merhaba arkadaşlar bende inş bu ay aşılam yaptırcam.pko var bendede.glukofen, gonal-f kullanıyorm iğnede 6cı günüm bu gün drdaydm 2 yumurtam vamış 6mm ve 10mm perşembeye kadar iğneye devam dedi.bu normalmi sizce?son 3 günde uygun duruma gelirler mi sizce? biraz heyecanlıyım tabi ilk aşılamam...
benim bugün ilk aşılamamdan sonraki 10. günüm ama bitti ne olur Allahım :CüvCküv:
canım nedn korkuyosun ki.sakin ol tedirgin olacak bi durum yok.sadece aşılama sonrası beklemek biraz zor.aollah kolaylık versin hepimize.
slm canım yarın gidecez hayırlısıyla dr neyi ön görürse aşılama veya tüp gideçeğiz bakalım hayırlısı allah kimseyi yanlış ellere düşürmesin bu arada senin bütün yazılarını okudum içimden bi ses sanki bu seferki tutu diyor işallah tutar[/QUOTEh]
teşekkür edrim canım inşallah tutar diyorum ama elden bişey gelmez bekleyip görücem. allah hepimizin yardımcısı olsun evet doktorda önemli işini iyi yapan güvenilir temiz bir yer olursa insan kendini emin ellerde hissediyor.birde hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz uzun yorucu ve piskoljik olarakta yıpratıcı. güzel olan yanlız degiliz birbirlerimizle yazışıp dertleşiyoruz inşallah nu sayfadan güzel yazılar yazmakta kısmet olur bizlere.
kıslar ben 2 hafta progestan kullandm yani aşılama günü başlamıştım malum dün test sonucu negatif çıkınca içmedim.ama bi türlü adet olamıyorum sadece sancı var birde çok as akıntı biraz koyu.bu ilaç adet gegikmesi yapıyo mu bilgisi oln varsa sevinirm davul gibi oldum saten offffff ya kukunmu var derdin var:)))))))))))))))
Hayırlı olsun İNşallah Canım :) Nasıldı, heyecanlımıydın?
Hayırlı olsun canım inşallah tutacak. :lepi:
Aşılama sonrası vücudunda olan tüm farklılıkları, ne gibi belirtiler olduğunu falan anlat nolur, hatta günlük tut burada kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar bende inş bu ay aşılam yaptırcam.pko var bendede.glukofen, gonal-f kullanıyorm iğnede 6cı günüm bu gün drdaydm 2 yumurtam vamış 6mm ve 10mm perşembeye kadar iğneye devam dedi.bu normalmi sizce?son 3 günde uygun duruma gelirler mi sizce? biraz heyecanlıyım tabi ilk aşılamam...
slm canım nsl hayırlı olsun aşılaman. aramıza hoşgeldin senin içinde zor olan bekleme sürecin başladı sende gün saymaya başladın bizler gibi ilkinde tutar inşallah bebişin annesini yormaz.
canım inş. en kısa zamanda olur fazla beklemeyiza.shayırlısı olsun inşallah olacak hepimizin mini minileri
evet canım haklısın asıl iş şimdi dr. söyledi ağır kaldırma falan diye bakalım artık kısmet inş. iyi olur sonucu:Saruboceq:canım heyecan yapma dicem ama boş çünkü isteristemes oluyoyerimsenibenkendini yormamaya çalış ağır falan kaldırma dikkat et hadi bakalım asıl iş bundan sonra başlıyo inş.güsel haberini alırız bebişin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ilk aşılamamı dün oldum.bende polikistik over var.başka hiçbir sorunumuz yok.sizce tutma olasılığı yüksek midir?
selam kızlar bende cumaretsi aşılama yaptırdım şimdi beklemedeyim ama çok ağrılarım var sizinde olmuşmuydu?
sağolun iyiki sizler varsınız. şimdi daha iyiyim. evet artık öyle p.tesi doktora gideceğim tüp bebek için görüşmeye 1 ay ara vermek istiyorum konuşacağım doktorla ona göre hazırlıklara başlayacağız bakalım artık hayırlısı evet tüpte şansımız daha çok. nazlı hemde ne nazlı ahhh o bi gelsin dünyaya totoşuna totoşuna vurcam. ayyyyyyyyyy kıyamam ki ama. dediğin gibi çok şımarık olacaklar.
canım bende gonal-f kullandım son 2 günde dr dozunu artırmıştı daha sonra yumoşlar büyüdü inş. seninde aşılaman iyi geçer canım :lepi:
canım inş Allah razı olsun.bana dr 75le devam dedi arttırma konusunda bişi söylemedi.Allah hepimizin gönlüne göre versn.
selam kızlar bende cumaretsi aşılama yaptırdım şimdi beklemedeyim ama çok ağrılarım var sizinde olmuşmuydu?
benim aşılamayı doktor 24 saat sonra yaptı ilk defa duyuyorum böyle bişeyy bide 11. gün ben aşılama oldum.hayırlısı bakalım inşallah hepimizn tutar...bu arada beim 3. aşılamam
kızlar aşılama için ne kadar para harcadınız benimle paylaşırmısınız. drum hamile kalabilirsin dediği halde kalamadım birkaç ay sonra aşılama yaptırmayı düşünüyorum tabi nasip olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?