Akıntı devam etmedi de ağrı geçmedi bi türlü batıyor gibiydi. Yerleşme kanamaso için dsha çok erken değil miCanım dikkat et bu ara yapmamaya çalış devam ediyor mu akıntın
Benim bat 13 subat daha yeni oldu yumurtlamam gerci o da şaibeli cokkoyu olmadi testim uzuluyorum
Canım ben bu sabah erken gebelik testi yaptım ama negatif bir kaç gün geçsin tekrarlıcam bence sende biraz bekle öyle yap daha sağlıklı sonuç alırız diye düşünüyorumSon 1saattir bende sol kasık ağrısı yaşıyorum dünde akıntım vardı bayag ne zaman test yapacaksın canım
Hic bisey yok bnde sadece rahimde ve sol tarafinda bisey oluyo okadar karin agrisi falanda yok gaz yok siskinlik minimal var alt karinda bu kadarBende salı günü erken gebelik testini yapacağım canımmbende de hemen hemen aynı şeyler oldu hayırlı güzel haberler verelim inşAllah
Benimde 2 mart doktorum 5 mart olarak hesapla dedi regle dair hic bi belirtim yok rahimde biseyler oluyo okadar iki gun once iliski oldu bende bisey gelmedi kuzumArkadaşlar merhaba bat 3 mart gebelik bekliyorum bu sabah ilişki oldu ilişki sırasında pembe kan geldi yerleşme kanaması olabilir mi
Acele etmeyelim değil mi canım doğru diyorsun bekleyelimCanım ben bu sabah erken gebelik testi yaptım ama negatif bir kaç gün geçsin tekrarlıcam bence sende biraz bekle öyle yap daha sağlıklı sonuç alırız diye düşünüyorum
Aynen canım zihnimizi biraz boşaltalım hepimiz sabırsızız bekleyelim görelimAkıntı devam etmedi de ağrı geçmedi bi türlü batıyor gibiydi. Yerleşme kanamaso için dsha çok erken değil mi
Arkadaşlar merhaba bat 3 mart gebelik bekliyorum bu sabah ilişki oldu ilişki sırasında pembe kan geldi yerleşme kanaması olabilir mi
Kızlar merhaba bende bat 10 mart geçen ay kimyasal gebelik yaşadım erken yaptığım testlerin maduru olup yok yere canımı sıktım size tavsiyem kesinlikle gününüz gelmeden gecikmeden test yapmayın bu ayda umutlanmıyorum hiçbir belirti de yok bakalım hayırlısı artık
Aynen öyle canım sen ovülasyonla takip ettin mi yumurtlamanıAcele etmeyelim değil mi canım doğru diyorsun bekleyelim
Canım belirtiler ne gecen ay kacında oldun adetBenimde 3 mart bi kaç belirtim var kan testi yaptırmayı düşünüyorum birazdan ama erken mi sonuç çıkar mı bilmiyorum
Bata kaç gününüz var? Ben yarın erken gebelik testi alsam doğru sonuç çıkar mı acaba bata 3 4 gün kalaİnşallah olmazsın canım bende salı günü yapacam nasipse
Merhaba elif benimde aynı şekilde 13 mart bat tarihim ama cumartesi günü kahve rengi akıntı geldi sol kasıkta ağrım var yorumları okudum tutunma lekesi diyen var yumurtlama günü olur diyen var ama psikolojik olarak mı bilmiyorum ama kasık ağrısı midemde hafif bulantıya benzer bi his karın şişliği hissediyorum bebişe yormak istiyorumİyi akşamlar kızlar benim bat 13 martta. Adet bittiği an ilişki oldu o hafta boyunca yani 12şubattan sonra. Bugün evde temizlik vardı biraz zorlandım ağır kaldırdım vs. Gün içinde kasıklarım ağrıdı kahve/pembe akıntım geldi. Birde alt bölgemde kemiklerim öyle ağrıdı ki ara ara. Temizlik yapıp lekelenme yaşayan da yoktur sanırım
Benim 7gün var canım arada kaldım aslında ben ama sen yapabilirsin erken miş seninBata kaç gününüz var? Ben yarın erken gebelik testi alsam doğru sonuç çıkar mı acaba bata 3 4 gün kala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?