Gebeliğe Hazırlık Mart ayında adet günü bekleyenler burada toplanalım ✋️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat 3 ya da 4 mart ama hiç bir belirti yok göğüs hassasiyeti dışında, oda her ay olan bisey Zaten

Benim bat 8 Mart. Döngüm 32-33 gün. Pko var. Bu ay sol kasıkta ağrı, batma ve şişlik hissi var. Göğüslerim sertleşti sanki ama henüz bir hassasiyet yok. 21 Şubat Pazar günü uzayan, yumarta akı kıvamlı akıntıyla yumurtlama oldu, o akşamı değerlendirdik. Öncesinde de 1 hafta bir gün arayla değerlendirdik. 21-25 şubat arası hiç akıntı olmadı. Bugün yani 25 şubat Perşembe öğlen beyaz kremsi akıntı başladı. Bata 10 gün var. Özellikle 23 şubat Salı kasık ağrısı ile birlikte, üşüme, halsizlik vardı. Kolumu bile zor kaldırıyordum. Bu ay femara kullandım. Yumurtalarım güzel gelişti. Hayırlısı inşallah

Bende yumurtlama dönemimi güzel değerlendim mide ağrısı göğüs hassasiyeti kasıklarımda ağrı ve batma var bide çok bel ağrısı yaşıyorum üç gün öncede kremsi beyaz akıntım oldu bat 3 mart beklemedeyim

Merhaba benimde bat 4 Mart fakat adetim 21 gün gecikti, normalde asla adet gecikmesi yaşamam. Adet günümden 1 gün önce eşimle birliktelik yaşadık ondan şüpheleniyorum , yani geç döllenme söz konusu olabilir.. Adetim 5 gün geciktiğinde kan testi yaptırdım beta hcg değerim 0,16 çıktı. 4-5 gün sonra tekrar kan testi vericem bakalım sonuç ne olacak .. nerdeyse diğer adet günüm gelecek , 2,5 senelik evliyim ilk defa böyle birşey başıma geliyor. Bu durumu yaşayıp hamilelikle sonuçlanan var mı acaba?

15-16-17 Şubat ovulasyondu değerlendirdik. Benim regl dönemime 5 gün var. Hiç şaşmaz genelde. Ama iki üç gündür regl ağrısı gibi bi agrı var. Tekrar mı yumurtluyorum acaba dedim dün yumurtlama testi yaptım ama negatifti. Simdi bel agrısı da eklendi. Yani umutlanmak istemiyorum ama bunlar belirti de olabilir sanırım. Benim de bat 3 mart

Belime aralıklarla giren bi sancım var bi kaç gündürde şişkinliğim var gaz çıkarıyorum şişkinlikle beraber kusma evresinde bi gaz ama kusmuyorum kesinlikle kremsi bi akıntım oldu bugün ve üç gün önce bat 3 mart

Bende de aşırı halsizlık var bugun sürekli yatma hissi keyifsizlik ve karın ağrıısı gibi değiişk his çözemedım test yapmamak için direniyorum bat 7 mart

bat 6 Mart benim. psikolojik mi bilmiyorum ama vücudumu normalden çok farklı hissediyorum. Karnımda şişlik, arada batmalar, kasılmalar, halsizlik var. 3 gün önce de beyaz bi akıntı oldu... keşke testler ilk haftadan sonuç gösterse, beklemek çok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…