Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm canım yarın gidecez hayırlısıyla dr neyi ön görürse aşılama veya tüp gideçeğiz bakalım hayırlısı allah kimseyi yanlış ellere düşürmesin bu arada senin bütün yazılarını okudum içimden bi ses sanki bu seferki tutu diyor işallah tutar

ilkler hep heycanlı olur zaten ama yumoşlar son günlerde hızla büyüyorlar. birde büyümezlerse doktor ilacın dozajını artırıp büyütüyorlar 10mm kötü sayılmaz iyi sorun yapma zaten 19mm aşılama yapılıyor.

benim bugün ilk aşılamamdan sonraki 10. günüm ama bitti ne olur Allahım :CüvCküv:

slm az kaldı seninde. benimde 13.günüm bakalım bekleyip görücez hayırlısı.

canım nedn korkuyosun ki.sakin ol tedirgin olacak bi durum yok.sadece aşılama sonrası beklemek biraz zor.aollah kolaylık versin hepimize.

slm canım bugun nsl zaten en zor olan beklemek.aşılamadan sonra hemen söyleseler tutup tutmadıgını 15.gün beklemek mahvediyaor sorma hepimiz yaşıyoruz bu süreci

canım ben o ilacı ilk aşılamada kullandım 16.günü hasta oldum akşamı sen yarın veya 1.gün sonra hasta olursun. hiç hasta olmasan sonuç yanlış çıkmış olsa ne seviniriz canın sagolsun arkadasım iyi geceler allah rahatlık versin.

Hayırlı olsun İNşallah Canım :) Nasıldı, heyecanlımıydın?

hayırlısı artık canım beklemekten başka çaremiz yok artık sırnaşık şey çok heyecanlıydı birde ilk olunca baya heyecanlandım valla :sm_cool:delikafadulden

Hayırlı olsun canım inşallah tutacak. :lepi:
Aşılama sonrası vücudunda olan tüm farklılıkları, ne gibi belirtiler olduğunu falan anlat nolur, hatta günlük tut burada kaydirigubbakcemile3

amin canım inş. tutar hepimizinki :lepi: tamam canım hepsini gün gün yazacam buraya :1hug:

canım bende gonal-f kullandım son 2 günde dr dozunu artırmıştı daha sonra yumoşlar büyüdü inş. seninde aşılaman iyi geçer canım :lepi:

slm canım nsl hayırlı olsun aşılaman. aramıza hoşgeldin senin içinde zor olan bekleme sürecin başladı sende gün saymaya başladın bizler gibi ilkinde tutar inşallah bebişin annesini yormaz.

saol canım aranıza katılmak gerçekten güzel bekleyecegim bende sanırım daha heyecanlı kısmı bu olsa gerek a.s :Saruboceq:amin caım inş. hepimizinki utarda hep beraber seviniriz :teytey::sm_cool::lepi:
hayırlısı olsun inşallah olacak hepimizin mini minileri
canım inş. en kısa zamanda olur fazla beklemeyiza.s

evet canım haklısın asıl iş şimdi dr. söyledi ağır kaldırma falan diye bakalım artık kısmet inş. iyi olur sonucu:Saruboceq:

[

ilk aşılamamı dün oldum.bende polikistik over var.başka hiçbir sorunumuz yok.sizce tutma olasılığı yüksek midir?

ilk aşılamamı dün oldum.bende polikistik over var.başka hiçbir sorunumuz yok.sizce tutma olasılığı yüksek midir?

hayırlı olsun canım bende dün yaptırdım ilk aşılamamı inş. tutar hepimizinki:Saruboceq:

canım bende gonal-f kullandım son 2 günde dr dozunu artırmıştı daha sonra yumoşlar büyüdü inş. seninde aşılaman iyi geçer canım :lepi:

canım inş Allah razı olsun.bana dr 75le devam dedi arttırma konusunda bişi söylemedi.Allah hepimizin gönlüne göre versn.

selam kızlar bende cumaretsi aşılama yaptırdım şimdi beklemedeyim ama çok ağrılarım var sizinde olmuşmuydu?

selam kızlar bende cumaretsi aşılama yaptırdım şimdi beklemedeyim ama çok ağrılarım var sizinde olmuşmuydu?

slm benimde ilk aşılamam,da çok ağrım almuş,tu karnım ve belim ağrımıştı. doktor yumurtalar çatladığı için agı oluyor sorun yok demişti inşallah tutar.

slmmm kızlarr off beklemek cok zor deryaa senın adet gunu kac canım nıe beklıyorsun suan yaptırsan bıle cıkar sonuc ınsallahh tutmustur....
ben sunu merak edıyorum belırtıler varmıı ne hıssedıyorsunuz offf bende belırtıler azda olsa var hıc yoktan goguslerım 10 gundur sıs ve damarlar bayaagı bellı oldu.....

sizdeki belırtıler nekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
benim aşılamayı doktor 24 saat sonra yaptı ilk defa duyuyorum böyle bişeyy bide 11. gün ben aşılama oldum.hayırlısı bakalım inşallah hepimizn tutar...bu arada beim 3. aşılamam

merhaba kızlar

bende bu ay inşallah aşılamaya başlıcam dün adet oldum yarında doktora gidiyorum bakalım neler olucak inşallah bu sefer gelir meleklerimiz rabbim bu yolda hepimize sabır azim ve güç versin kızlar
inşallah bizde bu kadar bekeleyişin ve sabrın sonunda meleklerimizle mükafatlandırılıcaz.
kılzar hangi ilaçları kullanıyorsunuz fiyatları ne kadar bana yardımçı olurmusunuz

slm canım nsl doktora gittinmi nasıl geçti görüşmen bekleyecekmisin, başlayacakmısın neye karar verdin?

amin canım :Saruboceq:

kızlar aşılama için ne kadar para harcadınız benimle paylaşırmısınız. drum hamile kalabilirsin dediği halde kalamadım birkaç ay sonra aşılama yaptırmayı düşünüyorum tabi nasip olursa.

benim aşılamayı doktor 24 saat sonra yaptı ilk defa duyuyorum böyle bişeyy bide 11. gün ben aşılama oldum.hayırlısı bakalım inşallah hepimizn tutar...bu arada beim 3. aşılamam

walla canım bende ilk kez duydum demekki olabiliyomuş öylede boshayallersmile

kızlar aşılama için ne kadar para harcadınız benimle paylaşırmısınız. drum hamile kalabilirsin dediği halde kalamadım birkaç ay sonra aşılama yaptırmayı düşünüyorum tabi nasip olursa.

canım benim ilaçlar dr ücreti falan dahil 500 gibi tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…