırladı azıcık. İnşallah sıkıntı olmazilk kez kendim hazırladım. Biraz heyecan yaptım ellerim titredi. O yüzden hazırlamak biraz sıkıntı oldu. Büyük iğneyi elime falan soktum resmen
beceriksizliğin dibiyim. Gonal f çok tatlı pek acımıyor ama menopur u sevmedim
havasını tam da boşaltamamışım biraz acıttı. Bir de bu ilaçlar bende mide bulantısı yaptı sizlerde de yapıyor mu?
Ben menopur kullanmadım ama gonal f kullandım bolca 13 gün kadarArkadaşlarım ikinci İğnelerimi yaptım az önce. Ama menopur u hazırlarken iğnenin ucundan fırladı azıcık. İnşallah sıkıntı olmazilk kez kendim hazırladım. Biraz heyecan yaptım ellerim titredi. O yüzden hazırlamak biraz sıkıntı oldu. Büyük iğneyi elime falan soktum resmen
havasını tam da boşaltamamışım biraz acıttı. Bir de bu ilaçlar bende mide bulantısı yaptı sizlerde de yapıyor mu?
Bu arada bende havasını almayı hiç beceremedim her seferinde içime havayı da bastım hissettim bazen bir tuhaf oldu içimArkadaşlarım ikinci İğnelerimi yaptım az önce. Ama menopur u hazırlarken iğnenin ucundan fırladı azıcık. İnşallah sıkıntı olmazilk kez kendim hazırladım. Biraz heyecan yaptım ellerim titredi. O yüzden hazırlamak biraz sıkıntı oldu. Büyük iğneyi elime falan soktum resmen
ilk .kenara embriyo ayirmiyorlar mi? 4 kere opu mu oldun transfer mi? Çok soruyorum farkındayım4 olucak. Senin kacinci denemen
7merhaba. bende 3 tüp bebek denemesi ve 2 taze bir dondurulmuş embriyo transferi oldum. ilk deneme de çift embriyo ile 5.güne gittik taze transfer oldum ikiz gebelik oluştu daha sonra 8,hafta da kalp atışı alamadık ve maalesef kürtaj oldum2 deneme tek embriyo 2,gün taze transferdi tutmadı:
: şimdi 3,denemem 2 şubatta transfer oldum 3,gün dondurulmuş çift embriyo tabiki onunda sonucunu aldık.şimdi adet oldum ve
Insallah insallah ben iyi olacagina inaniyorum. Senin ilk denemen mi. Ben 4 gun pergoveris kullandim kontrolde degistirdi gonalf 300 ve cetrotite verdi ben hocam neden degistiriyorsunuz kalite sorun var dedim pergoveris gorevini yapti dedi. Sen ne durumdasin. Benim yarin kontrolum var catlatacaklar muhtemelen. Cok uzun oldu kusura bakama.Evet benim doktorumda oyle soyledi piyasadaki en iyi ilac bu demisti ama iyiligini sormadim malesef hangi konuda iyi diye. Insallah ise yarar![]()
Insallah simsiki tutunur sana bebisin rabbim sen nasip et emeklerimizi boşa cikarmasin.Kızlar yarın sabah 08.30 da transferim var. 5. Günüm. İnşallah embriyolarım tutunur çok heyecanlıyım. Embriyolog aradı idrara sıkışık gelmemi istedi. Kaç tane ilerledi dedim ama Yarın net sayı belli olurmuş, hergün açmıyorlarmış zarar görmesinler diye. Bana dua edin , inşallah hepimizin Allah yardımcısı olsun![]()
Ben sgk dan almistim, esinin yaninda olmasina gerek yok, tahlilleri varsa ben 2 kere esim yanimda olmadan cikardimMerhabalar arkadaşlar tüp bebek için sgk heyet raporu alan oldu mu aranızda? Tüm şartları tutuyor benim. Ancak eşim çok yoğun çalışıyor. Rapor alacağım yer mecburen şehir dışı. Eşim gelmeden yanımda tahlilleri götürerek rapor alma şansım var mı? Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim![]()
Haha evet :) 4 opu 4 transfer sonuclar negatif :)ilk .kenara embriyo ayirmiyorlar mi? 4 kere opu mu oldun transfer mi? Çok soruyorum farkındayım![]()
Kaç doz ile basladın öyle düşünme. Ben 275 ıu ile basladm. Gonalf ile .Teşekkürler canımya aslında ümitli olduğumdan değil zaten tüp bebek için gitmiştik doktor yumurtaları uyaralım deyince aşılamaya çevirdik. Pazartesi aşılama var bakalım ne kadar büyücek. Doktor bakmadan yaptırcaktı pazar çatlatma iğnesini ben tekrar kontrole gelmek istiyorum dedim içim rahat etmedi yarın kontrol var. Ama tüp bebek için ümidim azaldı baksana bir tane anca büyüdü iğneyle. Demekki Bi sorun var
![]()
Canım 18 yumurta toplanmıstı. İlk gün 12 embiryom vardı sonra o 15 e yükseldi sonra 16 ya yükseldi.Kaç tane döllenmiş canım senin belli oldu mu?
Canım cok normal. Benm 7 gün süren adetim iğnelerle 4 gün sürdğ doktora sordum gayet normal dediBir de adetim çok azaldı dün ilk iğnelerden sonra sizde oldu mu böyle olaylar![]()
Ayy hadi bakalım çok heyecanlıııBgn de sabah embriyolog aradı dün döllenen 5 tanenin 5i de bgne ulaşmış ve hepsi günüyle uyumlu gidiyormuş. Yrn ve pazar bakmayacaklarmış. Ptesi yani 5.günlerinde bakıp bana bilgi verecekler ve öyle donduracaklarmış. İnsallah dondurulacak kalitede güzel embriyolarım olurhepimizin güzel kaliteli çok güzel embriyoları olsun ve annelik duygusunu nasibimizde varsa tadalım insallah amin
![]()
Amin canım benım sağlık olsunda kilo halledilir dediğin gibi. Hiç umrumda değil suan kilom falan iyileşiyim embriyolar güzel ilerlesin yeter diyorum annelik işteAnladim zaten bu vurundugumuz horman igneleride normalde kilo aldiriyor bize bide sende sislik yapmis canimolsun sonucu iyi olsunda katlanmaya deger insallah
Hakkından hayırlısı olsun insallah sağlıkla tutunur bebişin sana. Tek embriyo transferimi olacaksın canım?Kızlar yarın sabah 08.30 da transferim var. 5. Günüm. İnşallah embriyolarım tutunur çok heyecanlıyım. Embriyolog aradı idrara sıkışık gelmemi istedi. Kaç tane ilerledi dedim ama Yarın net sayı belli olurmuş, hergün açmıyorlarmış zarar görmesinler diye. Bana dua edin , inşallah hepimizin Allah yardımcısı olsun![]()