Gebeliğe Hazırlık Mart ayında adet günü bekleyenler burada toplanalım ✋️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de aynı bat seninle canım benim. Yumurtlama evvelki gün şeffaf akıntı olunca olmaya başladı diye düşünüyorum benim. O gün akşamı ve ertesi sabahı değerlendirdik bugün de değerlendirmek gerekiyor ama bakalım çalışıyorum onun için zor oluyor biraz

Ben ovulaayonla takip ettim ilk kez bu ay ama tam pik yapmadi galiba yumurtladim mi yumurtlamadim mi bilmiyorum ama koyuluyun en cok oldugu gun aksam muthis sekilde sag kasigim agridi iliskiden aonra azaldi ve gecti anlayamadim

Ben ovulaayonla takip ettim ilk kez bu ay ama tam pik yapmadi galiba yumurtladim mi yumurtlamadim mi bilmiyorum ama koyuluyun en cok oldugu gun aksam muthis sekilde sag kasigim agridi iliskiden aonra azaldi ve gecti anlayamadim
Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım. Kendi vücudumu dinliyorum bu şekilde devam ediyorum. Normalde zaten iki günde ilişki yaşıyoruz onun için tuttuğu zaman diyoruz nasip bakalım. Bat 13 mart.

Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım. Kendi vücudumu dinliyorum bu şekilde devam ediyorum. Normalde zaten iki günde ilişki yaşıyoruz onun için tuttuğu zaman diyoruz nasip bakalım. Bat 13 mart.
Aynen bizde öyle 2 günde bir olduğu için takip etmiyorum illaki denk geliyordur

Ben sabah dayanamadım test yaptım. Erken gebelik testi miydi bilmiyorum trendyoldan set halinde almıştım. Surelab marka.Bir şey çıkmadı adete dört gün var. Bekleyeceğim bakalım. Karnım belim agrıyor adet olacakmışım gibi.

İnşallah olmazsın canım bende salı günü yapacam nasipse

Arkadaşlar merhaba mart ayında adet gününü bekleyenler hamilelik belirtilerinizi patlaşabilir misiniz
Benim bat 9 mart. Yumurtlama üstünden 1 hafta geçti. Beyaz akıntım var 4 gündür. Şeffaf akıntıdan başka akıntı görmezdim. Üşüttüm mü belirti mi bilemiyorum

Benimde 5 mart düzenli rengli oluyorum yumurtlama gününden beri sol kasık ağrısı ve akıntı yaşıyorum ovülasyon testi kullanmadım bakalım hayırlısı bekliyoruz

Benimde 5 mart düzenli rengli oluyorum yumurtlama gününden beri sol kasık ağrısı ve akıntı yaşıyorum ovülasyon testi kullanmadım bakalım hayırlısı bekliyoruz
Son 1saattir bende sol kasık ağrısı yaşıyorum dünde akıntım vardı bayag ne zaman test yapacaksın canım

Benim bat 3 ya da 4 mart ama hiç bir belirti yok göğüs hassasiyeti dışında, oda her ay olan bisey Zaten

Benimde 3 mart bi kaç belirtim var kan testi yaptırmayı düşünüyorum birazdan ama erken mi sonuç çıkar mı bilmiyorum

Kizlar benimde 3 Mart yumurtlamadan bugune kadar hep ağrı oldu hafiften bel ve gogus ağrısı var hayirlsii olsun bekleyip göreceğiz kader arkadaşlarım

Test ne zaman yapacan arkadaşım
Kuzum ayin 5/6 sinda yapicam hic bi belirti yok bel agrimiyo gogusler sismedi karnimda gaz sikismasi yok
sadece karin altinda minimal siskinlik rahinde ince ince kramp oluyo yanma batma seklinde adete dair bi leke akintimda yok dun ve evvelsi gun akinti oldu su renginde homojen uzadikcaaa uzadii hic cesmedeki su gibi görüntüsü bugunde acik krem acik sari karışım var ama yokakinyi vajinada goruyorum okadar pecetem temiz hep

Merhaba benimde bat 3 mart beklemedeyim sizler gibi bir şey sormak istiyorum süt kesiği gibi olan akıntı nasıl oluyor beyaz kremsi akıntıyla aynı anlama mı geliyor süt kesiği akıntısı

İyi akşamlar kızlar benim bat 13 martta. Adet bittiği an ilişki oldu o hafta boyunca yani 12şubattan sonra. Bugün evde temizlik vardı biraz zorlandım ağır kaldırdım vs. Gün içinde kasıklarım ağrıdı kahve/pembe akıntım geldi. Birde alt bölgemde kemiklerim öyle ağrıdı ki ara ara. Temizlik yapıp lekelenme yaşayan da yoktur sanırım

Bat 2 Mart . Çok acıkıyorum ve afedersiniz çok fazla gaz problemi yaşıyorum . Göğüsler de şişlik var

Merhaba benimde bat 3 mart beklemedeyim sizler gibi bir şey sormak istiyorum süt kesiği gibi olan akıntı nasıl oluyor beyaz kremsi akıntıyla aynı anlama mı geliyor süt kesiği akıntısı
Sanırım beyaz kremsi gibi değilde daha koyu

Bende salı günü erken gebelik testini yapacağım canımm bende de hemen hemen aynı şeyler oldu hayırlı güzel haberler verelim inşAllah

Canım dikkat et bu ara yapmamaya çalış devam ediyor mu akıntın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…