Benim de aynı bat seninle canım benim. Yumurtlama evvelki gün şeffaf akıntı olunca olmaya başladı diye düşünüyorum benim. O gün akşamı ve ertesi sabahı değerlendirdik bugün de değerlendirmek gerekiyor ama bakalım çalışıyorum onun için zor oluyor biraz13 mart pardon
Ben ovulaayonla takip ettim ilk kez bu ay ama tam pik yapmadi galiba yumurtladim mi yumurtlamadim mi bilmiyorum ama koyuluyun en cok oldugu gun aksam muthis sekilde sag kasigim agridi iliskiden aonra azaldi ve gecti anlayamadimBenim de aynı bat seninle canım benim. Yumurtlama evvelki gün şeffaf akıntı olunca olmaya başladı diye düşünüyorum benim. O gün akşamı ve ertesi sabahı değerlendirdik bugün de değerlendirmek gerekiyor ama bakalım çalışıyorum onun için zor oluyor biraz
Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım. Kendi vücudumu dinliyorum bu şekilde devam ediyorum. Normalde zaten iki günde ilişki yaşıyoruz onun için tuttuğu zaman diyoruz nasip bakalım. Bat 13 mart.Ben ovulaayonla takip ettim ilk kez bu ay ama tam pik yapmadi galiba yumurtladim mi yumurtlamadim mi bilmiyorum ama koyuluyun en cok oldugu gun aksam muthis sekilde sag kasigim agridi iliskiden aonra azaldi ve gecti anlayamadim
Aynen bizde öyle 2 günde bir olduğu için takip etmiyorum illaki denk geliyordurBen hiç ovulasyon testi kullanmadım. Kendi vücudumu dinliyorum bu şekilde devam ediyorum. Normalde zaten iki günde ilişki yaşıyoruz onun için tuttuğu zaman diyoruz nasip bakalım. Bat 13 mart.
İnşallah olmazsın canım bende salı günü yapacam nasipseBen sabah dayanamadım test yaptım. Erken gebelik testi miydi bilmiyorum trendyoldan set halinde almıştım. Surelab marka.Bir şey çıkmadı adete dört gün var. Bekleyeceğim bakalım. Karnım belim agrıyor adet olacakmışım gibi.
Benim bat 9 mart. Yumurtlama üstünden 1 hafta geçti. Beyaz akıntım var 4 gündür. Şeffaf akıntıdan başka akıntı görmezdim. Üşüttüm mü belirti mi bilemiyorumArkadaşlar merhaba mart ayında adet gününü bekleyenler hamilelik belirtilerinizi patlaşabilir misiniz
Son 1saattir bende sol kasık ağrısı yaşıyorum dünde akıntım vardı bayag ne zaman test yapacaksın canımBenimde 5 mart düzenli rengli oluyorum yumurtlama gününden beri sol kasık ağrısı ve akıntı yaşıyorum ovülasyon testi kullanmadım bakalım hayırlısı bekliyoruz
Benim bat 3 ya da 4 mart ama hiç bir belirti yok göğüs hassasiyeti dışında, oda her ay olan bisey Zaten
Benimde 3 mart bi kaç belirtim var kan testi yaptırmayı düşünüyorum birazdan ama erken mi sonuç çıkar mı bilmiyorum
Kizlar benimde 3 Mart yumurtlamadan bugune kadar hep ağrı oldu hafiften bel ve gogus ağrısı var hayirlsii olsun bekleyip göreceğiz kader arkadaşlarım15-16-17 Şubat ovulasyondu değerlendirdik. Benim regl dönemime 5 gün var. Hiç şaşmaz genelde. Ama iki üç gündür regl ağrısı gibi bi agrı var. Tekrar mı yumurtluyorum acaba dedim dün yumurtlama testi yaptım ama negatifti. Simdi bel agrısı da eklendi. Yani umutlanmak istemiyorum ama bunlar belirti de olabilir sanırım. Benim de bat 3 mart
Benimde :))Merhaba kızlar bende günlerimi değerlendirdim köşeye çekildimregl ağrısı gibi karın ağrım oluyor şimdilik bat 7mart
Test ne zaman yapacan arkadaşımBenimde :))
Kuzum ayin 5/6 sinda yapicam hic bi belirti yok bel agrimiyo gogusler sismedi karnimda gaz sikismasi yokTest ne zaman yapacan arkadaşım
Sanırım beyaz kremsi gibi değilde daha koyuMerhaba benimde bat 3 mart beklemedeyim sizler gibi bir şey sormak istiyorum süt kesiği gibi olan akıntı nasıl oluyor beyaz kremsi akıntıyla aynı anlama mı geliyor süt kesiği akıntısı
Kuzum ayin 5/6 sinda yapicam hic bi belirti yok bel agrimiyo gogusler sismedi karnimda gaz sikismasi yok
sadece karin altinda minimal siskinlik rahinde ince ince kramp oluyo yanma batma seklinde adete dair bi leke akintimda yok dun ve evvelsi gun akinti oldu su renginde homojen uzadikcaaa uzadii hic cesmedeki su gibi görüntüsü bugunde acik krem acik sari karışım var ama yokakinyi vajinada goruyorum okadar pecetem temiz hep
Canım dikkat et bu ara yapmamaya çalış devam ediyor mu akıntınİyi akşamlar kızlar benim bat 13 martta. Adet bittiği an ilişki oldu o hafta boyunca yani 12şubattan sonra. Bugün evde temizlik vardı biraz zorlandım ağır kaldırdım vs. Gün içinde kasıklarım ağrıdı kahve/pembe akıntım geldi. Birde alt bölgemde kemiklerim öyle ağrıdı ki ara ara. Temizlik yapıp lekelenme yaşayan da yoktur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?