Biz dördüncü yıldayız birBende denemek istiyorum bu ay iğne kullanmıştım 11 yumurtam gelişti doktorumun yönlendirmesine ğöre bakalım 5 üy sonra tayinciyiz doktorumdan memnunum gitmeden denemek istiyorum ama inşallah gerek kalmaz. Siz ne kadar sonra aşılamaya karar verdeniz bizim 13 ay oldu
Merional iğne kullandım canım bütçemize göre parası biraz pahalıydı ama yinede aldık olsun o kadarBiz dördüncü yıldayız bir
Tüp bebek denemesi yaptık olmadı bunu aşılama deneyelim dedik.rapor çıkartmak için benim 2 yumurtam oluştu cuma günü aşılama yapılacak sizin neden o kadar fazla olmuş hepsi de uygun boyutlarda mı
İnşallah aşılaman tutarMerional iğne kullandım canım bütçemize göre parası biraz pahalıydı ama yinede aldık olsun o kadarklomen denedim geçen ay ilk defa 3 yumurtam gelişti ama tutmadı. 17 ve üzeriydi yumurtalar
Aynen yav.Hayat hayat hayat
İnatla o adamdan çocuk yapacaksınız yani. Allah size akıl fikir versinKimler yaptıracak acaba benim umudum yok ama ilk kez aşılama deneyeceğiZ sizler ne zaman yaptıracaksınız
Bende de iki tane oluştu şuan 17 yarın gece çatlatma iğnesi vuracağımMerional iğne kullandım canım bütçemize göre parası biraz pahalıydı ama yinede aldık olsun o kadarklomen denedim geçen ay ilk defa 3 yumurtam gelişti ama tutmadı. 17 ve üzeriydi yumurtalar
Yok zaten olmuyor 3 senedir düzenleme kadar olmaz benceİnatla o adamdan çocuk yapacaksınız yani. Allah size akıl fikir versin
İnşallah bakalım ama bende çikolata kisti de var yani çok zorİnşallah aşılaman tutar
Sperm veriyor mu ki?Yok zaten olmuyor 3 senedir düzenleme kadar olmaz bence
Evet ona geliyorSperm veriyor mu ki?
Hayret.Evet ona geliyor
Aman zaten olmuyor işte elimden geleni yapıyorumHayret.
Hayırlısı olsun canımBende de iki tane oluştu şuan 17 yarın gece çatlatma iğnesi vuracağım
Neden bu adamı zorla baba yapmaya çalışıyorsunuz?Aman zaten olmuyor işte elimden geleni yapıyorum
İnat etmiş, yapacak.Neden bu adamı zorla baba yapmaya çalışıyorsunuz?
Acaba çok mu yakışıklı kocası?İnat etmiş, yapacak.
Genlerinin eşsiz olduğu kesin.Acaba çok mu yakışıklı kocası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?