bende bugün ilk iğne mi vuruldum,ya ben göbekten diye biliyordum ama hemşire kolumdan yaptı:)
bide biz 25 ile başladık ben pko lu olduğum için mi ki sizce
sizler kaç ile başladınız????????????????
benim bugün ilk aşılamamdan sonraki 10. günüm bitti ne olur Allahım :CüvCüv:
benimde 18.martta belli olur tutacagına ihtimal vermiyorum. doktor aşılamada en çok başarı şansı 3 ve 4,de oluyor dedi. birde rapor almak için en az 3.aşılama yaptırmış olman lazım tüp bebek için, bende senin gibi düşünüyorum herşeyin hayırlısı.
kızlar benim aşılama yapıldı bugün ilk oldugu için baya heyecanlıydım ama oldu sonuçta hayırlısı bekleyenler arasına girdim bende Allahım en kısa zamanda hepimize nasip etsin inş..
slm arkadaşlar yazmaya yeni başladım ama bayadır yazdıklarınızı okuyorum allahım işallah sağlıklı bebişler nasip eder işallah 4 yıllık evliyim yiç korunmadık .eşim 2 yıl önce varikosel ameleyatı oldu.sprem sayısı 8800000 ama hareketlilik %10 salı günü tedaviye başlıyacağız acıkcası sorunumuz ne bilmiyoruz.salı izmir de randevi aldık hastane ismi symrna art tüp merkezine gideceğiz aynı hastaneye giden ve bilgisi olan varmı arkadaşlar yardımcı olursanız seviniriz.
bende bugün ilk iğne mi vuruldum,ya ben göbekten diye biliyordum ama hemşire kolumdan yaptı:)
bide biz 25 ile başladık ben pko lu olduğum için mi ki sizce
sizler kaç ile başladınız????????????????
kizlar hepinize allah sabir versin bolsanslar valla bende yarin başlicammm cok korkuyorum
merhaba arkadaşlar bende inş bu ay aşılam yaptırcam.pko var bendede.glukofen, gonal-f kullanıyorm iğnede 6cı günüm bu gün drdaydm 2 yumurtam vamış 6mm ve 10mm perşembeye kadar iğneye devam dedi.bu normalmi sizce?son 3 günde uygun duruma gelirler mi sizce? biraz heyecanlıyım tabi ilk aşılamam...
canım çok sevindim hayat böyle sürpriz yapıyo arada. inş güsel bi aşılama olurda bebişini alırsın kucağına.senle birlikte isteyen herkes.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Oleeeeey Cuma günü aşılamam yapılıyor :teytey:
Dün adetin 13. günüydü biri 11,5 mm diğeri 12 mm olmuş yumurtaların, salı günü 15 olur cuma da 18-19 olur ve aşılamanı cuma günü yaparız dedi doktor. Ben şok oldum küçük geldi bana boyutları ve hemen büyür mü diye tereddütüm vardı :uhm:. Üstüne basa basa sordum "ya büyümez bu boyutta kalırsa" diye. Ben polikistik overlıyım buna göre 12 mm iyiymiş, büyümeye devam edeceğini gösterirmiş, rahatladı içim. Salı tekrar kontrol var son kez... İnşallah ilk denemede tutar. :Saruboceq: Ben buraya kadar bile gelememiştim, şimdi yumurta büyümüş aşılama olacak falan dendikçe kalbim fırlıyordu yerinden bu bile yetti, hamile kalsam nolurum kim bilir. ohaoldumsmile
Hepimizin şansı bol olsun, bebeklerimize kavuşalım inşallah :Saruboceq:
selam kızlar bende öbür ay 3.ncü aşılamamı yaptıracam inşallah büyük allahım dilediginizi elinize verir.
kızlar normalde benim bu ay aşılamam yapılacaktı ama nedense ilk defa adetim geçikti ve geç oldu aşılamam öbür aya kaldı bişey soracaktım sizlere aşılamadan sonra tabletmi kullanılıyor yani illa bi ilaç kullanılıyormu ben 2 aşılamamdada kullanmadım doktorum bişey vermedi bana
teşekkürler arkadaşlar ilginize yarın gideceğiz dr.gelince yazarım sorunun ne olduğunu canım benim eşim ameleyattan önce 6000000 du sonra yukseldi ama harektlilik düşük cok önemliymiş hareketlilik bizim %10 sizin hareketlilik kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?