Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende bugün ilk iğne mi vuruldum,ya ben göbekten diye biliyordum ama hemşire kolumdan yaptı:)
bide biz 25 ile başladık ben pko lu olduğum için mi ki sizce
sizler kaç ile başladınız????????????????

canım ben 75 ile başladım.bnede göbekten yapıyorum.ama kimi koldan veya kaba etindende oluyormuş..yani sorun yok sanırım

benim bugün ilk aşılamamdan sonraki 10. günüm bitti ne olur Allahım :CüvCüv:

arkadaşım hayırlı olsun inş Allah yüzünü güldürür.bu ilk aşılamanmı kaç follikül vardı ne kadar sperm enjekte ettiler işlem sırasında ağrın oldumu?

benim dr um konuşmayı pek sevmiyor
bana hiç bi bilgi vermiyor,bende gerilmek istemediğim için sormuyorum
snaırım yumurtalarımın boyutlarınıda söylemicek
neyse hayrlısı olsun benim ilk günümdü bugün ınş hepimiznki tutar
25 bana çok düşük geldi ama cuma günü bakcak bakalım

canım umarım olur ama sanki senin bebiş olcak gibi geliyo yaa:CüvCüv:bugünü saymazsak iki gün sonra belli olcak sonucun bak heyacan yaptım bende:dance:

kızlar benim aşılama yapıldı bugün ilk oldugu için baya heyecanlıydım ama oldu sonuçta hayırlısı bekleyenler arasına girdim bende Allahım en kısa zamanda hepimize nasip etsin inş..

canım heyecan yapma dicem ama boş çünkü isteristemes oluyoyerimsenibenkendini yormamaya çalış ağır falan kaldırma dikkat et hadi bakalım asıl iş bundan sonra başlıyo inş.güsel haberini alırız bebişin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin canım benim eşimde aynı sorunu yaşadı ameliyat sonrası hiçbi deişiklik olmadı 1.aşılamada 20.000.000ml di sperm sayısı. saten ilk aşılamada tutmadı dün öğrendim bende sonucu .inş senin için herşey daha iii olur zaten eşindeki sayı bence düşük deil.en az bi kadın doğum bi üroloğ kadr olduk sırnaşık şeyrahat ol kafanı hiç yorma olacağı varsa hyırlısıyla olur umarım...

bende bugün ilk iğne mi vuruldum,ya ben göbekten diye biliyordum ama hemşire kolumdan yaptı:)
bide biz 25 ile başladık ben pko lu olduğum için mi ki sizce
sizler kaç ile başladınız????????????????

başlamak en önemli kısım canım.umarım sonrasıda sorunsuz güsel olur..güsel haberle verirsin inş..

canım yumurtalar hızlı gelişiyo.gerçi ben igne kullanmadım ki igne daha etkili bildiim kadarıyla.büyürler umarım biran öncede hayırlısıyla yaparsın aşılamanı..

canım çok sevindim hayat böyle sürpriz yapıyo arada. inş güsel bi aşılama olurda bebişini alırsın kucağına.senle birlikte isteyen herkes.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ben zaten bi kez yaptım aşılama ondada progestan 200lük tablet verdi doktor bebek olursa tutunsun diye.aşılama önceside 5günlk bi hap kullandım ama ismini hatırlamıyorm.

teşekkürler arkadaşlar ilginize yarın gideceğiz dr.gelince yazarım sorunun ne olduğunu canım benim eşim ameleyattan önce 6000000 du sonra yukseldi ama harektlilik düşük cok önemliymiş hareketlilik bizim %10 sizin hareketlilik kaç

kıslar ben 2 hafta progestan kullandm yani aşılama günü başlamıştım malum dün test sonucu negatif çıkınca içmedim.ama bi türlü adet olamıyorum sadece sancı var birde çok as akıntı biraz koyu.bu ilaç adet gegikmesi yapıyo mu bilgisi oln varsa sevinirm davul gibi oldum saten offffff ya kukunmu var derdin var:)))))))))))))))

canım bizde hareketlilik neredeyse yoktu %2. saten doktor şans yok gibi dedi aşılama yaparken biz denemek istedik sonuçta belli olmaz dedik.yani sizin durum bizle kıyaslarsan gayet iii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…