Aşılama Mart ayında aşılama yaptıracaklar 😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende denemek istiyorum bu ay iğne kullanmıştım 11 yumurtam gelişti doktorumun yönlendirmesine ğöre bakalım 5 üy sonra tayinciyiz doktorumdan memnunum gitmeden denemek istiyorum ama inşallah gerek kalmaz. Siz ne kadar sonra aşılamaya karar verdeniz bizim 13 ay oldu

Biz dördüncü yıldayız bir
Tüp bebek denemesi yaptık olmadı bunu aşılama deneyelim dedik.rapor çıkartmak için benim 2 yumurtam oluştu cuma günü aşılama yapılacak sizin neden o kadar fazla olmuş hepsi de uygun boyutlarda mı

Merional iğne kullandım canım bütçemize göre parası biraz pahalıydı ama yinede aldık olsun o kadar klomen denedim geçen ay ilk defa 3 yumurtam gelişti ama tutmadı. 17 ve üzeriydi yumurtalar

Merional iğne kullandım canım bütçemize göre parası biraz pahalıydı ama yinede aldık olsun o kadar klomen denedim geçen ay ilk defa 3 yumurtam gelişti ama tutmadı. 17 ve üzeriydi yumurtalar
İnşallah aşılaman tutar

Bende de iki tane oluştu şuan 17 yarın gece çatlatma iğnesi vuracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…