- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.758
- 248
Çok sağol kuzummCanım yeni gördüm çok sevindim 9 çok çok iyi maşallah![]()

İnşaallah tek seferde tutunurlarda tek duam o simdilik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol kuzummCanım yeni gördüm çok sevindim 9 çok çok iyi maşallah![]()
Darısı artık hepimiizn basına tek seferde hamile kalalım insallah canım benım sağlkla sıhhatle. Rabbim nasip ettiyse tek embriyo olsa bile tutuyor insallah bu son çabalarımız olurYa Çok heyecanlı9 çok güzel sayı
maşallah
hadi bakalım hayırlısı
![]()
İlk 2 gün dikkat et sonra günlük yaşantına devam et, ağır işler yapma sadede dedi ama ben 10 gün gştmşcem işe. Hepimizin ilk seferde tutsun inşallahÇok sağol kuzumm
İnşaallah tek seferde tutunurlarda tek duam o simdilikee nasıl hissediyorsun doktor günlük yasantına devam et dedimi
![]()
Çok büyük geçmiş olsun ...Bende dün hastaneye kaldırıldım. Kusma, aşırı şişkinlik kabızlık var. Lavman yapıldı bugunde serumlar yedim kan tahlilleri yapıldı. Bağırsaklarm kötü maalesef çok rahatsızlık veriyor. Vücudum halsiz düştü![]()
Yatma diyorlar ama ben beceremem herhalde ya yatarım hep korkumdan. Halbuki rahim e kan akışı olması lazımmış yürüme öneriyor aksine doktorlar. Amin canım insallahİlk 2 gün dikkat et sonra günlük yaşantına devam et, ağır işler yapma sadede dedi ama ben 10 gün gştmşcem işe. Hepimizin ilk seferde tutsun inşallah![]()
Aminn canım sana da cok geçmişler olsun. Taze Transfer yapıldı o zaman sana değilmi insallah sıkı sıkı tutunurlarÇok büyük geçmiş olsun ...
Bende de aynı durum var progesteron hem fitil olarak hem iğnesini aynı anda kullanıyorum karnım hep şiş ıkınmakta yasak. Dr um ne kabız ne ishal olmanı istiyorum dedi Duphalac verdi sabah akşam az az iç dedi ama yine de şişlik hep varminikler tutunsun da razıyım bunlara inş hepimizin minikleri annelerine tutunur
![]()
İnşallah canımCanım benim cok sağoll insallah hepimiz ya isteyen herkese rabbim tek sefferde nasip etsin insallah
Canım ben çift koydurmayı düşünüyorum birde rahim dinlenecekya tutunurlar heralde Allah'ımın izniyle![]()
Sen hamile misin? Progeston neden?Çok büyük geçmiş olsun ...
Bende de aynı durum var progesteron hem fitil olarak hem iğnesini aynı anda kullanıyorum karnım hep şiş ıkınmakta yasak. Dr um ne kabız ne ishal olmanı istiyorum dedi Duphalac verdi sabah akşam az az iç dedi ama yine de şişlik hep varminikler tutunsun da razıyım bunlara inş hepimizin minikleri annelerine tutunur
![]()
İnşallah kardeşimDarısı artık hepimiizn basına tek seferde hamile kalalım insallah canım benım sağlkla sıhhatle. Rabbim nasip ettiyse tek embriyo olsa bile tutuyor insallah bu son çabalarımız olur![]()
Transferden sonra veriyorlar diye biliyorum tutunmasını kolaylaştırmak içinSen hamile misin? Progeston neden?
Bunu yumurta kalitesi için aldınız dimi. Omega 3-q enzim 10 kullanımından daha etkilidir herhaldePergoveris yumurta gelistirici.
Bende 4 gun kullandim 300luk pergovisi sonra banada gonalf verdi 300luk onuda 3 gun kullanicam catlatmama ignesi ile beraber ptesi tekrar gidicem ne olucak bilmiyorum. Ben kucuk bir yanlislik yaptim pazar ve ptesi catlatmama ignemi kullanmam gerekiyordu ctesi sabah baslamisim farkinda olmadan. Biraz tereddut ettim acaba yumurtalarin buyumesini engellermi diye. Benim 2. Denemem senin kacinci denemen? Benimkide uzun oldu kusura bakma.C
Insallah insallah ben iyi olacagina inaniyorum. Senin ilk denemen mi. Ben 4 gun pergoveris kullandim kontrolde degistirdi gonalf 300 ve cetrotite verdi ben hocam neden degistiriyorsunuz kalite sorun var dedim pergoveris gorevini yapti dedi. Sen ne durumdasin. Benim yarin kontrolum var catlatacaklar muhtemelen. Cok uzun oldu kusura bakama.
Bana pergoveris dedi ama ondan sonra tekrar gonalf verdi ne sebeple verdi o pergoverisi bilmiyorum.Hangisi kızlar iyi dediği ilaç doktorun?
Benimde ikinci denemem cetrotite catlamasini engelliyor büyümesini degil bi sorun olmamistir sen dktr söyle yinede ama takma stres cok kötü etkiliyor. Yarin opu var benim embriyolar 5. Gune gidecek mi. Hangi dktr gidiyorsun ben kayseri aci badem gökalp beye gidiyorumBende 4 gun kullandim 300luk pergovisi sonra banada gonalf verdi 300luk onuda 3 gun kullanicam catlatmama ignesi ile beraber ptesi tekrar gidicem ne olucak bilmiyorum. Ben kucuk bir yanlislik yaptim pazar ve ptesi catlatmama ignemi kullanmam gerekiyordu ctesi sabah baslamisim farkinda olmadan. Biraz tereddut ettim acaba yumurtalarin buyumesini engellermi diye. Benim 2. Denemem senin kacinci denemen? Benimkide uzun oldu kusura
Tup bebege basladik ben kalite sorunum oldugunu soyledigim icin pergoverisle basladik 4 gun sonra gonalf le devam ettik. Ben 3 ay onceden omega 3 astalife ve maxijuno gida takviyesi kullandim kaliteyi artirmak icin.kalite sorunun varsa mutlaka on tedavi olmasi lazim yoksa sonuc degismez. Sen basladin mi tüp bebegeBunu yumurta kalitesi için aldınız dimi. Omega 3-q enzim 10 kullanımından daha etkilidir herhalde
Kalite sorunu olduğu nasıl anlaşılıyor daha önceki denemeden mi yoksa Bi testi falan mı varTup bebege basladik ben kalite sorunum oldugunu soyledigim icin pergoverisle basladik 4 gun sonra gonalf le devam ettik. Ben 3 ay onceden omega 3 astalife ve maxijuno gida takviyesi kullandim kaliteyi artirmak icin.kalite sorunun varsa mutlaka on tedavi olmasi lazim yoksa sonuc degismez. Sen basladin mi tüp bebege
Canım ne oldu durumun nedir?Moralim çok bozuk kızlar dün 1 yumurta toplandı bugün aradılar hiç döllenme olmamış yarın tekrar ararım dedi olmazsa iptal edilir dedi.
Insallah bir sorun olmaz insallah seninde 5.gune gider ve guzel sonuclanir . Ben yurt disinda tedavi goruyorum ama doktorum dalinda uzman bir Turk.Benimde ikinci denemem cetrotite catlamasini engelliyor büyümesini degil bi sorun olmamistir sen dktr söyle yinede ama takma stres cok kötü etkiliyor. Yarin opu var benim embriyolar 5. Gune gidecek mi. Hangi dktr gidiyorsun ben kayseri aci badem gökalp beye gidiyorum